Ono lijepo upakovano u kesicu sa uplatnicom.. Sprdnja..
Hvala na informaciji i ako negdje po gradu vidis tamno-sivi Fiat Bravo2 na UL table, javi se i idemo da nesto pojedemo i popijemo!![]()
jel ti parking d.o.o. napisao kaznu... ne moras uopste placat to
To nije prekrsajni nalog (kao sto ti policija/inspektori pisu), mislim daju ti uplatnicu popunjenu da uplatis, to ti je ono ako prodje prodje...
Sama pomisao da ti privatna firma (D.O.O) pise kaznu je presmijesna...
Ocu da ti kazem, da ne izdaju prekrsajne naloge, samim tim ti ta "naplata" ne moze doci na registraciju auta... a ako ne dodje tu, briga te... ni drzavne kazne se nisu placale a ne sto ti privatnik napise
Njak Njak Njak
Ono lijepo upakovano u kesicu sa uplatnicom.. Sprdnja..
Hvala na informaciji i ako negdje po gradu vidis tamno-sivi Fiat Bravo2 na UL table, javi se i idemo da nesto pojedemo i popijemo!![]()
Ne slazem se, tj. blizu si ali ne potpuno u pravu. Nemam zivaca da objasnjavam, ako ti je auto na PG mogu na sud da te dobiju lagano. Nece da se zamaraju sa tuzbom prije nego li ti dug naraste na 100-tinak eur.
Ako ti auto nije na PG (kao sto nije) bacaj to i uzivaj.
Hahaha odlična fora.
ostavih auto ispred nlb banke - pored one palacinkare i udjoh da predam naloge za placanje (znaci samo da ih ostavim na salter) i poslije 15 sekundi izlazim i vidim lika iz komunalne kako mi pise kaznu. veli 60 eura ali ti preporucujem da nista ne potpisujes...? u toliko dodje neka cura i rece mi da u roku od 8 dana od dana kad mi ta kazna stigne na kucnu adresu odem u sud da mi to poniste?
ali gledam lika i on odma poceo da pise i veli 60 eura...cim napustis auto to ti je kao da si ga zaustavio/parkirao. sprdnja.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Imas ogroman znak zabranjeno ZAUSTAVLJANJE i parkiranje tamo.
svejedno ne moze komunalna pisat kazne za to...samo saobracajna policija
She is only here to annoy herself!
Kazem i zbog ovoga "izasao sam na 10 sekundi" cuvenog, naredja se 5 njih sto su izasli na 10 sekundi za kurton, za cigare, za kopiranje i zakrce ulicu...
Sto se parkirate kad necete da platite mafijasi?![]()
vjeruj mi da stalno poruku saljem i placam, ali nemadoh trenutno na racun, posle u poslu zaboravih i aj zdravo, nadjoh je za brisac zakacenu...
ps. na kraju krajeva 20e i nije strasno za platit, nego eto da priupitam ako se ne mora da ih ne bacam za dzabe...
ja nikad ta ***** ne placam a parkiram se dje vidim slobodno mjesto
Same here.
TAKUMI
i meni isto kad sam bio na utakmicu zakacili da platim 20 eura.ali je nisam placo i nemam namjeru
Volim kada mi pricaju iza ledja, jer tada znam da sam korak ispred njih...
Onda ne bi trebali ni ovo D.O.O. da plaćamo
http://www.telenor.me/sr/O-Telenoru/Kontakt/
http://www.mtel-cg.com/menu/2950/
samo si sa njima potpisao ugovor da ces platit mure.
Pa placas ili ne?
Sent from my Zdravko Djuranovic
Hellblazer...
nema veze sa registracijom, pa kome je volja neka plati![]()
Dont miks grendmas end frogs.
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks