Koji kamion vozis?
Danas kad sam isao za NK preticao sam sve redom do mareze,i kako sam preticao primijetih presretaca ispred mene,iz 3 puta sam pokusao da ga preteknem ali je svaki put ubrzavao kad bih dosao do pola. Isao sam do 25 preko ogranicenja,preko nisam za svaki slucaj,a kako ga nisam mogao preteci onda sam mu vozio u branik kolko je to moguce kamionom...Imam 2 snimka ali kad sam vidio koliko je tresla kamera i kako je bjezala sa puta(prilikom preticanja,vracanja u manju itd itd) bolje da ne stavljam tu bruku.Na kraj su se okrenuli na kruzni kod DG i nazad prema PG.
Ali npr kako sam isao kamionom blizu njih,unutra sam vidio komplet displey koji oni vide,i uredjaj koji OGROMNIM brojevima pokazuje brzinu vozila ispred njih.Al eto na tu relaciju nikog ne uhvatise tada,u povratkui h nisam nidje vidio
Koji kamion vozis?
Nije veliki kamion, "hladnjaca" Reno master 2.5 dci
A cujes li pricu John Cene, ti si moj idol![]()
---Chelsea Fc---
Ako mislis na termoking,ne moj nema termoking,problem sa ovom serijom koju ja vozim je taj sto ima isti motor i menjac i kompletan prednji trap kao master kombi 2008 2.5dci,al zbog tovarnog prostora koje je kockat,i nikako nije aerodinamican mrtav je,posebno u brdo,a ne daj boze kad duva jaki vjetar...
aooooooooooooooo
the World's leading dance event
Sensation
Nesto ne ispratih, cime si snima to?
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
Sate sate sate
Telefonom
Danas se nesto zamislih na meterize,pretekoh dvoje jedno 115-120,pocesmo svo troje da se gicamo,vidjeh mecku bijelu u retr.,malo ukocih drugoplasirani me pretece,mecka pretece i mene i njega i zaustavi nas obojicu.
Ogranicenje 60.Dakle prvi put da sam da gas preko stotke u zadnjih mjesec dana...
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
danas je krstario passat novi model sive boje niksic podgorica
Volim kada mi pricaju iza ledja, jer tada znam da sam korak ispred njih...
Spasih se telefonom,dok su ovoga ispred mene biljezili![]()
Last edited by Sidewinder; 22-06-13 at 22:50.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
presretačen
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks