Bravo Lovćen...![]()
Glory Glory Levsen Setindže
Bijo si poziw koi se neodbija
A da ce proc ta stogodisnjica, pa da se ugase vise
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Rekoh ja fino da Celik nece pustit Sutjesku,i svaka im cast na to,da je srece da se tako uvijek igra kad se dodje u takve situacije.... Izgubi nam danas mali Orahovac cistu titulu,znaci na 30 metara bez ikakve potrebe ulece sa dvije noge liku i dobi crveni,to je za zatvor bilo sto je napravio momak,inace na 0-0 sram od Cmiljanica kako se mali boji,ali guraju ga Rajo i menager Gluscevic opasno,mali iz utakmice u utakmicu sve gori i gori,i Mileta Scepanovic na 0-0 ne svira cisti penal,posle toga su pali golovi i Lovcen zasluzeno slavio... Da nije crveni dobio druga bi se prica pricala,garantujem da smo dobili danas da bi se posrali u Sutjesku u sred niksica,a sad u ovoj situaciji mnogo je teze...
Cestitke Montenegrinu i njegovom Lovcenuzasluzuju da ostanu u ligu...
Oće li ić cijela ekipa Lovćena sad na Filipovu inauguraciju na Cetinje?
Zadužila ih je država toliko da jebe majku.
Brate, ti kao ljudi s foruma žive na Marsu ili idu u vrtić, pa ne znaju što se radi.
Lovćen je razbio Mladost 0-5 i uzeo im još bod u drugom meču, i to je sve fer i korektno. Većina ostalih mečeva... znaš i sam.
Nego zašto svi kritikuju Lovćen, a ne ovaj takozvani fudbalski klub koji ih pusti danas?
Volim svoj grad i sve drugare koji i dalje kidaju živce zbog Budućnosti, i volio bih da idem svakog vikenda na utakmicu kao i ranije.
To će, nažalost, očigledno bit u idućem životu, kad na čelu mog i ostalih klubova ne budu oni koji bi od mene da prave ovcu.
Tako da ne moraš ni ti da idealizuješ stvari u fazonu '***** smrdi ali naše je', nisi zbog toga ništa veći (lokal)patriota od onoga koji kritikuje ono što ne valja.
Last edited by [kinetic]; 18-05-13 at 20:40.
Ali razgoropađena Zeta danas u Budvu.
Počeo mi je Brano tako na ***** ić da je to strašno. Vazda mi je bio simpatičan ali eto izgleda kad treba, i on se naguzi.
....kada sam napisao V^mne da daje objektivne komentare to sam I mislio u punom smislu riječi jer kad piše onda kritikuje đe treba I da dobru riječ đe treba...niko ne kaže da se ne mulja ali se ne može reći da se uvijek mulja jer nije istina sviđelo se to nekome ili ne...ne mogu sve biti zavjere ko gođ da pobijedi ili izgubi zar ne...vjeruj meni je svejedno što pojedini pišu to jeste piskaraju po forumu samo da bi potrošili malo vremena...naravno poštujem tvoj komentar I tvoje mišljenje...
Last edited by Montenegrino-CT; 18-05-13 at 20:45.
Igrao Čelik, igrao ka' da mu gori pod nogama, i drago mi je. Iskreno, volio bih da smo danas proslavili titulu (na pošten način bez puštanja), al' šta je tu je, čeka se sledeća nedelja. Sigurno je, da bi njihov najveći poraz bio da izgube Kup od Budućnosti a da Sutjeska osvoji titulu, patosirali bi se svi zajedno. Sav taj njihov trud, a toliko uzaludan... Interesantno je to kako igrači koji su ponikli u Sutjesci grizu protiv matičnog kluba, mora da je Šeik Ranko al Tani ubrao prut.
Al' opet, Bog nas čuva na prvom mjestu.. Dovoljan nam je samo bod protiv Budućnosti, i naša je titula naša.
E sad me zanima sledeće ... Kolika je mogućnost da Savez oduzme Budućnosti dva boda nakon današnjih incidenata (toliko je dovoljno da teoretski Sutjeska osigura titulu) ?
Не'рно болсесни!
Pa ljudi, igraju za platu (Celikovi igraci), i za premiju od ove utakmice, normalno da ce da se bore, da idu na pobjedu. To ne sporim, i svaka cast na tome.
Ali je ipak, manje sportski ponasanje igraca koji cijelu utakmicu provedu g...com na zemlji i odugovlacenje golmana cijelu utakmicu. Pa do sad je svaka utakmica izmedju Sutjeske i Celika ista bila, igraci Celika samo leze, dosadno gledati kako se sudija mota 5 minuta oko njih, a da ne pozove doktora da udje. Sudija - nemam komentara, presmijesan lik. Usudjujem se da kazem da nije svirao penal za Sutjesku u prvom poluvremenu (ako budem pogrijesio izvinjavam se), previse dopustio izlezavanje igracima Celika, odredjivanje nadoknade vremena. Fudbalskih lopti kao da nema (po 2, 3 minuta se ceka da se nadje lopta, da se doda), djece koja bi trebalo da dodaju te lopte kao da nema.
Sto se igre Sutjeske tice, nidje veze. Drzali loptu, motali se oko 16m, ni jednom da ljudski zaprijete. Malo ko se trudio danas. Nikolic, Jovovic, Karadzic kao da nisu igrali. Karadzic se i aktivirao kada je otisao na desno krilo, ali ova dvojica, NISTA. Primljeni gol - greska stopera, cini mi se da je Cukovic isao za Videkanicem, i morao je da mu skrajne loptu.
Sutjeska iz prvog dijela i Sutjeska iz drugog dijela ni blizu slicnosti.
Nejasno mi je kako momci koji su prije mjesec dana pjevali sugrađanima "cigani cigani" očekuju da ih ti "cigani" sad pušte...
#fakenews
Krenu mileta da svira penal posle ruke ali se sjeti da ne smije aaaa sto je ovo
Poslato sa Samsung S3
Podgorica Podgoricanima!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks