View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tote a.k.a Qler View Post
    pazi ovo....mi dobijemo poljake izgubimo od engleza i nerijeseno sa moldavijom 18 bodova.....poljaci izgube od nas dobiju sve do kraja 18 bodova....ukrajinci dobiju san marino 2 puta izgube od poljaka i nerijeseno sa englezima 18 bodova
    Ako odigramo poslednju utakmicu kuci nerijeseno, sa Moldavijom koja ima duplo goru ekipu od nase i izgubila je sve shanse za prolaz, onda i ne zasluzujemo da se nadjemo ni u Brazilu ni u barazu.

U toj varijanti bi Ukrajinci bili svakako bolji od nas jer ce sigurno imati bolju gol razliku.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Neka de. Poljaci imaju 9 bodova sa te dvije pobjede 15 kad bi mi poslije Moldavije imali 17, Ukrajina sa San Marino isto 17 i Englezi u tom slucaju isto 17
    Lose ti ide kombinatorika.Poljaci igraju jos jednu sa San Marinom,tako da tu dodaj jos 3 boda i to je 18.Oni su itekako u igri.

Thanks Thanks Given 
    372
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    136 Posts

Realno gledano, mi maksimalno možemo izvuć 5 bodova u naredna tri meča.
    Bunker i iščupamo remi sa Poljacima i Englezima u goste i pobjeda nad Moldavijom doma.
    To bi bilo ukupno 19 i čini se da ne bi bilo loše,al opet sve zavisi od Ukrajinaca,oće li ko njima okinut bodove(red bi bilo da to urade Poljaci,a nadamo se da će to učinjet i Englezi)
    Englezi ne smiju sebe dozvolit da igraju baraž i da se sretnu recimo sa jednom Hrvatskom ili Francuskom...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by GreatMontenegro View Post
    Lose ti ide kombinatorika.Poljaci igraju jos jednu sa San Marinom,tako da tu dodaj jos 3 boda i to je 18.Oni su itekako u igri.
    Izgleda tebi lose ide jer rece

Nije tako.Dovoljno je da dobiju nas i Ukrajinu u gostima,uz poraz Ukrajine od Engleza kuci.Daleko je to od naucne fantastike.U tom slucaju bi bod iz Podgorice protiv nas presudio u korist Poljaka.
    Evo ti jos jedna verzija po kojoj opet Poljaci iza nas osim ako San Marino ne dobiju 19:0 ili bilo kojim astronomskim rezultatom
    Quote Originally Posted by Tote a.k.a Qler View Post
    pazi ovo....mi dobijemo poljake izgubimo od engleza i nerijeseno sa moldavijom 18 bodova.....poljaci izgube od nas dobiju sve do kraja 18 bodova....ukrajinci dobiju san marino 2 puta izgube od poljaka i nerijeseno sa englezima 18 bodova
    Ovu tvoju racunicu bi jedino Englezi s obje ruke potpisali jer bi u tom slucaju dobili Moldaviju imali 19 bodova, a a ovi sa 18-6 mogu se slikati a ne mastati o barazu. Pod uslovom da se u drugim grupama ne stvaraju neke bajke

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Koliko mi se čini ja sam već postavio kombinaciju po kojoj mi imamo šanse a to pobjeda u Poljsku uz pobjedu Engleza u Ukrajinu i mi idemo na Wembley po x koji odgovara i nama za baraž i Englezima za prvo mjesto !!! Sve drugo je jasan znak da ispadamo iz igre a sve će se znat kako stvari stoje posle našeg meča u Poljsku jer nam je tu potrebna pobjeda

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne treba previse misliti na razne kombinacije..vecinom te vodi propastu nego ici samo jednu utakmicu po utakmcicu..bitce iznenadjenja i sumnjam da ce ukrajina uzeti 3 boda kuci engleskoj..
    ali se moramo vratiti svojoj igri gdje palim travnjak sa trcanjem izgaranjem i kontre i sta drugo dodje id..ne da igramo kao sto je bilo protiv ukrajine ovu zadnju to je pogresno bilo sa iracem vise i nismo umjeli..nije islo nista preko krila..hebi ga mor as e trcati da se nadoknade neki zaostatki koje imamo jer smo ipak mala zemlja sa malim bazenom igraca ..i treba gledati odakle igrace nalazimo tamo neke otpatke iz srbije ruse i ko zna koga..ne kazem da ne, ali mora biti kvalitet koji nije tu samo da se proda preko repke itd...

Poljaci ce uci u tekmu superiorno jer su gledali onaj nas debakl sa ukrajinom itd, plus su igrali dobro protiv nas prije pa tu treba da ih iznenadimo..

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Bio sam odličan iz mazematike čitavo školovanje pa čak i išao na takmičenja ali vi me totalno izgubiste
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Bio sam odličan iz mazematike čitavo školovanje pa čak i išao na takmičenja ali vi me totalno izgubiste
    Cekaj, zar ti nisi jos u osmom razredu?
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

U 6tom
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Izgleda tebi lose ide jer rece

Evo ti jos jedna verzija po kojoj opet Poljaci iza nas osim ako San Marino ne dobiju 19:0 ili bilo kojim astronomskim rezultatom

Ovu tvoju racunicu bi jedino Englezi s obje ruke potpisali jer bi u tom slucaju dobili Moldaviju imali 19 bodova, a a ovi sa 18-6 mogu se slikati a ne mastati o barazu. Pod uslovom da se u drugim grupama ne stvaraju neke bajke
    Hari,izuzetno te postujem kao sagovornika,ali ti kombinatorika stvarno ide mnogo lose :grin: .Pobjeda protiv San Marina se naravno podrazumijeva,tako da mislim da to nisam morao ni da pisem,a Poljaci imaju jos i mec sa Englezima,ne zaboravi to.Njihove sanse uopste nisu slabije nego nase.Sa 18-6 bodova ce se gotovo sigurno ic u baraz.Glavni kandidati za najgoreg drugog su iz grupe dje su Albanija,Norveska... i grupe u kojoj su Bugari i Cesi.
    Sto se tice gol razlike,mi smo tu ugasili i ako to bude odlucivalo,onda mi ispadamo.Ukrajinci su u samo ovoj zadnjoj utakmici napravili +8 u odnosu na nas,a s obzirom da se nismo proslavili ni protiv San Marina sa +9 u dva meca,jasno je da cemo imat dosta slabiju gol razliku u odnosu na konkurente.
    Nama je racunica dosta jasna,pobjeda u Poljskoj i onda protiv Engleza za prvo mjesto,pa ako nas Englezi dobiju,onda da cekamo druge rezultate.Remi ili poraz u Poljskoj vjerovatno znaci ispadanje.Nazalost,ali tako je.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nasi mladi nocas pod goricom u 8ipo igraju..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Sto bi ja gledao bilo koga kad imam termin u 9 :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Hari,izuzetno te postujem kao sagovornika,ali ti kombinatorika stvarno ide mnogo lose :grin: .Pobjeda protiv San Marina se naravno podrazumijeva,tako da mislim da to nisam morao ni da pisem,a Poljaci imaju jos i mec sa Englezima,ne zaboravi to.Njihove sanse uopste nisu slabije nego nase.Sa 18-6 bodova ce se gotovo sigurno ic u baraz.Glavni kandidati za najgoreg drugog su iz grupe dje su Albanija,Norveska... i grupe u kojoj su Bugari i Cesi.
    Sto se tice gol razlike,mi smo tu ugasili i ako to bude odlucivalo,onda mi ispadamo.Ukrajinci su u samo ovoj zadnjoj utakmici napravili +8 u odnosu na nas,a s obzirom da se nismo proslavili ni protiv San Marina sa +9 u dva meca,jasno je da cemo imat dosta slabiju gol razliku u odnosu na konkurente.
    Nama je racunica dosta jasna,pobjeda u Poljskoj i onda protiv Engleza za prvo mjesto,pa ako nas Englezi dobiju,onda da cekamo druge rezultate.Remi ili poraz u Poljskoj vjerovatno znaci ispadanje.Nazalost,ali tako je.
    Lako je moguće da sam los u kalkulacijama, ali ti polako sa onim sto se podrazumijeva i sto sam ja kao zaboravio dodje upravo do onoga sto ja tvrdim da Poljska da bi se uopste racunala mora sve do kraja pobijediti, a to je naucna fantastika.
    U prethodnom postu imas sve verzije za njih kad ne pobjedjuju sve i u svim konstelacijama su van baraza.
    Racunanja i nagadjanja dje su sanse samo teorija su nezahvalne ili kao ona bajka sto izracunase kako i Hrvatska ispada i cak je nema u baraz. Da je dovoljno za baraz 18-6 to bi znacilo da je i nama potreban jedan nerijesen rezultat od utakmica sa Poljskom i Engleskom. To je moguća varijanta, ali da se u grupi B izmedju Ceha i Bugara umijesa Danska i pocne da rastura drugi dio kvalifikacija ili u grupi E Slovenija oplete i sve do kraja rasturi, ali.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sad sa utakmice, fino odigrase nasi. Mada sredina nam je slaba, vise sam ocekivao od Kosovica i Bakica. Bakic prije svega nije fizicki spreman, a zna i da izgubi loptu bzv. Zato preko krila meljemo. Aleksandar Boljevic je definitivno za A reprezentaciju i sto prije pocne da trenira u PSV to bolje po njega. Dominirao je nocas u svakom pogledu. Luka Djordjevic odigrao solidno, mada moze on mnogo bolje. Stefan Mugosa odlican.

Pohvalio bih jos Vukcevica koji je odlicno trcao po desnoj strani u napadu i odbrani.

Dobra je ovo generacija i mogli bi nesto da naprave u ovim kvalifikacijama, iako im je selektor kesa.
    Last edited by filip__pg; 11-06-13 at 21:44.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    Sad sa utakmice, fino odigrase nasi. Mada sredina nam je slaba, vise sam ocekivao od Kosovica i Bakica. Bakic prije svega nije fizicki spreman, a zna i da izgubi loptu bzv. Zato preko krila meljemo. Aleksandar Boljevic je definitivno za A reprezentaciju i sto prije pocne da trenira u PSV to bolje po njega. Dominirao je nocas u svakom pogledu. Luka Djordjevic odigrao solidno, mada moze on mnogo bolje. Stefan Mugosa odlican.

Pohvalio bih jos Vukcevica koji je odlicno trcao po desnoj strani u napadu i odbrani.

Dobra je ovo generacija i mogli bi nesto da naprave u ovim kvalifikacijama, iako im je selektor kesa.
    selektor je uspio da veznog igraca stavi na poziciji stopera, da pojaca sredinu, kreten.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Lako je moguće da sam los u kalkulacijama, ali ti polako sa onim sto se podrazumijeva i sto sam ja kao zaboravio dodje upravo do onoga sto ja tvrdim da Poljska da bi se uopste racunala mora sve do kraja pobijediti, a to je naucna fantastika.
    U prethodnom postu imas sve verzije za njih kad ne pobjedjuju sve i u svim konstelacijama su van baraza.
    Racunanja i nagadjanja dje su sanse samo teorija su nezahvalne ili kao ona bajka sto izracunase kako i Hrvatska ispada i cak je nema u baraz. Da je dovoljno za baraz 18-6 to bi znacilo da je i nama potreban jedan nerijesen rezultat od utakmica sa Poljskom i Engleskom. To je moguća varijanta, ali da se u grupi B izmedju Ceha i Bugara umijesa Danska i pocne da rastura drugi dio kvalifikacija ili u grupi E Slovenija oplete i sve do kraja rasturi, ali.....
    Eto se Danska zahuktava,danas 0-4 protiv Jermenije .
    A ne treba meni niko da pravi kombinacije,vazda sam bio dobar u tome :grin:
    Grdno se varas za Poljsku.Oni sigurno dobijaju San Marino,a ako dobiju nas i Engleska dobije Ukrajinu,onda su oni pobjedom u Ukrajini 100% drugi u grupi.Mozda bi cak imali priliku da u zadnjem kolu igraju sa Englezima za prvo mjesto.To je vrlo realan scenario za njih.Isto tako,ako Ukrajina dobije Engleze ili bude nerijeseno Poljaci su i dalje u igri i za prvo i za drugo mjesto,samo sto bi onda za njih bila vaznija utakmica u Engleskoj nego u Ukrajini.
    Sustina price je da je Poljska itekako u igri i ko misli da nece imat motiva protiv nas,grdno se vara.
    Taj drugi scenario da nam je potreban jedan nerijesen od utakmica sa Poljskom i Engleskom je previse nerealan ne zbog toga sto je 18-6 nedovoljno za baraz,nego zbog toga sto bi zavrsili treci u grupi,osim ako se kakvo cudo ne desi.Jebiga,sjebali smo gol razliku.
    Ako bi bila 2 boda iz meceva sa Poljskom i Engleskom,to je vec druga prica:grin:.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post

Potpis.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Lijepo vi pričate, no ja mislim da će nas od ku*ca ubit i Poljska i Engleska.

Thanks Thanks Given 
    56
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    1 Post

Ako se nešto ne promjeni, i Moldavija će nam održat lekciju. A siguran sam da se određene stvari u reprezentaciji neće promjenit, tako da.. Hmmmm..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nadam se da je MontenegrinoCT snimao utakmicu nocas, da mozemo golove opet da pogledamo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni su i Kosovic i Bakic odigrali sasvim solidno veceras, cak dobro. Ne zaboravite ko je trener ove selekcije i da su sve njegove ekipe do sada igrale na samo jedan nacin - preskakanjem igre, tj veznog reda. Bakic je bio bolji nego sto sam ocekivao, mada se vidi da mu fali itekako i utakmica a i nije fizicki najspremniji. Po meni malo je veceras Djordjevic podbacio, previse mi je pasivan bio. Ali zato je mali Boljevic raznosio, ubjedljivo najbolji igrac na terenu nocas. Samo ako bude pametan, bice igracina od njega. Bice iz ove selekcije itekako materijala za A tim, kao iz nijedne do sada.
    Ali Vlaisavljevic iznova i iznova odusevljava svojim biserima. Salje na teren 3 napadaca, sto je samo po sebi dovoljno ofanzivno, a onda postavi sredinu sa 3 igraca koji prakticno svi igraju istu poziciju, a bez klasicnog trkaca ili zadnjeg veznog. A zadnji vezni mu igra stopera, a ne umije ni da se pozicionira da valja, koliko je samo puta ispao onaj Jankovic u prvom poluvremenu. A dva odlicna stopera sjede na klupi, Vujacic i Alic. No eto makar je veliki strateg vidio da mu nesto ne stima, pa je na poluvremenu malo bolje to rasporedio.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Tako će se i Poljska protiv nas zahuktavati Kako god obrnes sve se svodi na pricu da Poljska mora svaku do kraja dobiti i plus toga "ako ovo, ako ono ..." i nije niko tvrdio da neće imati motiva protiv nas.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

ajde ljudi batalite vise da serinjate ovuda i da sae pravite neki znalci , samo treba pogledat kolko para ulazu englezi,ukrajinci i poljaci u fudbal i kako se njima vraca , treba da budemo ponosni na ove momke i ovo je previse sto postizu
    Sono troppo sexy per lavorare.

ПРАВДА ЗА ВЛАДА!

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

E sad sa utakmice, msm komentarisati mec protiv Farana presmijestno...
    Bakic,Djordjevic, Kosovic, Boljevic tacno se vidi klasa kod njih, u odnosu na ostale igrace..

POhvalio bih takodje beka , igrac sa brojem 4 odlicna igra takodje...

Dule svaka cast pobijedi i ti nekoga :*

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mali Kosovic ce ubica da bude,Djordjevic se vidi da je bas napredovao i fizicki i tehnicki,Zorica malog nidje nije bilo,golman Petkovic bas dobar... Mugosa i Boljevic sabili... Najveci problemi su nam bekovi,lijevi nema snage da je zavrne a Vukcevicu nije prirodna pozicija,on je dobro odigrao na tu poz jer su igrali protiv ove reprez. inace protiv jacih ne moze on na beka jer je predobar u ofanzivu ali je los u defanzivu...

Page 1340 of 2251 FirstFirst ... 3408401240129013301336133713381339134013411342134313441350139014401840 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)