Kombi za transport iz PG za NK ili neku firmu za preseljenje.
Ima li toga kod nas?
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2
ada javice se i odje
nothing comes from violence and nothing ever could
Kombi za transport iz PG za NK ili neku firmu za preseljenje.
Ima li toga kod nas?
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2
Mogu li da izvadim pasos ako imam neplacenih saobracajnih kazni? Neko kaze da moze, neko da ne moze, zna li neko provjereno i 100% sigurno da li moze, a da se kazne ne plate?![]()
ne mozes bogami![]()
A to ti je makar lako.![]()
Ima li dje u Pg da se kupi vendetta maska?
postovani forumasi, moze li mi neko reci koliko kosta kw struje za domacinstvo kod nas,
koja je cijena sa i bez poreza i koliko je jeftina a koliko skupa?
hvala..
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
hvala Sale..
Zna li ko sta o Coca Cola nagradnoj igri, kodovi se salju sa cepova... Jutros 3 poslah, a ranije je bilo izvlacenje svaki sat. Ne mogu nista o tome da nadjem na internet.
---Chelsea Fc---
Treba mi hitno SMS broj za tender oglase?? Pomagajte, Madonne vami da, HITNO MI JE
A faman i meni ce dobro doc da dam dva oglasa
sent from my Nokia 3310
kakva folija mi treba da prozore ucini nocu neprozirnim, a po suncu prozirnim?![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
ima li ko odavde da radi u carlsberg?
Znam da ima po forumu nedje tema, ali ne mogu sad istrazivati. Treba mi dobar tattoo majstor u pg-u. Dakte barem dva tri dobra predloga. I kakve su pripremepotrebne za tetovazu...koliko se ne smije na sunce poslije toga i slicno.
Blagodarim![]()
Dje ima da se kupi onaj pendrek na razvlacenje? Onaj valja iz dva-tri dijela? Neko je vec o tome pricao/pitao. I koje su posledice ako ga milicija nadje? Samo oduzimanje ili neka kazna?
Ko je u Podgorici ovlašćeni serviser Panasonic klima?
Zasto cure po facebooku kace slike malih beba, andjela, lepih ljudi, latica ruza i ostalih pozitivnih bolestina ? Zasto momci po facebooku kace slike motora, autmobila, fudbalskih klubova i ostalih adrenalinskih kondoma ? Kakve to potresne slike o sebi saljete u svet.
prr...
Pa izrazavaju svoje misli i osjecanja i na taj nacin obogacuju svoje FB profile.
Tik,tak,tik...
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks