Hoćeš da kažeš da te nije smorila IASIP i The Office, a jeste Community? Ništa čudnije ne čuh u zadnje vrijeme.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Ja recimo ne mogu ni jednu cijelu epizodu IASIP da odgledam, ne leži mi. Ali razumijem što se nekima sviđa.
Ali reći da Community nije smiješna je... suludo. Treba imati baš poseban smisao za humor pa da se ne nasmiješ bar na najbolje epizode.
Ja se divim ljudima koji se mogu smijati na onu seriju, daleko da nema nekih scena koje su donekle smijesne ali to jednostavno nije moja stvar, pokusao sam da gledam i jednostavno nije islo.Previse nepotrebnih i dosadnih likova i nekog usiljenog humora koji se ocekuje od onog Abeda, neke kvazi tenzije izmedju glavnog tipa i one Brite, na kraju mi ostane onaj Chang koji je donekle nagotivniji od svih njih.
Stvar ukusa, jebiga. Sve zavisi kako kome kakav humor lezi. Recimo, ja volim bas Community, a IASIP OBOZAVAM.
DICIOTTO
Ada Simpsonovii![]()
Imate li vi neku naučnofantastičnu da mi preporučite.
Pa još neki link u 1080p ili 3d formatu... Jao kako bih vam bio zahvalan,...
probaj ovo,istrpi po prve sezone,onda krece 'd ril ting'
http://www.imdb.com/title/tt1119644/?ref_=sr_2
ja ti mogu dat samo 5-tu sezonu...
Last edited by ILEW; 23-05-13 at 11:51.
1993-2020
Fringe je Sci-Fi, ali nema vanzemaljaca. Najsličnija je X-Files, sa primjesama svega i svačega.
nema aliena,ali serija ima bash dobru mitologiju,uglavnom paralel universe zajebancije,case/monster of the week epizode,i jedan od naj likova ikad sto sam ja gledao:
dr walter bishop
http://www.imdb.com/character/ch0106629/?ref_=tt_cl_t1
lik koji ce tesko nekog ostavit ravnodusnim.uglavnom,crno mi je sad da idem u detalje,serija ka i svaka,ima slabih momenata ali u globalu bash dobra.dosta neobicna.evo sad vidim da na eztv imash sve.
1993-2020
Bugi, jedina trenutno serija koja odgovara tvome opisu je Falling Skies, i jako je dobra.
Lijepe vijesti, malo bajate ali svakako lijepe :
http://www.bbc.co.uk/news/entertainment-arts-22449971
Last edited by the_sorrow; 28-05-13 at 09:53.
Kreč, kolica i mešalica.
Ja sam se smorio na Falling Skies, ali nije losa za pogledat. Jednostavno kao da sam tu tematiku 300x vec vidio. Dok Fringe dojajan. Opet gledam i sad sam na sredinu druge sezone. Bugi definitivno se neces pokajati ako je pocnes pratiti![]()
Stvarno bi to vrhunski bilo, ali nesto ne vjerujem da ce se to desiti. Ono je bio zestok otkaz, u najmanju ruku![]()
DICIOTTO
Uzeh da gledam Freaks and Geeks (TV Series 1999–2000) - IMDb
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Zavrsih FlashForward. E ovako, znaci jedna od najjacih serija sto sam gledao! Cak je i predobar kraj, iako se mnogima ne svidja. Stvarno steta jbt sto je otkazana, ali je za svaku preporuku za odgledat jer je prva sezona prilicno zaokruzena. Predobri efekti, gluma, prica prije svega, vazda vi fala na ovome predlogu![]()
Ne može hotlinkovanje slika sa IMDB, moraćeš da se potrudiš, Rakune.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks