View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by funky^junkie View Post
    Zasluzuje u ovom trenutku jer je ovaj nikakav cijele sezone.
    pa o tome i pricam, po eni treba da se gleda u kakvoj je ko formi a ne kako je ko igrao prije godinu dana. zato i sluzi siroki spisak reprezentativaca mada kod nas neko kad udje da bi ispao iz reprezentacije ne odlucuje forma i kvalitet trenutni da bi ispao iz nje mora da se dobro napije i to par puta malo je jednom ili da nema klub minimum 6 mjeseci do 6 mjeseci je tolerantno
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Beciraj ni po cemu ne zasluzuje ove sezone da bude pozivan u reprezentaciju, ali mi se cini da nas savez ima nekakvu vrstu zahvalnosti prema njemu sto je prihvatio da igra za nas i da prosto ne zele da ga tek tako prekrize. Mnogo bi bolje bilo da umjesto njega bude mali Djordjevic, sami treninzi sa A timom bi mu koristili dodatno jer u vrlo skoroj buducnosti bi mogao da bude vrlo bitan igrac, a za Beciraja znamo da ce otic kad Kosovo dobije svoju reprezentaciju, kad god to bilo. A i sve u svemu, nije nista gori trenutno Djordjevic igrac od Beciraja, iako nisu bas slican tip igraca.
    Last edited by Socrates; 24-05-13 at 19:01.

Thanks Thanks Given 
    852
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

vise je on imao koristi (i ovako i u perspektivi) od toga sto je prihvatio da igra za nas nego reprezentacija od njega, do sad...

Thanks Thanks Given 
    9,158
    Thanks Thanks Received 
    6,614
    Thanked in
    2,591 Posts

bojovic ako je to onaj iz sarloa igra toplo hladno u veoma los tim, a belgijska liga je za bar klasu gora od turske. igumanovic ne moze da igra centralnog beka, tomasevic se ugasio. Dakle najbolje je kecojevic ako bas mora

Sent from my U8650 using Tapatalk 2

Thanks Thanks Given 
    104
    Thanks Thanks Received 
    117
    Thanked in
    68 Posts

Mozda su mogli staviti i Vujadinovica na siri spisak, ako je ko standardan u svom klubu onda je to on.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Quote Originally Posted by nickname View Post
    vise je on imao koristi (i ovako i u perspektivi) od toga sto je prihvatio da igra za nas nego reprezentacija od njega, do sad...
    Ma nema veze koristi ili stete, Beco je tu vazda bio da izgine ako treba, i meni je zao sto je stagnirao ili nazadovao. Treba mu promjena sredine, al pitanje koliko je sad zanimljiv klubovima iz iole ozbiljnijih liga. Ne mislim da je zbog nekog sazaljenja i emocija na spisku, on ima svoje mjesto u nekim varijantama na krilu, igrao je mnogo vaznih utakmica i malo toga pokazao jer to nema veze sa njegovim karakteristikama.
    Gigu treba probat nedje, da nije napadac sigurno bi bio u nekim opcijama, ovako mu nece bit lako da upane tamo dje smo najjaci.
    prije neku god sam mislio da ce Fatos bit prva opcija uz ona dva majstora, Damjan je sad ispred njega milion godina, i Kasalica i Delibasic...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I mene je najvise strah od navijackih ekcesa. Dako vodje malo budu uticale na to, jer je stvarno velika sramota da navijaci rade nesto na ustrb reprezentacije.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    113 Posts

Koliko puta treba reći... ne može jedan igrač da "izgine".
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    I mene je najvise strah od navijackih ekcesa. Dako vodje malo budu uticale na to, jer je stvarno velika sramota da navijaci rade nesto na ustrb reprezentacije.
    Vise me je strah od tog ispada "navijaca" nego li same utakmice. IZGINUCE nasi na terenu pa sto bude.
    all is worthwhile if the soul is not small .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Beciraj nema neki ucinak ove sezone ali nije ni igrao mnogo. To sto je odigrao nije bilo lose. Za reprezentaciju uvijek moze da napravi dosta toga da valja. Do sad ima bolji ucinak i od Jovetica i od Kasalice.

Giga zajedno sa Djordjevicem i Mugosom mi djeluju klase za Kasalicu. Momak u karijeri nije nista napravio da bio pozivan. Od 2004 do danas igra u srpsku ligu i uspio je da da cijelh 28 golova svo to vrijeme. Uz to igra za tim od kojega Jagodina uzima vise trofeja. Giga skoro za sezonu da golova koiko Kasalica za karijeru. Djordjevic igra mnogo ozbiljnije utakmice. Mugosa je za mladu reprezentaciju konstatno odlican. U zadnjih par mjeseci od kada je dobio priliku da igra dao nekoliko fantasticnih golova. Promasio par puta protiv Celika ali se iskupio dodavanjem Vukcevicu.

Igumanovic zna mnogo vise od Volkova ali ima isti problem sa nedostatkom ozbiljnih utakmica. Dje nestade Balic? Mislim da je on najbolja opcija.
    umuntu ngumuntu ngabantu

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    bojovic ako je to onaj iz sarloa igra toplo hladno u veoma los tim, a belgijska liga je za bar klasu gora od turske. igumanovic ne moze da igra centralnog beka, tomasevic se ugasio. Dakle najbolje je kecojevic ako bas mora

Bojovic je igrao konstantno dobro dok se nije povrijedio i nije igrao u plejofu i njegova ekipa je obezbjedila isti 5 kola prije kraja cini mi se.Belgijska liga nije nista losija od turske, to sto u Galatasaraj i Fener igraju igraci koji nijesu vise dobrodosli ni u jedan klub u nekoj ozbiljnijoj ligi i imaju para da te iste igrace preplate ne znaci da je liga kvalitetnija.

Thanks Thanks Given 
    9,158
    Thanks Thanks Received 
    6,614
    Thanked in
    2,591 Posts

molim te podji na wiki ili neki drugi sajt.Vidjeces da u svakom timu znas makar po 3 ili 4 igraca i da ih ima makar 20 koji su igrali u premier ligu. Ne bih rekao da anderleht, waregem,briz i standard mogu primirisat kvalitetom

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by daja View Post
    Dje nestade Balic? Mislim da je on najbolja opcija.
    Klub se gasi, možda ni ovo zadnje kolo ne odigraju. Glavni finansijer kluba je digo ruke i adio. Nisu plate primili od nove godine i nikome ne pada na pamet da igra za bombone, naročito ne u nekakvu ukrajinsku vukojebinu.
    Ako se ne desi čudo pa dođe novi sponzor, na ljeto će ić neđe drugo.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Spisak U-18 reprezentacije Crne Gore za prijateljski meč protiv Makedonije 28. i 30. maja
    # IME DATUM KLUB POZICIJA
    1. STIJEPOVIĆ Vuk 27.08.1996. Zeta golman
    2. TERZIĆ Bojan 24.09.1996. Zabjelo golman
    3. ĐOKIĆ Lazar 16.05.1996. Mladost odbrana
    4. GRIVIĆ Dragan 12.02.1996. Grbalj odbrana
    5. VUKČEVIĆ Andrija 11.10.1996. Budućnost odbrana
    6. NICOVIĆ Nicola 06.08.1996. Jang bojs (Švajcarska) odbrana
    7. BANOVIĆ Marko 28.04.1996. Budućnost odbrana
    8. RUDOVIĆ Ronaldo 12.06.1996. Mogren odbrana
    9. VUKČEVIĆ Đorđije 18.08.1996. Zeta odbrana
    10. KOTORAC Dejan 31.05.1996. Bokelj vezni red
    11. MOROVIĆ Stefan 15.03.1996. Igalo vezni red
    12. VILOTIJEVIĆ Žarko 04.01.1996. Čelik vezni red
    13. ŠEBEK Vladimir 12.12.1996. Jedinstvo vezni red
    14. TONČIĆ Alexander 31.03.1996. Volfsburg (Njemačka) vezni red
    15. DAMJANOVIĆ Vuk 20.07.1996. Zeta vezni red
    16. LEKOVIĆ Marko 07.05.1996. Doksa Dramas (Grčka) vezni red
    17. RUDOVIĆ Anđelo 12.06.1996. Mogren vezni red
    18. VUJOVIĆ Jovan 20.01.1996. Sutjeska vezni red
    19. CMILJANIĆ Boris 17.03.1996. Budućnost napad
    20. KUKULIČI Filip 13.02.1996. Zeta napad
    21. MILOŠEVIĆ Stefan 23.06.1996. Budućnost napad

Mad dog Ko, da nijesi gledao ovog Dejana Kotorca? Vidim da je standardan u Bokelju i da igra čitave sezone što za njegovo godište, kakva god da je ta druga crnogorska liga, nije za potcjenjivanje.

Spisak U-21 reprezentacije Crne Gore utakmicu Regionalne lige protiv selekcije Hrvatske 11. juna
    1 PETKOVIĆ Danijel 25.05.1993. Bokelj golman
    2 GOJAČANIN Nemanja 29.04.1993. Jedinstvo odbrana
    3 BOGDANOVIĆ Ilija 14.03.1992. Grbalj odbrana
    4 JANKOVIĆ Branislav 08.02.1992. Grbalj vezni red
    5 BAKRAČ Miloš 25.02.1992. Sion (Švajcarska) odbrana
    6 JOVOVIĆ Vladimir 26.10.1994. Sutjeska vezni red
    7 VUKČEVIĆ Marko 07.06.1993. Budućnost vezni red
    8 ZORIĆ Darko 12.09.1993. Čelik vezni red
    9 MUGOŠA Stefan 26.02.1992. Budućnost napad
    10 BAKIĆ Marko 01.11.1993. Torino (Italija) vezni red
    11 ĐORĐEVIĆ Luka 09.07.1994. Zenit (Rusija) napad
    12 BUTOROVIĆ Ivan 23.11.1992. Mogren golman
    13 ALIĆ Ermin 23.02.1992. Rudar odbrana
    14 VUJAČIĆ Igor 08.08.1994. Vojvodina (Srbija) odbrana
    15 BOLJEVIĆ Aleksandar 12.12.1995. Zeta napad
    16 STIJEPOVIĆ Nikola 02.11.1993. Sutjeska odbrana
    17 KOSOVIĆ Nebojša 24.02.1995. Vojvodina (Srbija) vezni red
    18 VUČINIĆ Jovan 20.01.1992. Čukarički (Srbija) napad

Žali Bože ovu generaciju ko ih trenira. Još tu fali povrijeđeni Risto Radunović iz Budućnosti, onda Ćuković iz Sutjeske, Šušnjar ako dobije dozvolu od Fife itd. Sjajna, sjajna generacija koju je Dejo Savićević odlučio da uništi.
    Last edited by amnesiac; 25-05-13 at 11:19.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako je odigrao ovaj Marko Bakic tu utakmicu za Torino?
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

@lepetanac
    @funky^junkie
    @Socrates
    @nickname
    @daja
    Moje mišljenje je da trenutno Grbić više zaslužuje poziv i od Beća i od Gige i od Kasalice i od Đorđevića. Imao je sjajnu sezonu i ima karakteristike koje su vrlo zahvalne jer umije igrati van šesnaesterca i tehnički je potkovaniji od svih ovih igrača izuzev Đorđevića za koga, ipak, ima vremena.

@ Görlitz

Trlovanje zna biti zabavno, ali sve što je lijepo kratko traje.

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Kako je odigrao ovaj Marko Bakic tu utakmicu za Torino?
    Nijesam gledao, ali kažu da je to bila katastrofa
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Devic ne igra za Ukrajinu zbog povrede.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Moje mišljenje je da trenutno Grbić više zaslužuje poziv i od Beća i od Gige i od Kasalice i od Đorđevića. Imao je sjajnu sezonu i ima karakteristike koje su vrlo zahvalne jer umije igrati van šesnaesterca i tehnički je potkovaniji od svih ovih igrača izuzev Đorđevića za koga, ipak, ima vremena.
    u pravu si ja sam njega samo naveo jer igraju u istu ligu, jos je standardnan i ima dosta utakmica u nogama ove godine. ja sam uvijek kad su igraci slicnih karakteristika i talenta da se prije zovne onaj sto igra konstantnije i bolje u tom momentu. Mozda na je Grbic potrebniji za ovu utakmicu jer opet igra ofazivnog veznog. dok je beciraj kalsican spic koji samo kod nas igra na neko krilo.
    Kasalica se ustalio na krilo i u CZ, Giga igra klasicnog napadaca tako da pored Vucinica, Jovetica, Delibasica i Dajanovica nema sto da trazi. Bakicevo pozivanje totalna enigma, islim da je to bilo u stilu "vidite da zove lade igrace talente",. totalno nepotrebno.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Žali Bože ovu generaciju ko ih trenira. Još tu fali povrijeđeni Risto Radunović iz Budućnosti, onda Ćuković iz Sutjeske, Šušnjar ako dobije dozvolu od Fife itd. Sjajna, sjajna generacija koju je Dejo Savićević odlučio da uništi.
    vjerovatno i najtalentovanija u21 do sad, gomila igrača koji su već godinama standardni u klubovima i sa par igrača koji su već i na spisak A tima dospijevali, mada i pored njih trojice mene u to malo utakmica što sam gledao uživo i na tv najviše kosović oduševio - što prije bi ga A timu priključio jer igrača sa tako dobrom kontrolom lopte i pregledom igra nemamo evo 6 godina u reprezentaciji - CG verzija fabregasa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mene samo zanima sto se desava sa Hasanom Pepicem, posto sam primijetio da otkad je krenula ova generacija 92, a i prije toga, da nije uopste dobijao poziv. Ko ce ga znat' o cemu se tu zapravo radi. Vidim da mu mladji brat redovno igra za omladince.

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Marko Devic se povrijedio.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako nezvanično saznajemo čelni ljudi crno-bijelih ozbiljno razmišljaju o tome da u svoje redove vrate Simona Vukčevića i Andriju Delibašića.

http://www.cdm.me/sport/fudbal/dva-c...avaju-partizan

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by drasko10 View Post
    vjerovatno i najtalentovanija u21 do sad, gomila igrača koji su već godinama standardni u klubovima i sa par igrača koji su već i na spisak A tima dospijevali, mada i pored njih trojice mene u to malo utakmica što sam gledao uživo i na tv najviše kosović oduševio - što prije bi ga A timu priključio jer igrača sa tako dobrom kontrolom lopte i pregledom igra nemamo evo 6 godina u reprezentaciji - CG verzija fabregasa
    Slažem se da je ovo najtalentovanija generacija. Ovi 93/94 su dominantni i većina je iz te selekcije koja za dlaku nije ušla na prvenstvo Evrope. Kakva šteta za njih. Za Kosovića se znalo da je ogroman talenat (upravo su neki forumaši iz Nikšića na njega skrenuli pažnju), ali je važno da nije ostao vječiti talenat već se razvija po planu. Ovaj Vlado Jovović iz Sutjekse mi je, međutim, vrlo interesantan i ima sve da postane odličan igrač. Mali je mašina. Bogu hvala da imamo talentovane igrače na sredini jer nam je to bila glavna boljka u prošlim generacijama. Čak je Kecojević igrao svojevremeno u mladoj rerezentaciji na sredini iako je uvijek bo štoper.

Quote Originally Posted by Socrates View Post
    Mene samo zanima sto se desava sa Hasanom Pepicem, posto sam primijetio da otkad je krenula ova generacija 92, a i prije toga, da nije uopste dobijao poziv. Ko ce ga znat' o cemu se tu zapravo radi. Vidim da mu mladji brat redovno igra za omladince.
    Ja ne vidim tu ništa čudno. On je godište '93, bio član te čuvene omladinske reprezentacije, nije zaigravao za Dinamo Dresden a teško ga je zvati pored onih koji standardno igraju u svojim klubovima. Povremeno igra za primaveru Juventusa kao stariji tj "fuori quota". rekao je bio da se jednom nije mogao odazvati zbog povrede i da se nada novom pozivu. Treba naglasiti da je ovo puno kvalitetnija reprezentacija nego ona u kojima su bili pozivana neka đeca gastarbajtera zbog male baze. Čak na spisku nema mjesta ni za Kaluđerovića, Hočka, Ćukovića, Lagatora itd, a to su sve standardni igrači u svojim klubovima. Jedino je ovaj Bakrač dosta diskutabilan jer igra za drugi tim Siona koji je u trećoj ligi Švajcarske a godište je '92. Vjerovatno računaju da će u prvi tim brzih dana.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Boljević nastavlja sa golovima

Vladimir Boljević igra u životnoj formi. Bivši fudbaler Zete, a sada član Krakovije postigao je i 13 gol ove sezone.

Na 0:27

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vidjeh li ja ovo Rudovic RONALDO
    ???????? pazi ti tog oca i majku
    all is worthwhile if the soul is not small .

Page 1305 of 2251 FirstFirst ... 3058051205125512951301130213031304130513061307130813091315135514051805 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)