aaa opet zaduzivanje da se nabave karte
:applouse::applouse::applouse::applouse:
ojha
Ovi ukrainci su imali ludu srecu da im protiv poljske prva 2 suta budu golovi, i to u 2 i 6 minutu mecha.
aaa opet zaduzivanje da se nabave karte
ojha
Rekose na Vijesti da se sprema bakljada, valjda u cetvrtak kad bude trening na Stari Aerodrom.
Sjutra je na stadion, samo prvih 15 minuta je otvoreno.
Kad pocinje prodaja karata ?
Para vrti dje burgija neće.
Vjerovatno ce biti neki minimalan broj karata u prodaji. Cuo sam da je interesovanje mnogo vece nego sto je bilo za utakmicu protiv Engleske.
Ja se nešto uzdam u to što je teren kod manji nego što bi Ukrajini zbog prebrzih krila odgovaralo.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Teren pod Goricom je širi od Kamp Noua.![]()
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Crna Gora - Ukrajina 1-1 4.35
Za dobrobit gradjana Crne Gore. Na vas misli, vas Jovan.
Sanjao sam nocas 4-1 za nas, ali smo gubili prvo i dali smo dva gola u 90+
Tu es mon héro!
ja pred ovu utakmicu imam bas neki lagani osjecaj, ka da igramo sa san marinom
al eo vidjecemo![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Posto je zabranjena prodaja i otkup karata, ja kupujem olovku.
ako ima neko da prodaje obicnu grafitnu olovku uz koju gratis idu 2 karte za istok za utakmicu sa ukrajinom neka se javi na pm da dogovaramo cijenu. stvarno mi je neophodna olovka.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Ja bih se zakleo da cemo dobit 3-0. Nikad nisam bio optimista u vezi reprezentacije a sada imam strasno pozitivan osjecaj. Bazirano na opipljivim cinjenicama.
Izgleda da se Savic povrijedioZglob, znace se danas kakve je prirode povreda. Samo nam je ovo falilo.
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Nije strasno sve dok mu se jos neki kolega ne povrijedi.
Nije strasno ako povuce nekog da igra lijevo a Dzuda stavi centralno. Bude li Bozovic igra lijevo bez Savica ovamo, izginuli smo. Ukrajina siba po strana samo tako, a Savic je dobar bio da pokriva onu nesrecu.
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 05-06-13 at 10:51.
A to nece, ne boj se. Brnovic je vjencao Volkova sa lijevim krilom a to ti je dok ih smrt ne rastavi.
Bas bi bilo katastrofa ukoliko Savic ne bude mogao da igra, pogotovo sto sad nemamo ni Dzudovica ni Jovanovica, sto znaci da bi vjerovatno Kecojevic morao da bude gurnut u vatru, ili eventualno Vesovic a Pavicevic da glumi stopera. A sigurno da nije pametno uigravat' novi stoperski duo u mozda i najvaznijoj utakmici u kvalifikacionom ciklusu.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks