Slazem se da je Sefik trebao biti MVP prije Prlainovica i pogotovo to sto si napisao za Leku. N'o, Leka je u finalu sutnuo za njega neprepoznatljive shuteve (mislim 2) srednje visoko, sto mu je Sefik relativno lako odbranio. Vranjes, Markovic, Karac...su odigrali kao tinejdzeri, a ne neko ko ima 3-4 ovakva turnira iza sebe.
Kako su birali MVP-ja:
http://www.zurnal.rs/2013/06/02/deli...ici/index.html
Nazalost, statistika nije radjena (cak ni na sajtu F4) malo detaljnije (minuti, procenti shuteva..), pa da mogu vidjet koliko je N.Janovic odigrao minuta u dvije teske utakmice u 2 dana. Mislim da je igrao preko 6 cetvrtina...
P r i m o r a c
šutirao je i prije. promašio je gol sa 4 metra, onu plisku. suđen je korner, nisam dobro na tv-u vidio je li šefik uopće diro loptu. kasnije je imo jedan šut sa densog vanjskog, isto iz dosta povoljne situacije, opucao je poluvisoko, ravno na ruku šefika. oba jako loša šuta i za puno lošijeg igrača od leke
vaterpolski portal - www.dance.hr
Imao je slabo vece medjutim ne treba zaboraviti da je cuvao Prlainovica cijelu utakmicu, ovaj je dao jedan gol i to kad on nije bi na njega.
Dalje, mogli ste cuti na pauzi kako Dejan Savic govori igracima da ga puste da on sutira za nezgodnog vani, a vjerovatno je i rekao Prlainovicu da ga dodatno izmori proplivavanjima te je Leka bio beskoristan u napadu skoro ..
A ko bi normalan rekao da se pusta Leka Ivovic hehe, mada dobro pogodjena takticka zamisao trenera crveno bijelih ..
Rekao bih potpuno promasena Jugova taktika za taj mec, meni su oni djelovali bezidejno a imali su srece sto je Nikola imao dobro sutersko vece pa je pogadjao suteve sa 5m ..
Bijac na golu prosjecan, ipak mu treba iskustva da bi naucio da se postavi za neke suteve
Last edited by maratonac88; 03-06-13 at 23:20.
kakvo nipodastavanje prlainovica.. jeste, dao je jedan gol i imao jednu asistenciju, ali je zato odbranu blago receno doktorski odigrao.... pritom, napravio prostora za rasovica i vapenskog koji su skroz iskoristili svoje prilike.
tako su i za sapica pricali da nije za velike utakmice, pa kako bi i bio kad su ga uvijek cuvala dvojica u finalima, i onda ostane slobodan ikodinovic koji zabije 4 gola madjarima u finalu.
Ovo je jos daleko od realizacije:
http://www.pobjeda.me/2013/06/05/vaterpolo-markovic-iz-primorca-prelazi-u-budvu/
prije svega jer su navedena dvojica pod ugovorom.
Iskreno bih volio da odu, uzrok su lose klime u svlacionici, a Popovic je jos pred polufinale prvenstva koketirao sa Budvom. U finalnim utakmicama ih, gle cuda, nije bilo nidje.
Markovicu je Primorac, zbog renoviranja puta do njegovog Prcanja, placao apartman u Kotor. Zahvalio se.
Popovic je proslo ljeto igrao na Malti, Primorac mu je bio odskocna daska za reprezentaciju...
Ima jos ovakvih...srecan im put! I tako ne osvajamo nista...
P r i m o r a c
Dao bih vam obojicu za dz. A zelim im nastavak karijere kao i onome sto ste ga, po sred sezone, oteli. Saudi Arabija, Budva je odskocna daska za takve egzoticne (vaterpolo) zemlje!
P r i m o r a c
Pusti ti te mlade momke, ovi im ne isplacuju ni one mizerne plate od 400e na vrijeme, pa normalno je posle nekog vremena da ce da odu cim stasaju u igrace i ta sala od kluba kakva je postao Primorac jednostavno sve vise i vise propada..
Sve sto je valjalo u Primorcu je nestalo a tu prije svega mislim na trenere mladjih kategorija ali o tome se ocigledno nije mislilo na vrijeme
Ali kako klub sa tradicijom kakva je Primorac ne moze obezbjediti makar sigurnu platu za njih i mjesecni budzet za isplatu svih igraca 7-8000e otprilike ?
A Budva kao moze? Jeste li isplatili Jokica, npr? Koliko vi dugujete!? Mi smo odje pricali o dugovanjima Primorca i ranijih sezona i onda se ispostavilo da Jadran duguje jos i vise!
Nista vise mi ne dugujemo nego Budva! Ali se nikada nismo bavili ucjenama (pogotovo kada je reprezentacija u pitanju) i otimacinom!
I koga ja da pustim!? Neka svi kojima se ne svidja o.djebu iz Primorca! Duguje se svudje!
Ne dozvoljavam nikome da se stavi iznad kluba, pogotovo ne balavurdiji za koju niko nikad ne bi cuo da nisu, zbog krize u klubu, zaigrali za nas prvi tim i postali nosioci igre.
Ako slucajno ostane u klubu, nadam se da ce ovaj biti suspendovan zbog ove izjave. Pa neka mu Budva platu daje...
P r i m o r a c
Neka sa tim ranijim dugovanjima, ovi su igraci jeftina radna snaga od 300-400e i ako se njima to makar ne moze obezbjediti i plus vracati polako stare dugove, onda je to ipak problem za klub i to veliki..
Svi su u problemu ali je Primorac ipak u najvecoj krizi
Pa kako ako si sam rekao da se ovom drugome isplatilo i da je podigao pare? U prevodu, kasni manje od onog sto je osnova za tuzbu, a to je 3 mjeseca!
Provjeri koliko u Budvi kasne plate ove sezone (sam kazes ''neka sa ranijim dugovanjima'', pa ajde da pricamo o ovoj sezoni).
Primorac nije u najvecoj krizi, Jadran duguje najvise i to se zna.
Ucjene i otimacina igraca je nekad bila Jadranova igra, sad je vasa. Mi, zbog ljudi koji vode nas klub, nismo u stanju tome da se, ako ne odupremo, makar da objelodanimo. Taj dio krivice priznajem.
Bilo kako bilo, vraticu se na pocetak i time zavrsiti raspravu oko ovih utripovanih reprezentativaca - srecan im put!
P r i m o r a c
Citaj malo pazljivije, on je podigao pare sa racuna nakon ili u toku vodjenja postupka,a sud je presudio u njegovu korist i dao mu raskid ugovora tako da je to podizanje para sa racuna nakon raskida dovelo do komplikacija
Toliko znam, sad dalje sta je bilo nemam pojma
Izgleda evo Budva kontrolise vaterpolo savez, samo ne znam na koji nacin si to zakljucio ?![]()
Svetska liga 2013
http://waterpolo2013.ru/
Srbija: http://www.waterpoloserbia.org/index...=303&tx_ttnews[tt_news]=3176&cHash=66f22a3d292cc896cc5ffe49b1870ec1
SAD: http://www.usawaterpolo.org/sports/m...052813aaa.html
Mađarska: http://vlv.hu/news/8019/kis-gabor-ne...szuperdontoben
FINA Water Polo World Rankings ( 2009-2012 )
http://www.fina.org/H2O/index.php?op...31&Itemid=1437
Velika greška, nema Crne Gore na listi. Na dnu stranice je način bodovanja.
Ako može sastav CG za SL, ako je poznat naravno ?
Nemam sto da citam pazljivije, ja tumacim ono sto ti kazes. Ako je doslo do komplikacija nakon podizanja para znaci da se uslo u zonu redovnog placanja, cime vise ne postoji osnova za raskid ugovora, iako je on raskinut. Na sudu ce dobiti Primorac i on ostaje nas igrac. Komplikacije za Budvu naravno da ostajuOstaje vam da sacekate zimu i prvi momenat kad ga ne budemo placali vise od 3 mjeseca, a ja ne sumnjam da ce te iskoristit' taj momenat. I registrovat ga van prelaznog roka, ne bi vam bilo prvi put.
Pitaj Keka. Posto si ocigledno prespavao ono sto se pisalo odje u zadnje 3-4 godine...
Last edited by cattaro; 06-06-13 at 12:50.
P r i m o r a c
Popovic ce vjerovatno ostati u Primorcu onda, mada bi bio dobro pojacanje..
Samo ne znam sta ce vam takav igrac ako samo bude cekao sansu da izleti iz kluba..
I da, nisam pratio sta se pisalo zadnje 3-4 godine odje, tek sam se registrovao proslog ljeta cini mi se, a mrsko mi traziti hehe
Savez kontrolisu svi klubovi, valjda u cilju poboljsanja CG vaterpola
Ne znam da li je neko primjetio, zanimljiv predlog a i konacno evropske guzice da se malo zainteresuju za promociju i marketing vaterpola..
http://vaterpolovesti.com/2013/06/01...vrsnica-na-f6/
Ne vidim kako to mijenja situaciju. Moj prijedlog - dati naredna dva F4 Dubrovniku i Beogradu (iako nisam siguran da bi se Bg isprsio za jos jednu organizaciju).
J.ebes razlicite modele takmicenja ako se zavrsni turnir igra npr. u Oradei.
Puni (veliki) bazeni i da najbolje evropske ekipe imaju motiv da igraju ovo takmicenje. Da se ne desi vise da najbolja talijanska (Recco) i jedna od najboljih evropskih ekipa (Primorje) ne ucestvuju.
Sto se naseg sastava za SL tice, obzirom da je to takmicenje vec za 4-5 dana - realno je da igramo u skoro istom sastavu kao u grupi. Mislim da je jedino upitno koji ce od dva Partizanova beka (Jokic-Cuckovic) biti odmorniji i nastupiti.
P r i m o r a c
http://www.vijesti.me/sport/misic-ot...-clanak-132422
Nije mi jasno zasto Vico nije uskocio... Nikad losiji na 2m i nikad manje igraca sposobnih da uskoce na tu poziciju.
U pozicionom napadu kad nam zaustave Leku bicemo potpuno neutralisani. Vidjecemo da li ce odbrana odradit' dupli posao.
Ono sto je dobro je to da je ovo ekipa (sa jednim ili dvojicom izuzetaka) pred kojima je najmanje jedan cijeli olimpijski ciklus.
Nista od Francuza znaci...
EDIT:
Ja tek sad vidim da nije ni Leka na spisku...
Last edited by cattaro; 07-06-13 at 14:39.
P r i m o r a c
Evo konačnih sastava za Svetsku ligu.
SAD: Andy Stevens, Garrett Danner, Greg Enloe, Collin Smith, Matt De Trane, Janson Wigo, Alex Obert, Bret Bonanni, Michael Rosenthal, Jon Mann, Tim Hutten, Shea Buckner, Alex Bowen, Brandon Johnson, Tommy Corcoran.
Rusija: Stepan Andrukov, Artem Ashaev, Albert Zinnatullin, Viktor Ivanov, Eugeny Kostrov, Adel Latypov, Sergey Lisunov, Ivan Nagaev, Artem Odintsov, Alexey Ryzhov Alenichev, Vladislav Timakov, Dmitry Kholod, Roman Shepelev.
Srbija: Gojko Pijetlović, Branislav Mitrović, Milan Aleksić, Vanja Udovičić, Nikola Rađen, Živko Gocić, Filip Filipović, Dušan Mandić, Miloš Ćuk, Aleksa Šaponjić, Stefan Mitrović, Slobodan Nikić, Nemanja Ubović.
Mađarska: Attila Decker, Viktor Nagy, Krisztian Bedo, Bence Batori, Adam Decker, Miklos Gor Nagy, Balasz Harai, Norbert Hosnyanszky, Norbert Madaras, Marton Szivos, Daniel Varga, Denes Varga, Marton Vamos.
FINA TV: http://www.fina.org/H2O/index.php?op...89&Itemid=1209
Ako ne budu svi mečevi, trebalo bi od 1/4 pa nadalje.
Kod Udovičića na spisku samo 3 igrača iz Londona ( Mann, Hutten, Buckner ), Stevens je ove sezone ''branio'' kod njega u Radničkom.
Prlainović, Pijetlović, Vapenski i Dedović ostaju u BG i od ponedeljka će trenirati sa Vujasinovićem i B ekipom ( Univerzijada, MI ). Matović je odustao zbog privatnih razloga, S. Rašović i D. Marković putuju sa ekipom u Rusiju.
Realno, Madjarima je ovo gotovo najbolji sastav, obzirom da su mnogi zavrsili reprezentativnu karijeru.
Sistem takmicenja je takav da svi idu dalje, dakle igra se cetvrtfinale...
Po sastavu Srbija apsolutni favorit, iako ce Pijetlovic i Prlainovic nedostajat'. Ubovic odavno ceka pravu sansu.
Nama od ove ekipe vjerovatno njih 6 ima sigurno mjesto za SP (Scepo, Brga, Vjeko, Draskovic, Sekulic, Klikovac), ostalima je ovo idealna prilika da se borbenoscu nametnu.
Radic, braca Janovic, Ivovic, Jokic, Misic i vjerovatno Radovic ce biti na SP-u...
P r i m o r a c
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks