View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A zasto je kraj svjetskog? Mozda bude, mozda ne. Ne vidim kakav je bauk Poljska, koja ne moze ni Moldaviju dobit. Moze se desit i Englesku, i sve da dobijemo, nekom ludom srecom, slucajnim golom. Nista se ne zna, nemojte tako razmisljat.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    Ako me ista nervira, to je taj defetisticki mentalitet. Budimo realni, nismo mogli svaku pobijedit. Poraz je stigao u bas losem momentu, ali ne znaci da je kraj svijeta.
    Slažem se, loše je gledati na ovaj debakl kao da je kraj svijeta. Svi bi prihvatili ovo stanje stvari na početku kvalifikacija da nam je neko ponudio.
    I bilo smo i suviše oslabljeni bez Savića, Džudovića, Drinčića i na kraju i Jovetića.

Ono što je zabrinjavajuće je vidna nervoza igrača na samom startu utakmice.
    I evidentna pogrešna filozofija Brnovića koja mu se nekad posreći pa donese rezultat kad nastupi euforija na terenu, pa uleti još par napadača pa stignemo rezultat, koju stalno praktikuje kao da je metod. Sad se, vjerujem itekako razuvjerio.

A kao što reče neko gore, ako nismo u stanju da napravimo rezultat u ovako teškom rasporedu, onda ne bi ni imali rašta putovati u Brazil jer bi tamo bilo samo teže. Istina je, neviđeni bi podvig bio, na koji smo svi ovdje već bili ponosni u svojim maštarijama, kada bi se uopšte plasirali. Ali tamo bi morali biti konkurentni bar na najosnovnijem nivou, a to je otprilike nivo Poljske i Ukrajine.
    Nije nemoguće, treba se nadati... i moliti bogu da Brnović ne smeta mnogo svojim vođenjem utakmice.
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

NE znam evo drugi ciklus zaredom, kad trebaju pecat da stave, oni odigraju najgore moguce meceve, skroz nesvatljivo......

Ako se ne ode na svjetsko mislim da polako treba da ide nova generacija, jer je rijetko koja generacija imala ovvako dvije velike prilike.....

Brnovic je obije prilike mogu slobodno da kazem skroz unistio...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ok, za Cesku mu svi zamjeramo ali ima jos dosta do kraja ovih kvalifikacija. Poljsku mozemo pobijedit to je sigurno, samo ako ponovimo makar 50% one igre iz Kijeva.

Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Ja slova jednoga ne napisah o utakmici, nevjerovatno.

Ne zato što neću, nego se stvarno nema što reć. Utakmica na prvi gol, da smo ga mi dali, vjerovatno bi zakučili bod ili 3.
    Ovako je posle 0-1 sve pošlo po kurcu.

Ono što je stvarno retardirano i što nikad neću ukapirat - kako je moguće da 10 minuta uopšte ne vidimo igrača više, nego imamo utisak da imamo jednog manje?
    Zašto se bunari sa igračem više kad uvijek možeš da napraviš višak?

Zašto igra Vladimir Božović?
    Meni je Savo Pavićević jedan od najdražih igrača tu, ali kreatura s mozgom mlađeg maloljetnika ne smije više u reprezentaciju. Kako zamjerit ovim mlađim momcima ako panjat od 30 i kusur dobija 2 crvena u 4, 5 utakmica kvalifikacija?

Pomirite se sa činjenicom, propuštili smo šansu da idemo na SP. Nema je više, Poljska i Engleska se ne mogu pobijedit na stranu. Šamarčina nam je pljusnuta, i to ona s porukom "ajde više u pizdu materinu što ste se napalili tako, sjedite đe vam je mjesto".
    Ne velim, 0-4 je puno za onu noć, ali na kraju krajeva, nije ni bitno je li 0-1 ili 0-10, bodova nula. A 100% sam siguran da ni mi ni Ukrajina nećemo bit u šansi da nam baš taj međusobni odlučuje.
    +1 ... potpisujem

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Kako mene nervira to nismo kompletni.

Ljudi, znate li koja je šansa da svih 11 igrača bude istovremeno zdravo i i dobroj formi? Ni ja, ***** li ga, nisam statističar. Ali nikakve.
    I ne možemo svaki put ovaj fali onaj fali.
    Ka da ovi drugi ne igraju fudbal, bemumater.
    Odbrana u Kijevu Jovanovic,Dzudovic,Basa,Savic
    Odbrana u Podgorici Pavicevic,Kecojevic,Basa,Nepomenik
    Ne mora svih 11,samo nek se trefi da ova cetvorica iz Kijeva povezu ta dva meca,nista vise ne trazim.
    I da se makne Kasalica naravno.S njime smo bez nuzde svojevoljno dodatno oslabili nas ionako oslabljen tim.
    Slicna je prica bila i poslije meca sa Poljskom u PG i cini mi se da si nas bas ti vec otpisao,pa dobismo Ukrajinu u goste i to relativno lako.Ova grupa je previse komplikovana da bi se mogle davat neke definitivne prognoze.Odje jos niko nikog nije kuci dobio od ovih ozbiljnijih ekipa,to dovoljno govori.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Najlakse je njega okrivit. Je li takticki ogranicen? Jeste. **** ga, neiskusan. Ali ipak, dosta je i dobrog uradio. Malo me zabrinjava sto nije umio da prepozna da mu je trebao neko na sredinu terena, ko ce da pokrene napad (citaj Krkotic), a ubacio je Beciraja. Potpuno pogresna izmjena. Ali jebiga, sto da se radi.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    56
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    1 Post

Nabroj nam to "dosta dobrog" što je uradio.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Rezultati kvalifikacija do sad. To nije dobro, je li? Ili ste ocekivali 100% ucinak?
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Najlakse je njega okrivit. Je li takticki ogranicen? Jeste. **** ga, neiskusan. Ali ipak, dosta je i dobrog uradio. Malo me zabrinjava sto nije umio da prepozna da mu je trebao neko na sredinu terena, ko ce da pokrene napad (citaj Krkotic), a ubacio je Beciraja. Potpuno pogresna izmjena. Ali jebiga, sto da se radi.

Brate ebes ga al nikako ne mogu da ga svarim, mamu mu njegovu bio je profesionalni fudbaler, igro za repku , igro za solidne ekipe po Evropi, bio je pomocnik Kranjcaru, za kojeg se moze revi da je svasta, al mu niko trenerske kvalitete ne moze oduzeti, i ako od svega ovoga navedenog nije naucio ne znam sto je onda...

Njegova taktika je ova ako nemas rezultat ubaci svakog spica kojeg imas, i ebe ga mozda ti se jednom potrefi, ali dva puta nece.....

Jer prosto je covjek je limitiran , i repka nije mjesto za njega, a sto je on tu to je druga prica.....

I da ako ne prodjemo na prvenstvo svijete ili u baraz , prosto je on ovoj genraciji zakinuo dva velika takmicenja

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sto se tice Brnovica,za njega tek slijedi pravi test.Ako uspije da podigne ekipu poslije ovakvog poraza,onda ga je polozio.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Grijese i mnogo veci i iskusniji selektori. Recimo Hodzsona su kritikovali zasto na utakmici protiv nas nije ubacio Lamparda iako se ovaj zagrijavao itd. Desava se to, i ne mozemo ocekivati od Brne da sve radi bez greske.

Mada ja ne mogu njega kriviti za onu bez idejnu igru nakon sto se Jovetic povrijedio u petak. Ti isti momci su igrali ranije pa su pokazali da mogu dobro da odigraju. Mozda ste zaboravili da smo protiv Moldavije imali igraca manje, pa smo opet izborili pobjedu. A ta ista Moldavija je zamalo dobila Poljsku.

Treba vjerovati u ove momke, ima jos dosta da se igra.

Thanks Thanks Given 
    56
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    1 Post

Rezultati kvalifikacija do sad. To nije dobro, je li? Ili ste ocekivali 100% ucinak?
    Prijatelju, rezultati u kvalifikacijama do sad nemaju ama baš nikakve veze sa gospodinom Brnovićem i njegovim poznavanjem fudbala.

To bi, valjda, trebao da znaš.

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Ja potpuno u ove momke vjerujem , nego mi je samo krivo, sto ce vjerovatno propustiti dva velika takmicenja, radi njegovog ucenja trenerskog posla...

Ljudi oprastajte ja se uvijek vracem na Cesku, al mu to nikad ne mogu zaboraviti:grey:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Oces da kazes da on nije imao udjela u tome? Sto, poslije Kranjcara mogao ih je bilo ko voditi, je li? Nemojte da se zavaravate. Defitivno je on grijesio, ali kao da svi izbjegavaju da kazu da su se momci u petak vukli po terenu kao vucibatine, i Brnovic im za to nije kriv. Lose su igrali, a najlakse je njega okrivit. No to ti je kod nas stvar, ceka se prva greska da se razapne neko. Sacekajte kraj kvalifikacija, pa onda drvlje i kamenje po Brnovicu. Do sad je itekako umio da pogodi i sa izmjenama, i sa taktikom, i sve. Jedna greska - odmah "on pojma nema, on nikakav trener". Dajte malo razumijevanja.

I ne mozete mu Cesku zaboravit? Covjek je preuzeo reprezentaciju 10 dana prije Ceske. To je bio los potez naseg Saveza, najbolje je ocekivati automatski prolaz. Nadigrala nas je Ceska, i to je to. Koga biste vi stavili da trenira reprezentaciju, kad smo vec kod toga? Dejana Vukicevica?
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    595
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

kad smo kod Vukicevica odusevio me onu noc bio je gost na tvcg, na kraju poluvremena je rekao sve sto se desilo u drugom dijelu, ali bas sve

Thanks Thanks Given 
    56
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    1 Post

Možda ćete reći da sam lud, ali..

Jeste, ali ja da hvalim čovjeka za.. za šta? Za nešto što je sastavni dio trenerskog posla? Ja neću.
    Kažeš da je do sada itekako umio da pogodi i sa izmjenama? Da. Po šablonu, ali ajde.
    Taktika? Šta je to taktika?

Češku ne bih komentarisao, nije vrijeme..

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Branko Brnovic je ima velikih udjela, prakticno je on sastavio ovaj tim , prakticno je to trener kojem se kapiten sere na njego integritet, prakticno je to trener gdje mu kapiten bije drugog igraca, i lomi mu nos, prakticno je to trener koji pokusava da igra napadacki fudbal sa igracima koji to ne mogu, praticno je to trener koji samo ubaca spiceve, druge igrace ne bi pogledao, praktivno je to jedan pocetnik , koji ima srecu da vodi ovakvu generaciju....

Thanks Thanks Given 
    513
    Thanks Thanks Received 
    640
    Thanked in
    376 Posts

Koga biste vi stavili da trenira reprezentaciju, kad smo vec kod toga? Dejana Vukicevica?
    Brana Milacica :mrgreen:!

Thanks Thanks Given 
    6,227
    Thanks Thanks Received 
    13,906
    Thanked in
    5,275 Posts

50e bi platio kafu sa Brnovicem, moze li mi zavrsit ko?

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by .Bole View Post
    Ja bih rekao da je namjestio dejo sa kockarnicama,ne ukrajincima,mada ne zelim da mislim da sam u pravu

Sent from my iPad using Tapatalk HD
    Nadam se da se sprdaš,

Da je i namještena ne bi kockarnice(pogotovo naše)imale nikakvu ulogu. Da li je namještena moguće i da jeste gledajući bezbrižnost naših fudbalera (pročitah i da je bila nekakva žurka sat vremena poslije utakmice) i činjenicu da smo igrali sa Ukrainom tj. vlasnikom Crne Gore
    Last edited by Rakun; 10-06-13 at 00:39.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Najgore je što smo na Brnovića osuđeni kao što smo osuđeni na Vlaisavljevića za U21.
    Neće ga Dejo micat pa sve i da izgubimo svaku utakmicu do kraja.

Grehota ovih momaka jer se bore kao lavovi svaki put kad izađu na teren i zaslužuju da odu na veliko takmičenje.
    Ne može im čovjek ništa zamjerit. Pa čak ni ovima što su zas*ali protiv Ukrajine, jer su se u prethodnim utakmicama dokazali kao vrijedni i požrtvovani.
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Nadam se da se sprdaš,

Da je i namještena ne bi kockarnice(pogotovo naše)imale nikakvu ulogu. Da li je namještena moguće i da jeste gledajući bezbrižnost naših fudbalera (pročitah i da je bila nekakva žurka sat vremena poslije utakmice) i činjenicu da smo igrali sa Ukrainom tj. vlasnikom Crne Gore
    Reci mi zasto su onda poznati podgoricani,kockari uplacivali 3+ 2 i crvene kartone.Nego to je druga tema
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Kako je mizerno kad o tako krupnoj stvari kao sto je sudbina reprezentacije u kvalifikacijama, odlucuje (samo) jedan covjek koji to radi lose a citava drzava moze samo da posmatra i place.

Ne vjerujem da ga pojedini ovdje brane. Pa poslije Ceske on se ne moze oprati ni da nas odvede u Brazil. Ovakvom logikom i rezonom kao do sad, sigurno nece.

Reprezentacija, citaj selektor i savez, moraju da rade a ne da se oslanjaju na Mirka Vucinica koji mi je svakim danom sve vise slinav.

Dajte ljudi i sami igraci znaju da se ne moze sa V. Bozovicem ,Volkovim i Kasalicom .

Sad mi treba da placemo nad nasom sudbinom i da smisljamo opravdanja za nekoga i da se tjesimo nekim izmisljenim razlozima a od starta se znalo da ti neki njihovi poduhvati tipa Volkov su osudjeni na propast.

Sto je Brnovic zapeo za jednu te istu taktiku i formaciju svaki mec? ALo genije imas raznih igraca i varijanti , nije zabranjeno da s epromijeni formacija slobodno to iskoristi debilu.
    Dje ga je sad Deki da ga smijeni posle ovoga kiksa ka stoje Kranjcara smijenio? Mislio sam da necu skoro reci ali nazalost moram: ono izdanje od petka je podsjecalo na SRJ reprezentaciju. Prepoznao sam taj karakteristicni raspadno gubitnicki mentalitet. A mislio sam da smo pobjegli od toga ali kako cemo kad je nas sadasnji selektor cvetao upravo u toj reprezentaciji.

Ja tvrdim da reprezentacija CG raspolaze sa dovoljno kvaliteta da pobijedi sve tri preostale utakmice ali trenutno nije u stanju da to uradi.
    Mi mozemo samo da se uzdamo u Deja da ce poceti da vuce prave poteze zarad viseg cilja ali tesko ce to ici znajuci da uglavnom sve nedace koje prate reprezentaciju idu pod njegovim aminom ili jos gore su njegova zelja.

Rekao sam ovo x puta i opet cu: Ne mozes ti dovesti rezervnog beka iz JSL da ti igra lijevo krilo i ocekivat da ce ti on odradit taj posao. Tu se vidi nas amaterizam i koliko smo mali. To je onaj rad kad vidis da nesto ne valja a ti se zavaravas i kazes ajde ajde bice to dobro. moze to tako. E pa varke ne vode u Brazil. Pod uslovom da oni zaista zele da idemo tamo a ne samo da iskoriste kvalifikacije kao stand sa raznim prevaricama iz jellen lige.

Losa je ta prica ljudi, nismo kompletni, mi smo mali nama ne smije nijedan igrac da fali, nema ovoga, nema onoga. To je klasicni luzerski trip. Ima nas dovoljno i iako nekog nema opet ih je 11 na 11 a ne desavaju se samo nama pehovi i povrede i bas nikad nisu svi igraci na raspolaganju.

Blazo treba da igra LB. Savo Pavicevic je dobar igrac i najbolje partije u karijeri je pruzao u reprezentativnom dresu, dajte mu da igra pa nece on bit frustriran a ovako mora bit kad nema dje da se ubaci i nema kome da da loptu.
    Treba da se radi sa Simonom Vukcevicem, sa njim treba da prica Brna, Dejo, treneri u reprezentaciji, familija, ljudi u koje on ima povjerenja, da se vidi sto je to sa njim i da se vrati na pravi put. Treba nam Nikola Drincic ili treba da osposobimo jednog igraca da nam to igra. Oce li to biti Krkotic, ocemo li izmislit nekog koga do sada nismo zvali, oce li to bit neko iz domace lige, bilo ko samo se taj neko mora ekspresno brzo pronaci.Treba ponovo testirati Krkotica, decko je bio totalni anonimus koji nije mogao u zetu da spane i odigrao je izvanredno poluvrijeme protiv Engleza. Otkud znamo da to nije bila slucajnost, sve to treba provjeriti.
    Treba nam novo lijevo krilo, Sa Volkovim smo samo izgubili 2 godine. Kakav Branko Boskovic sacuvaj boze, bolje bi to odigrao Dragan Boskovic.
    Djordjevic ,Grbic ili Cetkovic. Eto minimum 3 igraca koji bi to bolje odigrali a koji nisu na spisku cak. Pa Boljevic iz Zete. itd, itd.
    Zamislite da ima autoriteta u reprezentaciji pa da Mirko igra lijevo krilo, pa makar izlazio svaki put u 60 min.

Nije fora samo da Mirko i Stevan odigravaju stihijski duple pasove na 30 m od gola. Daj malo neki sistem igre neke kretnje da se zna uvijek dje je ko, da cijela ekipa radi a ne igramo kao na mali fudbal. ALi to je taj krvavi rad prije svega umni za koji brna i strucni stab nisu sposobni. Zato smo tu dje jesmo a imamo vjerovatno tandem sa najvise klase od svih reprezentacija u evropi.

To je problem svih problema. Mi mozemo ali ne ostvarujemo rezultate. Najgore je kad izgubis a nisi nista probao. Kad sam sebi uskratis priliku. Kad prodajes ionako slabasan vezni red za male pare uvodeci sve spiceve sa klupe.

Pazite dalje. Jovetic moze da igra sve pozicije u napadu, Mirko takodje, Damjanovic isto, Simon Vukcevic i jos neki igraci takodje. I pored tolikog broja kombinacija i mogucnosti ti stvoris jednu sansu na mecu. Pa sta si nego nesposoban ?

Napalis se samo protiv Engleske jer te od njih hvata najveci zent a kiksas kuci sa Ukrajinom koju si vec u gostima odradio i sa Poljksom koja nije uspjela da savlada jednu Moldaviju. Eto sad vidite koliko nam (ni)je valjao onaj bod s Poljacima. Njih su Ukrajinci tresnuli usred Varsave, sa tricavom Moldavijom igrali 1-1 a ovjde su mnogi slavili nas remi kod kuce sa njima i to 2-2 jebote nama su dali 2 a Moldaviji 1.

Fatosu Beciraju se godinama ne daje sansa a onda pocne da mu se daje na kasicicu kad se provalilo da decko treba da se proda i kad nema niko da udje prije njega. Sjetite se kako je protiv Bugarske kad s eocekivalo da udje on usao Ivan Fatic. Fatic jebote. Sad kad je Beco ugasio u Dinamu pa se ne moze nidje prodat jelte, sad se opet ne ubaca osim kad treba da se ispuni Brnina sizofrenija od taktike ubaciti sve spiceve sa klupe jer on zaboga toliko voli da ih ubaca. Kad je trebalo da igra nije a sad su ga ubacili kad je najmanje trebalo.
    Naopak strucni stab pa naopak.

Zapitajte se koliko mi to slabe partije pruzamo kad ocekujemo da se jedan Giga Vukovic vrati u reprezentaciju i bude spasilac. ALi ozbiljno to ocekujemo. Maloga Mugosu odma u repku, nema sto vise da se ceka. Najbolji igrac lige mora igrat u repku.

Kako mislis da dobijes utakmicu bez organizatora igre pa mis mo izasli svjesno da preskacemo igru i da igramo na duge lopte. Sta ocekujes od dva krila koji samo ''umiju'' dosta da trce a s loptom dimosevi? Pa jel se ozbiljno nadas da oni mogu nesto?

Pa Brnin potez, kao deza vi iz Praga gdje ti u startu fali igraca na sredini a ti jos vise to remetis ubacivanjem novih spiceva i ostaje t rupa na tvojih 40 m, pa to je za tablete ljudi, odma recept napisati.

I onda ti istu noc dodju te velicine po PG i NK lokala da se pjane kao curke. Neka sto tu nema profesionalizma no sto nema moralnog nekog osjecaja odgovornosti i samokriticnosti. Nego **** ga to tako ide kad u reprezentaciju dolaze da se kurce dodju malo kuci da nabiju ljudima na nos kkao oni dolaze iz inostranstva dje imaju jebeno dobar posao a ovdje dodju da pokazu kako se oni zrtvuju za zemlju narod za koga li vec time sto oni ipak dolaze a mogli bi da iskuliraju sve to jer im ne treba u zivotu kad im vec ne donosi pare. Ali ne mozes ti srcem igrati za repku kad ides po zurki SLS-om a dvije godine unazad te fab lajv izdrzavao.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Molio bih moderatore da banuju sve one koji spekulishu/tvrde da je utakmica sa Ukrajinom namjestena. Hvala.
    Deserve's got nothing to do with it.

Page 1337 of 2251 FirstFirst ... 3378371237128713271333133413351336133713381339134013411347138714371837 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)