Zar nije vec poen bio pa Novak takao mrezu ,kakvo je pravilo?
zanimljiv ovaj sudija paskal.... vezara...
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Zar nije vec poen bio pa Novak takao mrezu ,kakvo je pravilo?
Ne mogu ovog misa Nadala da gledam!!
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Odgovoricu u njegovo ime, jer mnogi znaju da meni pripisuju to. To uopste nikakve veze ni sa cim nema. Sto, treba da volimo Djokovica, samo jer je Srbin je li? Meni je Federer miliji od njega, pa neka je Svajcarac. Nikakve to veze nema sa nacionalnom osnovom. Nego ko god ne navija za Djokovica, on je nacionalista, i kompleksas. A ovi sto nacisticki vrijedjaju Nadala posto je peglao Novaka, e oni su korektni. Nemojte to licemjerstvo, nego makar budite dosljedni.
DICIOTTO
šupak.
e ovako, posto ce sad odje neki da pricaju o tome kako je nadal dopingovan, kako je sudija navijao za njega i kako je imao srece ja cu reci samo sledece: pobijedio je bolji teniser, i prava je steta sto ova dva vrhunska tenisera ovaj mec nijesu odigrali u finalu.
ja sad polako odoh na stadion a vi samo navalite!
zivjeli!
Steta za noleta vrhunski mec..svaka cast za obadvojicu..
ⓝⓔⓧⓤⓢTapatalk
vrlo dobro, gosn Rafo.. Odbranio je sljaku od Noleta opet, cupavo, ali herojski..
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Naucite pravila igre prije nego sto ospete paljbu na sudiju.
cestitke na pobjedi nadalovim navijacima.... nole je dobar bio, sudija nije.... sad polako odoh put stadiona da karamo ukrajince !!!!
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
To kazi sudiji koji na insistiranje Rafe ponistava svoju ispravnu odluku.No nema veze Rafa je bio bolji za nijansu u ovom mecu ali generalno ta razlika je svake godine evidentno sve manja. Novak je ispao seljak kod onog dodirivanja mrezice jer da je fino pustio lopticu da tapne lagani smec no je htio da je prikuca ono zivotinjski.
A sada da se zanimamo sa ovim sto je vaznije utakmicom nasih sokolova.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
...![]()
nadal zasluzeno. ovim mu je donekle vratio za proslogodisnje finale melburna. novak je igrao na mahove, cak i takav (za njegove standarde) prosjecan je imao priliku da zatvori mec.. nista, idemo dalje... bice jos derbija, ovo im je tek 35. 8)
Vaistinu Rafa. Slava mu i milost.
umuntu ngumuntu ngabantu
jbg ipak je rafa kralj sljake
Deserve's got nothing to do with it.
imao je srece u ovom mecu isto kao Isner kad je pobijedio Novaka...rekao bih da mu je ovo zadnji RG
She is only here to annoy herself!
Tachno tako jer tu se ne radi o tome da li je loptica u autu ili nije vec sasvim druga stvar i pravilo je takvo.
...
Nikad mi neće biti jasni ljudi koji mogu da navijaju za tenisere iz Španije ili Švajcarske a da se slade porazima momka koji je najbolji sportista nama najbliže zemlje... Šteta za Novaka, imao je brejk prednosti u zadnjem setu, imao je šansu ali su ga neke neshvatljive greške saplele da ne osvoji ovogodišnji RG.
E i kod mene dosao komsija imao sam ga is kuce pocerat ljudi takvo navijanje za nadala to u zivotu vidio nisam,ne kazem moze svako za svakoga navija ali tako da mrzi nekoga jer je iz srbije ili sta li vec drugo,to ne mogu da shvatim,ja da je Raonic igrao danas protiv Novaka navijao bih za Raonica pa da igra pod neznam cijom zastavom..
Evo ako grijesim neka me neko ispravi..
U stvari zavrsio sam pisanje na ovu danasnju temu..
ⓝⓔⓧⓤⓢTapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks