Originally Posted by
The Godfather
Imam primjedbu na izbor kanala,koristim extra tv vec 4 godine ali razmisljam da predjem na total ili bbm. Naime u extra tv-u ima kanala koje niko nikad ne gleda i koji su tu samo da bi popunili broj kanala medju tim kanalima su Hrt 2 i Hrt 3(na ta 2 kanala se nista dobro ne emituje) sto ce nam pored Rts1 i Rts2 i Rts Sat kad se isto emituje kao na RTS1,sta ce nam kanali koji nemaju titlove kao Rai Uno i Rai Duo, RTR Planeta,Fashion TV,CNN,BBC i drugi. Ponuda kanala na extra tv-u je ocajna. Nemamo Fox tv,tv 1000,mozda jos neki njemacki kanal,RTL Televiziju i mnogo druge programe. Pa me interesuje hoce li se mijenjat ponuda kanala jer sa trenutnom ponudom ne bi da i dalje koristim extra tv?
Podrzavam te uopsteno u vezi izbora, ali si strasno sebican kad se zalis na to sto postoje kanali tipa cnn, bbc i slicni, bez titla. Meni i mnogima upravo to i odgovara, jer ili ucimo ili smo profesori engleskog jezika, ili zelimo da pratimo sto se desava u svijetu, ili kako god... Nije sve u filmovima i serijama, gledaju ljudi jos nesto pored toga...
Bez ljutnje, ovo je samo kritika na tvoj post...
ne znam, nemam, ne mogu, necu
Bookmarks