ne, nego Mladen Bozovic..!!!
prvi je dobio u ukrajinu, a drugi sinoc u 45+3 minut
Ja sam mislio da je nama naredna utakmica sa Moldavijom... o jada.
A preloš raspored. Znači nas ako glatiraju Poljaci i Englezi, bodovi s Moldavijom nam neće značit ništa...
nisam video preko televizora ko je dobio zuti, vec sam ovdje sada pogledao
http://de.fifa.com/worldcup/preliminaries/europe/matches/round=258374/match=300182333/index.html
keako je branke brnovicisto napravi coek sinoc.. 0-4 u najvaznijoj utakmici od izjednacene ekipe... formacijom sa 4, 5 napadaca smo kad tad morali ovako proci.. ukraina je sada u najboljoj poziciji jer ima dvije tekme sa san marinom i kuci dva meca sa eng i poljskom.. moralo je bolje sinoc.. sad ce najteze biti vratiti igrace posle ovakvog debakla, na ovaj nas mentalitet mozda i nemoguce..
siguran sam da smo imali boljeg i iskusnijeg trenera ne bi se onako posprdavali sa nama..
Jarmolenko. <3
Opet se razmislja ko nam moze doci u baraz alooooo.
Podgorica Podgoricanima!
Sledeca utakmica je kljucna pobjeda nad Poljskom bi nam sigurno otvorila vrata baraza remi odrzao sanse uz to da Ukrajina ne ostvari trecu pobjedu (posto su joj dvije sa San marinom zacrtane).Moguce je pobijediti poljake koji vjerovatno nece previse biti napaljeni obzirom da su skoro i teorijski van borbe za prva dva mjesta ali samo ako ponovimo igru iz gostovanja Ukrajini.Naravno pobjeda protiv Moldavije se ne smije dovesti u pitanje
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
A kako igramo kad smo pod pritiskom, ne bi me cudilo da nam za prvo mjesto protiv Moldavije trebaju tri boda kuci da ni to ne bi uspjeli da odradimo...
Ajde bez te price sto je baksuzno kakav smo narod.I ovo su igraci koje mi imamo i to je sto nam je.Mogu mislit sto bi bilo kad bi mi bili englezi sto bi ste onda pricali od 100k igraca koga izabrati i proklinjati
Podgorica Podgoricanima!
Ja sam pljuva po dobrom dijelu reprezentacije i kad su bili face pa ne bi valjalo ni sad da preskocim. Ovo je inace bila prva utakmica na koju nisam htio da idem i pored toga sto sam imao kartu. Upravo ovo sam i ocekivao. Da kulminiraju svi problemi o kojima sam pricao i zbog kojih sam dobio masu negativnih komentara i inf poena.
Da se prvo dotaknem jedne stare forumske rasprave. Bozovic je kriv za najmanje dva gola u ovu utakmicu. Poleksic nije nijedan jedini kiks napravio. Znam da bi mi sad neki rekli da je kriv za go iz slobodnog u utakmicu protiv Bugarske. Takvi neka odma odu i neka se osamare pred ogledalom. Ovo je ocekivano kad golmana koji odlicno brani i ima iskustvo gomilu velikih utakmica (gleda li ko protiv Liverpula?) mijenjamo trecim golmanom Videotona. Da ne spominjemo maloga Giljena ili Blazica koji ne dobijaju sansu.
Cemu sluzi Volkov? Zasto je u prvi tim lik koji je zamjena u srpsku ligu? Imamo Blaza Igumanovica i Balica koji je u prosle kvalifikacije odlicno cuvao Bejla a sad je zaboravljen. Zar ima potrebe da Rus iz Srbije uzima mjesto nasim momcima koji to mnogo bolje znaju.
Kasalica ocekivano. Pojedini su ga odje hvalili da je u derbiju protiv Partizana dobro trcao. Mislite li ozbiljno da u neki tim koji ima sanse da se plasira na svjetsko igra tip kome je najveci kvalitet sto brzo trci uz liniju u derbiju lige ranga srpske? Govorimo o momku koji igra u napadu 8 sezona i postigao je mizernih 28 golova. Nikad nista nije napravio u karijeri i nema nijedan trofej. Alternativa je Beciraj koji je na istoj poziciji igrao fantasticno protiv Engleske kad je izboren baraz. Imao je par prodora, suteva i namjestio go sto se ovaj drugi muci u srpsku ligu da napravi. Uz to Beciraj ima ubiljezen go protiv Reala i par utakmica lige sampiona. Da ne pominjem trofeje koliko Kasalica u karijeri nece vidjet bez na sliku. Vukovic za isti broj odigranih sezona je postigao 83 gola. Jedan od njih prelijep protiv Intera kojega Kasalica moze samo na tv da gleda. Luka Djordjevic je ispred njega bar onoliko klasa koliko je Zenit ispred Zvezde. Marko Vukcevic je dominantna sila mlade reprezentacije. Sjecam se njegovog sprdanja sa Englezima na njihovom terenu. I zadnju utakmicu je dao dva gola za mladu. Nekoliko puta je bolji tehnicar. Vjerovatno ima i jos koji.
Kod V. Bozovica sam pogrijesio priznajem. Imao je jedan jedini potez da valja ali jako bitan. Obezbjedio nam je igraca vise svojom folirancijom. Tesko da ce ikad bit ovako koristan. Mada i dalje mislim da nam ne treba jer ovo nece vise ponovit.
Od Jovetica sam ocekivao da nastavi sa promasajima ali on ne umije vise ni loptu da primi da bi promasio. Vidim pljuje se Mirko zbog promasaja. On je bar primio loptu perfektno, sutno i pogodio stativu. Odje se lupaju cifre od 30 miliona ali vise ocigledno da niko nema namjeru toliko da da za njega. Ja licno mislim da momak ima ozbiljnu karakternu manu. To sto je kao Podgoricanin ekstremni navijac Partizana nekako i mozemo da pripisemo tome sto su ga tamo kao maloga prevaspitali. Ali to sto novinaru odgovara da mu je svejedno oce li Buducnost ili Mogren osvojit trofej je velika falinka. Ja i dalje cekam da mi zapusi usta tim maestralnim pogocima sto su neki odje najavili. Evo prolazi jos jedan kvalifikacioni ciklus. Mozda ga krene u sledeci!
Brna ima tri velika problema. Prvi je ocigledan. Nikakav je takticar. Izgledalo je kao da Ukrajinci na svaki dio terena imaju po dva igraca vise. Drugi je sto izgleda da uzima neke pare da reklamira igrace. Ja drugacije ne umijem da objasnim igranje Kasalice i Volkova niti je to iko drugi uspio. Treci problem je sto nije jaka licnost. Lako je uticat na njega. postoji ralog zasto su Kapelo, Ferguson i Murinjo veliki treneri. Svi su znali da premjeste na klupu legende timova koje su mnooooooogo vece od Jovetica. Bilo koji od njih bi mu odma objasnio da cijeni to zalaganje ali da ima igraca koji bi da su dobili tu priliku dali po neki go u dva kvalifikaciona ciklusa i to bar tri su trebala bit samo u ovaj. Ovaj mora da objasni zasto je klupa puna igraca koji daju i namjestaju golove u oba ciklusa i zasto je na terenu glavni igrac koji nikako da se upise.
Eto vecini malo materijala da pljuje. Administrator je na vasoj strani i mene ocekuje ban bar zbog hate-a prema divnom Joveti. Ocete li opet stavit svoj lik (makar i virtualni) u odbranu ovih "igraca"?
Do sledeceg poraza.
umuntu ngumuntu ngabantu
Ne mogu da vjerujem da vam je toliko teško da prihvatite da je Ukrajina jača, organizovanija, spremnija i pametnija reprezentacija od naše i da je sinoć to demonstrirala na terenu. Mislite li vi ljudi da se svaka nacija ovako $ekira ka' mi kad izgubi od boljeg u fudbalu? To je potpuno normalno.
Fudbal je igrica, trčanje za loptom... ne valja se toliko cijepat, bez zajebancije. Meni je milo da Crna Gora dobija, da igra dobro, da je najbolja na svijetu... ali ovi sinoć su jednostavno bolji i dobili su nas i kraj svake priče. Nema tu što bit kriv ni Vučinić, ni Brnović ni Jovetić...
Žurka posle utakmice je klasični izlazak ''petkom veče'', ne znam čemu smaranje momka. Ide u grad, pije, zajebava se, mlad...
Bonja valjda vuce taj problem sa vidom koji mu se pojavio jos u Partizanu u nocnim utakmicama pod reflektorima slabije vidi.Vezni red bi stvarno mogao da se osvjezi sa nekoliko mladjih igraca.I opet pitam zasto se u reprezentaciju zove Kasalica koji ni u Zvezdu nije standardan a ne naprimjer Giga Vukovic koji je ubedljivo najbolji igrac HAjduka iz Splita .
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Tebi i pojedinima izgleda nije jasno tokom čitave ove travestije oko sinoćnjeg meča da se na ovoj temi ne radi o vama nego o reprezentaciji.
Ko god da igra za reprezentaciju CG ima moje poštovanje i razumjeću ga ako se raspada pa sve i da je Radoslav Batak. Što ćemo, nismo Holandija ili Španija pa da imamo Gvardiole i Van Gaalove, Qatar da možemo da platimo Kapela ili Njufaudlend da dovedemo propalu englesku zvijezdu - alkoholičara.
Nadam se da će sljedeći poraz uslijedit' u baraž da ne čitam ovaj skup činjenica koje svi znaju iskrivljenih kroz prizmu momka kome je očigledno važnije da bude u pravu sa blagim spinom na mučeništvo nego da analizira utakmicu.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Čika Džou bih samo reputacije dijelio, all day long![]()
In vino veritas
Zovu se oni koje Dejo odabere ,ne znam zasto se juce kasalici posle 10 min vise nisu davale lopte,a vidjelo se da moze jer je brz i presao je 2 puta cuvara
Podgorica Podgoricanima!
tacno je da nemamo para za gvardiole i kapele, ali smo mi imali cicu kranjcara, koji nas dovede na korak od eura, pa ga makosmo mjesec dana prije kraja kvalifikacija kao zadnjeg klosara... ko ce sad da dodje ?
cico sigurno ne bi izgubio 0-4 ka brna sa igrom od 4 do 5 shpiceva i recenicom " mozda mislite da sam lud"
zna li iko neku ekipu koja igra 4, 5 napadaca i kada gubi? juce su bili u napadu u isto vrijeme delibasic, vucinic, beciraj, damjanovic, vjerovatno bi bio jos neki da nije bilo 2 igraca manje...
Nije fudbal to kad neko gomila napadače a ima REZULTAT ( remi bi nam bio puna kapa i to je svako normalni očekivao kao neku idealnu kombinaciju pa da se bez opterećenja odigra u Engleskoj ) i igrača više protiv ekipe koja je najcrnja moguća što se tiče dosljednog poštovanja postavljene taktike a i ozbiljnosti da dodju do cilja !!! Haos u odbrani koji se desio neigranjem Savića je dosta kvalitetno riješen u prvom poluvremenu kad se igralo čvrsto i poziciono ( tu ne računam ležernost Kecojevića ali je i on brzo shvatio da je ovo neki mnogo veći nivo od toga koji je on upoznao i dosta kivalitetno odradjivao taktiku "hitni lopticu u šumicu" ) ali od povrede Jovetića i neshvatljivog ubačanja Damjanovića umjesto Krkotića mi jednostavno počinjemo da silujemo igru dje su se bolje snašli Ukrajinci (koji su pored prilično naklonjene aure u svakom našem napadu bili KOMPLET EKIPA na svoju polovinu a ipak stigli da nas probiju kao što smo mi njih u goste ) i zasluženo slavili !!! Iskreno mi nije jasno zbog čega selektor nije pogledao utakmice Ukrajine sa SP i postavio ekipu drugačije nego poput kockara koji više nema što da izgubi ( a remi koji smo imali nije bio toliki gubitak ) krenuo da na brzinu i atmosferu pogubi Ukrajince i odnese plijen što mu se obilo u glavu !!! Uopšte nije poenta ovog posta da kažem kako je Ukrajina izmislila fudbal nego da spada u ekipe ( kao što je Portugal npr. ) dje se utakmica dobija sa taktikom malog prostora u napadu jer onda počinju nervoze i kiksevi odbrane a ne svi u napad!!! Jedina šansa koju mi sad jurimo je da Engleska pobijedi Ukrajinu a mi uz pobjedu protiv Poljske ( kojoj je na takmičarskom planu prilično svejedno ) odigramo dzentlmenski x u Englesku i to je to
... svaka dalja računica je nerealna ...
Last edited by Trio; 08-06-13 at 19:15.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks