huelva - hueska 2 , kako dobih informaciju namjestena utakmica jer su neocekivano iz lige izbacili guadalaharu i sad se otvorilo 1 mjesto za opstanak gdje se sad vec neocekivano bore 3 vec prezaljene ekipe....
dodati jos i st.patrick 1 (gost desetkovan zbog povreda,st.patrik u najboljoj formi pa bi moglo i 1-1 prelaz
srecno ko isprati
Sent from my Desire HD using Tapatalk 2
za dupliranje novca![]()
1.7 i 1.5
dodas josnesto i eto kvote 4-5 sto je dovoljno
Vele nocas Palmeiras prelaz 1/2 pa pokusajte sa sicom
pretpostavih da kacis tudje tikete, mada nisam znao da si tako zestok igrac![]()
ljudi oparih se od kad ne dolazim odje !
Lambda
pa moguce
Lambda
Pato, predloži nešto da dobijemo euriće..
Sta ste utihnuli? Ajde tipujte nesto.
Sent from my SMART_HD using Tapatalk 4
od kako se zavrsise ove glavne lige u plusu sam
1 FC Inter HJK Helsinki v FC Inter
(Race to 9 Corners)13/06/2013 None 2.05 To Run 2 Yes HJK Helsinki v FC Inter
(Both Teams to Score)13/06/2013 None 2.10 To Run
Multiples Bet Type No of Bets Unit Stake Stake To Return Returns Doubles 1 13.34 13.34 57.43
Bokee,eo danas opleti ovoga kolsajbera da dobija juznog 2:0.Kvota ti je oko2 ili 2.10,zavisi dje...ja cu to opalim,to mi izgleda kao sigurno !
Lambda
Ahahahah.. Znači, jurim Južnog na live.
Edit - Kako ne vidjeh ranije u 3 lepe! Brate Alexandre_PATO#7, sve živo do sad što si ti postavio ja sam odigrao suprotno (nekad se nešto i preskočilo) i dobijao pare. Danas, eto, kasno vidjeh ovaj tenis i sad mi žao.
Bratac, samo nastavi, u strašnoj si seriji.![]()
Da, da. Shvatih.
Jbg, tako ti je suđeno bilo da se Pato okomi na meč koji si ti igrao.![]()
Dje se pojavi i to bash danas i to bash sa tim parom koji chekam na tiket,odavno ulazim ovdje samo eto radi navike i a prochitah ovo sho je napisao ... i do vidjenja
...
Da ga nije predložio, dobio bi njemac 100%. Đe ja zakasnih da uđem na thread, jebo me pas. Bio bih dobar jedno 50€ danas sigurno..
She is only here to annoy herself!
sampionski![]()
a moj bokee i al no1 ,ne znate vi te cini sto su bacene,ne znate vi nista...
Lambda
Danas nisam 100% siguran,ali vrijedi probati ovu Hantuhovu protiv Riske,da Hantuhova dobija 2:0 ! kvota je odlicna,dostize cak 2.6 ,2.7, zavisi kako dje...
Lambda
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks