Kad je bilo ovo ispod tunela Kidaun?
Kad je bilo ovo ispod tunela Kidaun?
Bijo si poziw koi se neodbija
cini mi se cetvrtak ili petak, hitnoj je trebalo da dodje 25min, za toliko bih ga ja do Cetinja odveza :tongue:
A to obično tako ide kod naše hitne, po sata da dođu, pa još sat do Risna posle.
Na po puta kad umreš bače te u ribnjak.
Bijo si poziw koi se neodbija
A zbog toga sam cekao po sata i kusur jutros na zaropek :\
rm -rf /
JEdan je danas u sred centra Nk na krov kochio... Kako je to uspio sami djavo zna
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
jutros kamion pribio kola uz ivičnjak na kružni tok, evo neki doktor poginuo...što je ovo danas...
Oko 2:30~3:00 sata put kuca, Alfa Mito i stara Fiesta.
![]()
Last edited by An0n1mUs; 02-06-13 at 16:25.
je li ovo preletio preko necega pa okinuo oba tocka?
Ne, jednom stranom je udario u fiestu, a drugom stranom je udario u zid pored puta.
Maloljetni R.Đ. (16) iz Podgorice teško je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila u podgoričkom naselju Dajbabe, saopšteno je iz policije.
R.Đ. je prebačen u Klinički centar, a prema nezvaničnim saznanjima CdM-a, životno je ugrožen. Više informcija o težini povreda za sada iz policije i Kliničkog centra nije saopšteno. U trenutku nesreće R.Đ. je bio na motoru, kada je iz za sada nepoznatih razloga došlo do sudara motora i vozila.
Istraga je u toku.
Osam povrijeđenih na putu Podgorica - Tuzi
http://www.vijesti.me/vijesti/osam-p...-clanak-131968
Nikad losijih vozaca nije bilo nego sto je danas,svaki akrep moze da polozi,pa dok vozi drzi volan kao da mu je poslednji put,i drzi glavu pri soferki....
Zalosno,i da nije mogla vidjet navece svijetla kako rade...Svaka prica je suvisna,zena vozac///
Vidjeh ovo sinoc, evo sta se desava kad se dvije zene za volanom sretnu, 8 povrijedjenih...
U poslednjih 3-4 dana sam vidio 4-5 saobracajnih nezgoda, ne mogu da vjerujem sta se radi po gradu.
But if you never try, you'll never know..
Kako nece kad je sve glupo i bolesno?
TAKUMI
Bas, bas. Prije par dana sam isto imao poginut, srecom, uspio sam da izbjegnem, iskrivio felnu, cuda, dok je to auto samo nastavilo da ide, nije cak ni pogledao.
pasmater
But if you never try, you'll never know..
She is only here to annoy herself!
A sto velis to,ka iz katapulta.
LPGTECH 067 854 548
Auu, kako se odrazi ovoliko?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks