Prije su bili 20.
Zar sudski troskovi nisu 30 eura ? Ako mu bude kazna 100+30, moze bit zadovoljan...
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Prije su bili 20.
TAKUMI
Juce sam vukao camac do Petrovca, prikolica mi nije registrovana i nemam signalizacije na noj, samo sam zakacio trokut, prosao sam pored tri patrole i nijesu me zaustavljali jer su vjerovatno bili zauzeti ili su me kasno vidjeli, zna li ko kolika je kazna za to ili je mozda oduzimaju...???
tesko ce se oni sjetit bilo cega u vezi prikolice, laganije im je da uzimaju pare ovako da se ne opterecuju
She is only here to annoy herself!
bogomi ako ufate da nije registovana, i da nema papire npr. a tek signalizacija... i jos ako je npr na firmu... samo sa osmjehom trljaju ruke... zadovoljni.
jednom sam bio u situaciji kad nas je republicka kroz Platije stigla (stajali kod Manastira Morace) i iskljucila zbog neispravne signalizacije na prikolici...
the World's leading dance event
Sensation
Srecne li drzave.Give way to anyone still crossing after the signal for vehicles has changed to green. This advice applies to all crossings.
I am so post-rock I shit sad birds.
Ako ko zna da mi objasni, u novom zakonu pise da se LAKE PRIKOLICE (ako ukupna masa ne prelazi 750 kg) ne registruju ali moraju imati registarsku oznaku vucnog vozila, kako cu dobit tablicu ako je ne registrujem, nije valjda ono ka nekad da se pise na parce kartona?
Pa valjda stavljas tablicu kao na auto sto pise , sad da li je od kartona to je na tebi
---Chelsea Fc---
Ja sam imao kamp kućicu,pošao sam u mup,u saobraćajnu su mi upisali da je izdata treća tablica za prikolicu i to je to...Stvarno,prije novog zakona,prije 2 godine...
Evo i mene drot zustavi danas,naravno zbog telefona...Al o5 se izvukoh al ga sjutra moram castit kafu jer danas nisam imao kad,sve u svemu bolje 2e za kafu no 60e za kaznu
Ja jos ne popih kaznu za telefon, a ne gasim ga.
TAKUMI
Hahahha ma rekao je pice al isto to dodjea ako bude trazio da brojimo sisarke....imam kljuc od tockova ispod sjedista pa bi valjalo da mu odvrnem malo lobanju u toj situaciji
![]()
A lakse bi mi bilo da mi trazi 5 eur odma da mu dam no da idem sa njim da cakulam. A sa druge strane bih mogao da ga prijavim za mito :P
A kad bude narucio dupli chivas i red bul, duzi espreso i kutiju mekog malbora... za pocetak))
Jebes ti to ako ga mognem kasnije koristit kao "vezu" za izvlacenje iz govanamada kolege mu iz republicke mi vec taj posao zavrsavaju,al tih "prijatelja" nikad dosta
Tako je... ja tako vazda kad mogu, prije 2 mjeseca sam se vracao kuci iz neke stete i seta neki policajac mozda u 5-6 ujutro po gradu... Ja stao covjeku, mogu li vas dje povesti? Ide batica za Podgoricu, pa da ga bacim do podgorickih semafora... Ja ga povezao do Goranovica skroz, ispricali se, dao mi broj i rekao zovi sta god ti treba(y) dosao sam kuci 20 minuta kasnije, a sjutra me moze cimnut ako mi sta zatreba.... Jedne sam jednom poslusao da im odem po sendvice kao zec zadnji, od tada mi samo masu u salju poljupce
![]()
Kakva *****čina.
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Mislim da je za te stvari dobro imat i jednu tubicu lubrikanata u kola... Ako te pitaju da ih poslušaš: da im se naguziš preko haube... :mrgreen:
Last edited by cvxcomputers; 14-05-13 at 10:27.
Bravo covjece, svaka cast.
Nego vidji kad komandir bude tu da se sa njim upoznas, e tad si miran skroz.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks