View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Valjalo bi da neko napravi na kraju sezone kompilaciju golova Vladimira Boljevića jer je svaki ljepši od prethodnog. Ovo je zadnji postignut za vikend.

A od ovog momka očekujem lijepe stvari naredne sezone. Kasno je ušao u formu zbog nedostatka priprema, ali sad već pokazuje zašto je bio na oku selektora dok je igrao za Rudar. Igor Ivanović. Takođe evrogol i takođe postignut ovog vikenda.

Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dok sam pratio Zetu jedno vrijeme. Ovaj Boljević mi je uvijek bio među boljim igračima..Toliko je nekako stabilan,dosta trči,pravovremeno ide na loptu,dosta se nudi.Ima dobar pregled igre..A o šutu iz igre,nemam što komentarisat'..Ne znam..Gledaju iz saveza vjerovatno,prate sigurno kako igra čoek..Ništa bolji od njega nije Krkotić,odma da se razumijemo..Nadam se da će još napredovat' i dobit' poziv..Fali nam takvih igrača,kao Boljević.Zna' da sačuva loptu,zna da odigra' tečan i precizan pas..

Thanks Thanks Given 
    151
    Thanks Thanks Received 
    1,658
    Thanked in
    1,038 Posts

Jel ovo onaj Boljević što je u Zeti svojevremeno imao vatreno krštenje protiv Rendžersa? Znam da je tad Vukićević uveo klinca koji je imao dosta dobar šut za slobodnjake itd. Tu je neđe sa godinama pa zato pitam

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da da

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Markouskas View Post
    Dok sam pratio Zetu jedno vrijeme. Ovaj Boljević mi je uvijek bio među boljim igračima..Toliko je nekako stabilan,dosta trči,pravovremeno ide na loptu,dosta se nudi.Ima dobar pregled igre..A o šutu iz igre,nemam što komentarisat'..Ne znam..Gledaju iz saveza vjerovatno,prate sigurno kako igra čoek..Ništa bolji od njega nije Krkotić,odma da se razumijemo..Nadam se da će još napredovat' i dobit' poziv..Fali nam takvih igrača,kao Boljević.Zna' da sačuva loptu,zna da odigra' tečan i precizan pas..
    Drago mi je da se javio neko ko ga je baš pratio. Slažem se da nam treba igrača sredine terena, ako ništa drugo onda zbog ovog "prelaznog perioda" jer dok nam ovi mlađi stasaju ove što igraju će išijas uvatit. Peković, Novaković, Bošković su na zalasku karijere pa nam neko do otpilike 25 godina mora uskočit da ne bismo pravili radikalan rez, tj podmlađivanje koje nije postepeno a to je vrlo opasno.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    590
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

samo sto je tada Halilovic bio trener

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Realnost je takva.Uvijek ćemo imati talenata za napad i odbranu.Toga se ne plašim.Ali baš..Zbog toga' sve više i više treba da se radi sa veznim igračima - sa organizacijom igre,preuzimanju odgovornosti,nuđenju..Uvijek ćemo imati igrača,talenta nam nikad falit' neće.Takvi smo...Samo treba rad rad i rad...I malo više stručnosti..Gledam malo, ove mlađe kategorije sve više i više igraju na dobrim terenima..Igra se na Starom Aerodromu,na vještačkoj travi,Budva ima nekoliko terena sa vještačkom podlogom..Čuo sam i NK..To nam je budućnost.Što više vještačke podloge,i što više da se radi sa mlađim generacijama.Tj od samog starta na dobrim terenima.. Pođoh u off masu, al mora sam napisat'.Praštajte

Thanks Thanks Given 
    151
    Thanks Thanks Received 
    1,658
    Thanked in
    1,038 Posts

Je li, ja sam nešto mislio da ih je u tu prvu odiseju Vukićević vodio
    Tad sam računa, makar 2-3 igrača moraju napravit strašne karijere, ali malo sjutra. Nijedan. Marković poče i zaglavi, Radulović isto, Ćetković i onaj mali što je sa njim bio u Partizan da ne pričamo, žalost.

Thanks Thanks Given 
    590
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Ali jedna stvar, kako je Rajo tih godina birao igrace nerealno! pa on je dovodio bas bisere, ali cim odu od njegove "gvozdene discipline" nista. Pa onaj Stjepanovic se salio sa Rendzersima, on i Cetkovic ludilo. Steta!

Thanks Thanks Given 
    151
    Thanks Thanks Received 
    1,658
    Thanked in
    1,038 Posts

Što je sa Tumbasevićem? Koliko vidim na transfmarkt on čak ima veću cijenu od Krkotića, 22 utakmice, 3 gola dok opet Krkotić ima 5 golova iz 25 utakmica, znači da su većinu zajedno proveli na teren, a njega opet nema od onih početnih.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    Što je sa Tumbasevićem? Koliko vidim na transfmarkt on čak ima veću cijenu od Krkotića, 22 utakmice, 3 gola dok opet Krkotić ima 5 golova iz 25 utakmica, znači da su većinu zajedno proveli na teren, a njega opet nema od onih početnih.
    Teško da će ti neko dati precizan odgovor jer ne vjerujem da ima streamova za moldavsku ligu. Tumbasević je bio član reprezentacije jer smo bili toliko tanki na toj poziciji da je on upao kao 22-godišnjak Zete iako je iz Šapca. Nije on nikad bio neki igrač, a nakon odlaska u Vojvodinu najviše je bio na klupi i povremeno ulazio. Mislim da nije dio priče o reprezentaciji. Krkotića hvale i vjerovatno ide u neku jaču ligu o završetku sezone. Što se tiče cijena na transfermarktu to je čisto mlaćenje i ne treba ih uzimati za ozbiljno
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    1,791
    Thanks Thanks Received 
    2,316
    Thanked in
    1,279 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Valjalo bi da neko napravi na kraju sezone kompilaciju golova Vladimira Boljevića jer je svaki ljepši od prethodnog. Ovo je zadnji postignut za vikend.

A od ovog momka očekujem lijepe stvari naredne sezone. Kasno je ušao u formu zbog nedostatka priprema, ali sad već pokazuje zašto je bio na oku selektora dok je igrao za Rudar. Igor Ivanović. Takođe evrogol i takođe postignut ovog vikenda.

predobar gol Ivanovica.... trebao bi ga Brna bar na neku prijateljsku zvati...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Prevazici cu moje tradicionalno i stoprocentno opravdano nepovjerenje prema igracima iz domace lige starijim od 19 godina i reci da Igumanovic treba da pocne utakmicu na lijevom beku protiv Ukrajine. Nisam pratio igraca, ali gore odbranu od Bozovica igrati ne moze, a makar umije dati gol iz slobodnog ako se ukaze prilika.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja bih takodje radije vidio Igumanovica nego Vladimira Bozovica, ali sam isto tako siguran da se to nece desiti. Mislim, objektivno gledano, nije bas utakmica da bi se eksperimentisalo sa nekim novim rjesenjima, za to bi trebalo da sluze prijateljske utakmice. A Bozovic neka ponovi onu utakmicu kao protiv Engleza i ja cu bit zadovoljan. Jer on od onoga bolje prosto ne moze.

Thanks Thanks Given 
    508
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    373 Posts

Volkov/Igumanovic na beka, kad krene Jarmolenko da rola, Bozovic ce se izgubit :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Oce li ova 'tica moci da igra vs nas za dvije nedjelje? bilo je price da ce dobit neku suspenziju...

Sve su prilike da ce Poljaci izgubit Pisceka do kraja kvalifikacija jer ide na operaciju nakon finala LS.

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

E ako za ovo nije dobio dvije utakmice suspenzije onda bruka.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Malo je dvije utakmice za ovakav start, ali toliko je i dobio. Sto znaci da nece igrati protiv nas.

http://www.ukrinform.ua/eng/news/ste...lifiers_303345

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

svaki direktan crveni karton povlaci minimum dvije utakmice neigranja
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

malo statistike...

Manager Career Played Won Draw Lost GF GA Win %
    Zoran Filipović 2007–2009 23 8 8 7 28 31 34.78%
    Zlatko Kranjčar 2010–2011 13 6 2 5 14 11 46.15%
    Branko Brnović 2011– 13 6 4 3 22 13 46,15%

2. juna igra ukrajina prijateljsku sa kamerunom
    evo spisak igraca protiv kameruna i protiv nas

Ukraine squad:
    Goalkeepers: Andriy Pyatov ("Shakhtar" Donetsk), Maxim Koval ("Dynamo" Kyiv), Rustam Khudzhamov ("Illichivets" Mariupol).

Defenders: Vyacheslav Shevchuk, Oleksandr Kucher, Yaroslav Rakitskiy (all - "Shakhtar"), Evhen Khacheridi, Evhen Selin (both - "Dynamo"), Vitaliy Mandzyuk, Artem Fedetskiy (both - "Dnipro" Dnipropetrovsk), Bohdan Butko ("Illichivets").

Midfielders: Oleh Husiev, Denis Garmash, Andriy Yarmolenko and Roman Bezus (all - "Dynamo"), Andriy Bogdanov ("Arsenal" Kyiv), Evhen Konoplyanka, Ruslan Rotan, Denis Oliynik, Sergiy Kravchenko (all - "Dnipro"), Mykola Morozyuk ("Metallurg" Donetsk), Taras Stepanenko, Dmytro Grechyshkin (both - "Shakhtar"), Edmar Halovskiy ("Metalist"), Anatoliy Tymoshchuk ("Bayern" Munich, Germany).

Forwards: Evhen Seleznyov, Roman Zozulya (both - "Dnipro"), Marko Devic ("Metalist"), Volodymyr Gomenyuk ("Arsenal").

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

ako se poslednjih dana po kuloarima može čuti kako će se u crno-belo jato vratiti dobro poznata lica - napadač Andrija Delibašić

p.s. volkov igrao citavu utakmicu
    Last edited by lepetanac; 22-05-13 at 18:49.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

njemci sude mec protiv ukrajinu

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

čuh maloprije na radio da je verder zainteresovan za volkova, zna li ko što o tome?

nađoh i stevanovu izjavu http://www.b92.net/sport/fudbal/vest...&nav_id=716489

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by denxho View Post
    njemci sude mec protiv ukrajinu
    Manuel Grafe. Sudio nam je na Vembliju protiv Engleske, mislim da je korektan sudija.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by drasko10 View Post
    Svaka mu cast, on je prije svega veliki covjek i odlican fudbaler. Treba da dobije grdne milione od buduceg transfera ali on kaze da mu je reprezentacija vaznija.

Page 1303 of 2251 FirstFirst ... 3038031203125312931299130013011302130313041305130613071313135314031803 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)