Ja ne znam koja je muka sa ovim ljudima te lete ovoliko....
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
po zakonu kladionice i kafane moraju bit bar 500m od skole (ili tako nekako) naravno to se nidje ne postuje
She is only here to annoy herself!
hahah o cemu pricate majko mila...o tezine. neka je 15kilometara daleko kafana ne od skole no od kuce od grada. ako oce da se napije neko poci ce nece mu smetat.
svi smo pili za te dane,sto je i najgore vozili,desi se i kraj price
svako trpi alkohol na drugaciji nacin,ne volim brzo da vozim dok nemam koncentraciju kakva treba.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
90% djecine koja se opjani u skolu ne pjani se u kafane,no fino podju u prodavnicu uzmu koju dvolitarku jer im je jeftinije i to je to...prica o kafanama pored skola nidje veze
ja samo rekoh kakav je zakon, ne samo zbog ovog slucaja
She is only here to annoy herself!
Na Zabjelo je bio jedan tezak udes sinoc, neki Hyundai smrskan totalno.
TAKUMI
A mozda da se bar neki dio para od kazni utrosi na sredjivanje puteva, pa da ne vozimo slalome izmedju rupa i ne gubimo ovako mlade zivote? Zapita li se neko dje idu te pare? Koliko puta vam se desilo da ugrozite sebe izbjegavajuci neki krater na putu koji kasno vidite, pa mrtvi trijezni bili i vozili 40 na sat?!
Ovo je istina ziva, zadnji put sam psovao sve zive zbog puteva koliko je rupa. Nikad ovoliko bilo nije! Da su ulozili 10% od onog sto su nam uzeli sve bi cvjetalo!
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Pa gospodo ne "spasavajte" zivote po forumu, nego probajte bar nesto konkretno da uradite!
Makar pocelo od neke peticije koja ce se, na kraju, u Skupstini razmatrati.
Ne podrzavam agresivnu voznju, ne podrzavam voznju pod uticajem alkohola, ali budimo iskreni. Vise zivota su odnijele nase barake od puteva nego kad se sastave svi ostali uzroci.
Sve pare od kazni inace idu u Drzavni budzet, pardon, drzavni budzet.
ja još ne viđeh da se desio neki udes zbog ne-kvaliteta puta, već se svaki desio zbog nesavjesne vožnje.
a što se tiče para od registracija, dio ide u gradski budžet, od čega se izdvaja cijelih 150.000 mjesečno za održavanje putne infrastrukture na teritoriji grada.
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
jel ti ovo stajes na stranu 'grada' tj 'vlasti' ?DD
Originally Posted by my name is ...
pa realno to je istina da se vozi po ogranicenjima i propisima ne bi bilo toliko udesa sa smrtnim posljedicama.
Danas kada sam se vracao sa CT,prosao sam pored nekog crvenog auta na krov je bio obrnut i cijeli smrskan,bez tragova krvi koliko sam mogao da primijetim kada sam zaobilazio,kao da se sam prevrnuo,nisam vidio drugo vozilo,bas mi je nekako tesko bilo kada sam vidio da neka zena place,ali nisam vidio nikog da lezi ili tako nesto,e sad ne znam je li hitna povela povrijedjene,cekacu vijesti da vidim,strasno sto se desava na putevima van grada...
Last edited by BIGa; 20-05-13 at 17:45.
I ja sam malo prije vidio kroviranu Golf III kod stocne.
TAKUMI
http://www.vijesti.me/vijesti/podgor...-clanak-129505
Opet diplomatske tablice. Mada, vjerovatno je kriv ovaj sto je skretao na pumpu nepropisno, ali isto tako pitanje je kojom brzinom je islo diplomatsko auto.
Mene je prije par dana jedan "diplomata" zamalo pokupio kod NLB banke u centru. Ja sam od Milenijuma skretala lijevo, a on je isao trakom za lijevo takodje iz suprotnog smjera. Trake naspram mene za pravo i desno su bile prazne i taman kad sam krenula da skrenem, ovaj je kao manijak iskocio iz trake za lijevo i projurio pravo na Milenijum. Sreca da sam oprezna jer znam kakve sve budale voze, inace ne bi groma cula![]()
Direktan prenos s uvidjaja..
Dvojica povredjenih zakucali se motorom u nisan mikru na Ratac u Bar..
Bruka. Daj jos fotki...
TAKUMI
Nisan u svoju traku...
f6
Ne smijem vise,isćera me policija
Jeste ali je krenuo da pretice izgleda pa je udario u motor..
Ne smijem vise,isćera me policija
Jeste u svoju traku ali mu je prednji tocak na vanjsku stranu bijele crte, je krenuo da pretice izgleda pa je udario u motor..
Vidis dje je bijela linija- trag pada sa motora? Znaci bukvalno da motor stoji na bijelu i da ga polozis na stranu tu ce da ostavi trag.. Zakljucak? Pofina brxina motora koji pokusava da ispane faca tako sto ce vozit tik uz auta ...
f6
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks