Mene su prošle godine u Lovćen zatezali zbog plina pa sam mora na benzin da prebačim da bi aparat mjerio zagađenje. Na drugu stranu, neka trop lada dizelača nije imala tih problema iako je za njom pičio crni dim ka za ciganskom čergom.
Kad covjek koji radi na mjerenju zagadjivanja izjavi: 'da ja ne podesim ovo, niko ne bi mogao registrovati auto'
sve je dalje jasno
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
treba da mijenjam prednje diskove, plocice, i kocinu tecnost, koji je najbolji zamjenski proizvodjac a da nisu original po vama? i dje ima u PG da se trguje za japanska vozila?
Scekic na zabjelo
To ti ne bih znao,ali znam da imaju sve za japance i korejance
Ima li ko broj od Bugija iz Dahne koji se bavi izradom kljuceva?
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Akumulator otiša mjesec dana pošto je garancija istekla pa mi treba novi. WhiteHorse je 37-38 ako im se donese stari, koliko je Banerov u Castelanu znate li?
Koliko A?
TAKUMI
Opaaaa, ima se za Bruce Banner akumulatore![]()
![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
a dje je white horse toliko?
Cini mi se povoljno, samim tim sto ovaj moj gura trecu godinu kao prva da je...
Njak Njak Njak
U Auto Zetu, al sam pobrka, 45 ampera je taj bio(za oca uzima prije par mjeseci) i da im doneseš stari, ovaj je vjerovatno 10tak eura skuplji.
Obicno je A=EUR. Varta, bosch, topla... Gledaj neki sa sto duzom garancijom, ali svaki kao da ima timer rikne ubrzo poslije garancije
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
To je to, ovi blek hors imaju ga izgleda. white hors je na tri godine garancije. e sad, đe imaju vartu? boš je preskup a izgleda da i njega krasi timer
Bosch mislim da ima u bolex 020 612 155, varta u efel 020 610 220, a topla kod knezevica 020 60 30 50.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Akciju u Castelanu 25% popust na akumulatore. Obični dođe 41euro a 47e je pojačani neki. E sad, imali ko u pg da uzima stare akumulatore, da mu ga dam za 5e
U AutoZetu je 49e BlekHorse(nećemo opet) a White je 51 i 10% popusta ako se stari donese.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks