Preko Easyjet-a iz Dubrovnika sredinom jula mozes naci kartu za Milano povratnu i za nekih 70e.
Preko Easyjet-a iz Dubrovnika sredinom jula mozes naci kartu za Milano povratnu i za nekih 70e.
^ Avionom je skupo , povratna iz Dubrovnika i Tirane je oko 280 i to sa nekom konekcijom .
Sofija je prilicno blizu Pg tako da mozes gledati bus ili voz, ili najbolje ako imas svoj auto, isto ces vremena potrositi a dosta manje para.
Kreč, kolica i mešalica.
Evo sam se snasao. Rezervisao sam 2 karte preko easyjeta iz Dubrovnika + kofer 32e ukupno 200e. Nije skupo uopste. Cak je bila i jeftinija nekih 12-13e i porasla cijena preko noci.
Jos jedno pitanje, za ove rezervacje preko neta, treba li da odstampam mail koji sam dobio kao potvrdu da sam platio, ili kako vec ide procedura?
Da, za svaki slicaj iako se na osnovu pasosa dobija boarding pass.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Koliko jeftinih karata ima preko Dubrovnika,uzivanje putovati![]()
Povratna karta do Rima krajem juna sa Alitaliom je 97,83 EUR, a sa MA u isto vrijeme je 199,83 EUR.
jeste, al sa alitaliom ti ne smrdi avion...
f6
I stjuardese su gore *****.
Kreč, kolica i mešalica.
To je isti avion ali eto duplo jeftinija karta kod žabara za isti let.
Okle za Maltu najjeftinije?
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
preko koga je najjeftinije, iz Podgorice do Amsterdama, sad oko 15 Juna? Moze i polazak iz Dubrovnika ili Tirane???
Ja sam planirao takav put za septembar. Pg - Brisel sa rayanom za 130-150 eur (povratna sa taksama i velikom koferom) + povratna karta busom (euroline) od Brisela do Amsterdama za 11 eur (bez osiguranja za 15 eur sa osiguranjem )
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Last edited by GaD; 09-06-13 at 21:15.
Najpovoljnija opcija ti je iz Tivta do Brisela preko Thomas Cook Airlines, pa onda Eurolines-om do Amsterdama. Ostalo je preskupo.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Koliko, ja sam mislio da ne moze jeftinije od ovoga ako se krece iz pg.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Može meni neko reć kako nać povratnu kartu do Stockholma iz PG ili Dubrovnika a da nije preko 300€?
Nevjerovatno je kako je Skandinavija odsječena. Samo Montenegro Airlines leti do Kopenhagena, ali su im cijene skandinavske![]()
Globetrotting
vidjeh da ima tek 20 Juna, iz PG do Brisela za 29e. Nije ni to losha opcija.
http://www.thomascook.com/flights/
gledah ovdje, ali nema Tivta od ponudjenih destinacija.
Da nijesi mislio na RYANAIR?
Pa mislio sam da nije fleksibilan s datumom (tj. da mora da ide oko 15.) Uz to, treba uračunati i troškove prevoza od aerodroma Šarloa do Brisela. Naravno, RyanAir je povoljnija opcija poslije 20. juna.
Sajt je: http://www.thomascookairlines.com/sh...w/Step2.action
Npr.
Tivat-Brisel - 18/06/2013 -- 59 eura
Brisel-Tivat - 25/06/2013 -- 69 eura
Naravno, jeftinije je Ryanom, ali nije ni ovo loša opcija, budući da slijećeš na Nacionalni aerodrom u Briselu + uključuje čekirani prtljag od 20 kg ako ideš s većim koferom.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks