@ Bole
Nije to "moja" uprava, i imao sam neizreciv bol u penisu ko ce nocas da pobijedi, ali je smijesno sta se radilo.
Posle kotrljanja kamenja na navijace, sad se kotrljaju stolice na lozu.
Gradska djeca, taman i da su ih povadili.
@ Bole
Nije to "moja" uprava, i imao sam neizreciv bol u penisu ko ce nocas da pobijedi, ali je smijesno sta se radilo.
Posle kotrljanja kamenja na navijace, sad se kotrljaju stolice na lozu.
Gradska djeca, taman i da su ih povadili.
Slazem se.
Normalni, veli, ljudi na zapad.. Bez stolica i kisobrana.
Slazem se.
Ranya Style, e kuku nama kakvo finale Kupa, bruka i sramota..
Inace sto se tripuje ovaj trener Buducnosti, u smislu da imaju jos pola sata sa Lovcenom da se igra, kakav bolid....
Ja bih utulio seniorski ligaski fudbal u CG. Ostavio bih ove mladje kategorije, da se igraju i da se talentovani igraci usmjeravaju ka ozbiljnijim ligama kako bi imali bazu za reprezentativni fudbal. Ja prosto, iz godine u godinu, ne mogu da se nacudim entuzijazmu ljudi koji prate klubove ove ljige i smrada od lige. Nevjerovatno.
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
E pa ljudi moji, gledam 50 minuta najveci smor od utakmice i onda propustim najzanmljivija desavanja...
Para vrti dje burgija neće.
Onako da se ponasaju ljudi koji vode jedan klub,bas prizor i sram.. Uvijek sam govorio da je Dabanovic.najgori sudija ali se gura non stop e sad zasto ne znam,crveni karton tj drugi zuti dati na onakav nacin u finale po meni nerealno skroz,onda onamo kad je ponistio penal da onaj prekid prodje bez crvenih dje se par igraca zalijece da ga udari i ispljuju ga bas nejasno, a to jesmo li zasluzeno dobili,jesmo, jer smo duplo bolji bili i po sansama i igracki ovako..
Nadam se da ce Bubanja dati ostavku i vratiti se posle 2 mjeseca![]()
Kuku moze li ono bit istina sto ze desavalo nocas, coek oce da sahrani sudiju onamo i bez zutog prolazi xaxaxax sto bi bilo dje drugo za suspenziju 20 meceva bilo, sou , ukinut ligu obavezno ..
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
cvrce mi jaja i za jedne i za druge..sve su to ista go*na!!!!
Samo cu reci beton liga...
Sve je ovo pogrešno. Sve ovo noćas je bilo pogrešno.
Kakav krah svega.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
I vele odlicna je liga napreduje se.E ako se metra pomjerilo od 2006 ne maka se.Odgledah ovaj cirkus od atmosfere revolverase u lozu jade na teren.Sve u svemu jedna farsa obicna.
Ne viđeh dodjelu jer mi se poslije svega ništa nakon utakmice nije gledalo, ali ako je to tačno onda svaka čast igračima. I zaslužili su ovaj trofej jer su bili bolji 11 na 11. Crveni karton? Hm, po pravilima se drugi žuti može svirati isto kao crveni Naniju na utakmici Man Utd - R. Madrid, ali, objektivno, niko živi ne bi ni pomislio da zamjeri da ga nije dodijelio. Tu se vide dobri od loših sudija, kao i onda kad sudija oprosti prvi jaki start na početku ne želeći da igru učini nervoznijom iako je žuti čist kao kuća. Za suđenje treba imati poseban osjećaj koji ovaj Dabanović očigledno nema. Prvi penal je, međutim, dosudio potpuno ispravno i nadam se da je sad jasno o čemu sam govorio ranije i što je zapravo neprirodan položaj ruke. Kod onog drugog koji je kasnije preinačen ne treba trošiti riječi. Što je on vidio onamo, i što ga je poslije naćeralo da promijeni odluku? Pa zatim ne daje crvene kartone igračima koji su bili u postavi već jednom sa klupe i treneru. Klasičan primjer pogubljenosti.
A što više reći o "navijačima" počev od nepoštovanja himne? Koliko god da pomislim da su dotakli dno vidim da može gore (iako nakon sramnog vrijeđanja Joke Radičević zbilja ne može gore). Ponovo gađanje stolicama, bakljama. Dokle? Pa dok ova nesrećna država ne uđe u obračun sa ovim delikventima i dok se ne donese zakon nakon kojeg će svaki "navijač" dobro razmisliti prije nego što ponovi sličan poduhvat. Crvena lampica je morala biti upaljena onda kad je Budućnost više puta kažnjena od strane saveza igranjem bez prisustva publike. Morala je biti upaljena onda kad je isto učinila i UEFA jer podsjetiću da će naredni evropski meč Budućnost igrati bez prisustva publike. Morala je biti upaljena nakon košarkaške utakmice Budućnost - Partizan đe je i košarkaški klub morao plaćati ogromne novčane kazne. Morala je biti upaljena i nakon desetina hiljada eura koje je savez platio Uefi i Fifi. Morala je biti upaljena i u subotu, a ako su i to propustili evo im podsjetnik od večeras. Što još treba da se desi kako bi se država pokrenula? Možda da počnu reprezentaciji oduzimati bodove? Pa nijesmo mi Rim pa da imamo Romine i Laziove navijače-huligane koje zbog brojnosti ne možemo kontrolisati. Ovo je šaka jada i svaki izgrednik se lako može identifikovati.
I da. Što reče V^Mne - Srećan nam Kup. Momci su ga i zaslužili.
Last edited by amnesiac; 23-05-13 at 01:19.
Dick Laurent is dead!
Mislim da su nocas navijaci najmanje krivi za ovaj incidient koliko ja saznah od mojih drugova koji su sigurno pouzdan izvor krivac se moze naci u grupi naoruzanih i isfrustriranih kretena koji su $edjeli u lozu.Upravo ti ljudi su poceli incident prijetili narodu prijetili celnicima Buducnosti a evo citam i Deju pa i fizicki se obracunali sa Budom.Pa na dodjelu napravili cirkus i proci ce nekaznjeni a publiku ce kaznit.
Na veliku zalost sve se cini da ce neko morat da plati glavom da bi se lampica upalila...
Malo ste presrali sa pricom kakva nam je liga. To i dijete od 3 godine zna da je nikakva ali mene boli k**** kad nemam bolje da gledam treba li ka vecina forumasa(cast izuzecima) da gledam Milan Junajted real itd. i da se tripujem da sam neki navijac a gradove i navijace istih sam vidio na slike samo? Sto se tice utakmice komicno eto toliko.
Da nije bilo onih scena sa tribina, klasična dosada.
Ali onaj autogol Čelika pri samom kraju meča ( šteta što je bio ofsajd ), axa xa xa xaxaxaxxaxa.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks