otkako su goli otok ugasili sve je u majcinu poslo
Čelične felne ukrali... E ukra ih jad ka što jes, kupiće za te pare što ih budu prodali malo heroina da se opušte.
Narkomane bi istrijebio po kratkom postupku
otkako su goli otok ugasili sve je u majcinu poslo
She is only here to annoy herself!
super su one bejzbolke u Intersport.
Imas ih u mi smo ekipa,oko 27€ su![]()
Ne bačajte tolike pare za bejzbol palice, ja sam jedne prilike svratio na Zlatibor tokom puta za BG da popijem kafu i nalećeh na ulične prodavce koji prodavaše bejzbol palice velike za 300 dinara, to je manje od 3 eura a vrhunske za rebra narkomana i bukače napumpane kreatinima.
A mozes i kakvo drzalo za sekiru da uzmes za 2€ vrhunako je,onaki elasticno dosta![]()
Hahaha e bgm ce neko bez kicme ostat kako smo krenuli![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Dok ne dodje vrijeme kada će se dileri droga hapsit a ne dilovat drogu nesmetano bice jos veceg procenta kradja. Jednostavno lopovluk je ne samo srusio ovu drzavu i drzave okruzenja nego trenutno vedri i oblaci ovom drzavom.... A kradje felni i auta su samo sitna steta.
nema odje srece
Da vam pricam sto mi se desi prije par jutara
Krenuo ja put grada u 9 ujutru i pored cepuraka picim kad pored mene tip prolazi biciklom.I bacam mu ja pogled na noge vidim patike kao sto ja imam doma.Inace patike sam kupio u inostranstvo bas ogromna slucajnost bi morala da bude da neko ima bas tu marku iste patike.Zaustavim ja tipa reko druze okle ti patike radi on kupio za euro na konik.Dobro reko prijatelju aj sad ih ozuj sinoc si ih trgova ispred mojih vrata.Ozu se momak ja patike u ruku i doma a on bos nastavi svoj put.Vazda sam prica da bi tako izbio nekoga da ga uvatim ali bjese mi za mrca i poslije krivo sto ga ozuh.Cuvajte obucu ljudi![]()
Hahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahah ahahahaahahahahahaha.
Dobar si ti, ja da znam ko mi je ukrao jedne patike izbo bi ga nozem, no sam u katran ugazio bio pa se susile i ne mogase ocistit kako valja..
rm -rf /
Ahahahahhahahaha
Imali goriva u njih jednu flasu goriva cojek da ponese,da ne ostane za bruku nedje
'→tt⁴'
Meni je u Kameliju (Kotor) neka djevojka na moje oci ponijela kisobran iz onog stalka... Bi i njoj neprijatno kad je potapsah po ramenu.. A kisobran nagrdjen, svako mu je rebro polomljeno
look right through me
mene od 6 auta ispred kuce 4 su stalno odkljucana
Ja imam osam motora i dva auta usvako je kljuc i niko nema mooda da ukrade to.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks