Za Italiju pozovi direktno u Upravu carina ili kako vec, ne sjecam se gdje sam zvala :kiwi-fruit:
Sa aliexpresa narucujte samo tehniku,ostala roba je dosta losa!
Za Italiju pozovi direktno u Upravu carina ili kako vec, ne sjecam se gdje sam zvala :kiwi-fruit:
Kako sam ga primaka na sportsdirect, bas me zanima oce li mi carinit ovo:
Total Weight (kg): 4.025
Sub Total: 127.40
Shipping: 19.99
Total: 147.39
Last edited by BiTrAtE; 14-05-13 at 23:22.
Kasne li vam stvari iz Engleske? Pošiljka poslata sa Asosa 20-og aprila nema joj ni traga još uvjek.
Ima li kod sa pravim informacijama za ovaj zakon od prvog sto stupa na snagu? Da li cemo placati i carinu i PDV na svaku krpu od 5e koja putuje iz Kine i dodje do ovdje. Lesinari! :dejection: Kasne posiljke iz Britanije, ali ne zbog njih nego zbog nasih koji su praznovali pa ne znaju gdje udaraju sad
Itekako može, samo kaže da roba nije za privatnu nego za komercijalnu upotrebu. Mene su tako peglali jednom po ure, ja naravno sluša, pravio se blesav, u čudu bečio i krstio se. Na kraju krenuo da postavljam glupa pitanja, peglam ja njih, dok im se nije smučilo pa me puštili bez plaćanja![]()
kad budes ispunjavao onaj obrazac za oslobodjenje u opisu robe stavi sto vise razlicitih artikala ako imas (majice kosulje, obuca...) i vjerovatno ti nece ni pregledat robu jer imaju previse posla ovih dana. aako stavis samo majice a oni vide npr da imas 20 stavki na fakturu cimace te da je za prodaju i slicno i mogu ti traziti carinjenje.
A carinice mi ovo i pedeveisat 100%Kad vide 20 artikala, mislice da tezgarim po gradu.
edit: upravo toTako radim kad narucujem preko shippita, stavim sve razlicite artikle po komad. ali sad na sd ne vidjeh nikakav obrazac no odradih checkout direktno.
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 15-05-13 at 19:25.
samo napisi ovako i ne briniu slucaju pregleda reci kako si pravio vise posiljki pa micao i na kraju zaboravio sto ti sve dolazi. pravi se lud, nijesi spediter i uopste nijesi duzan da znas da ispunjavas bilo kakva carinska dokumenta (za speditera je to drugacije ali nas niko i ne dira
)
Nebitno, ako ti otvore paket i vide 10 majica ista je priča, odma krene peglanje uvoz ovo ono.
A za konzolu kolko moze biti?
Podgorica Podgoricanima!
iz njemačke do kući na vrata, običnom poštom za 7 dana stigao paket. nikad brže
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
neće sajt da mi prihvati karticu. veli da je odbijena. što može bit? može li da je zato što je sajt u dolarima a ja sam na karticu dopunjavao u eurima jer ne znam što drugo može bit. dopunih karticu prije pola sata.
Banka radi konverziju, najbolje bi bilo da dopunjavamo zavisno od valuteProvjeri da li si tacno unio podatke i da li imas dovoljno para na racunu.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks