Page 509 of 1608 FirstFirst ... 940945949950550650750850951051151251351955960910091509 ... LastLast
Results 12,701 to 12,725 of 40192

Thread: Formula 1!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Excentrik, nije to stvar voznje u prvim krugovima da Hamilton sagori gume, nego sto auto nema tempo, sto je mrcina, dobar je krug dva u kvalifikacije i mozes ga baciti. Kad je trebalo da cuva gume Hamilton je cuvao gume, ali ovu trku nije nikako mogao vec u prvom i drugom krugu da unisti gume, nego auto ne valja tri banke.

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by Veliki Promašaj View Post
    Jel bolje ?
    Mnogo!

Mada, i taj bold, ako ga je previshe, moze da bude bzv, so mozda ovako, npr:

​
    Izjave vozača Lotusa nakon kvalifikacija za VN Španije

Kimi Raikkonen: "Ovo je manje-više bilo sve što smo mogli danas. Nisam napravio nijednu grešku u svom najbržem krugu, tako da je to bilo maltene sve što se moglo izvući iz automobila. Ne bih rekao da je to bio savršen krug, ali mislim da ne bismo bili mnogo bolji i da je bio. Mercedes je, kao što smo ranije videli, izgleda veoma brz u kvalifikacijama, ali nadajmo se da će se u trci stvari okrenuti. Naš trkački tempo je bio veoma dobar ove godine, zato hajde da probamo na se popnemo na podijum. Moraću dobro da startujem, a onda da vidimo šta će se desiti."

Romain Grosjean: "Odradili smo danas dobar posao u kvalifikacijama, ali tokom zadnjeg kruga sam napravio grešku u prvoj krivini, tako da sam rešio da se vratim nazad i sačuvam gume. U suprotnom, mislim da bismo mogli biti malo bolji, možda i jedan ili dva reda. Zadovoljan sam autom i svim poslom koji smo odradili od petka. Za sutra - videćemo sta će se desiti jer je konkurencija veoma tesna. Kao što smo videli, uslovi su ovog vikenda promenljivi i ponovo će gume biti ključne."

Izjave vozača Ferrarija nakon kvalifikacija za VN Španije

Fernando Alonso:"Nisam razočaran jer znamo da su kvalifikacije naša slaba tačka, i peto mesto je manje više ono što smo i očekivali. Bili smo svesni da će Red Bull i Mercedes biti veoma brzi, i iako moramo da razmišljamo da pobedimo Vettela i oduzmemo mu što više bodova, nismo uplašeni od Mercedesa, jer oni imaju daleko veću degradaciju guma od nas. I tim i ja smo uvereni u dobar rezultat na trci jer naš tempo u trci je odličan, i obično imamo mnogo bolju nedelju nego subotu. Startujemo sa čiste strane staze i nadamo se da će nam to pomoći da imamo bolji start, i ono što nam treba je da nadoknadimo neke pozicije na samom startu, i onda da vozimo čiste krugove do prvog zaustavljanja u boksu. Takodje mislim da ćemo morati da se branimo od Raikkonena, jer on je do sad imao odlične trke, i Lotus takodje ne pati mnogo od degradacije guma. Kao i do sad, biće veoma važno imati dobru strategiju, jer je razlika u komponentama guma samo jedan krug pre nego što počnete da gubite performanse".

Felipe Massa:"Ne mogu reći da sam zadovoljan jer sam na treninzima imao mnogo bolji osećaj u bolidu i mislio sam da mogu startovati sa bolje pozicije. Nažalost u trećem sektoru sam imao malo podupravljanje, što me je koštalo dosta vremena, ali i dalje se osećam konkurentnim jer bolid izgleda odlično u trkačkom tempu. Sada se moramo fokusirati na sutrašnju trku, jer će biti duga trka i svašta se može desiti. Što se tiče odluke sudija da me kazne zbog incidenta sa Webberom u Q2, iskreno nisam imao nameru da mu zasmetam ni u kojem sluaju na stazi, a pogotovo ne u brzom krugu. Kada sam ga video u retrovizoru mislio sam da ću proći krivinu bez problema i onda ga pustiti da prodje ispred mene. Oni su uvek konkurentni na ovoj stazi i njihova vreman u predsezonskim testiranjima značila su da će biti brzi na ovoj stazi. Kao što smo videli nekoliko puta ove godine, naši rivali se odlučiju za nešto konzervativniji vikend sve do trećeg dela kvalifikacija kada pkažu svoj pun potencijal i brzinu".

Nego, nije najjasnije shto je Luis kriv, shto je auto takav kakav je, da ne kazem shitbox?!
    Ne vozi ga kako treba?! Ta tvrdnja lichi na ono, kad je pokojni Jobs objashnjavao korisnicima da ne drze telefon pravilno, te da zbog toga gubi signal.
    ><

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Zadovoljan Kimijem Strategija extra,mada mi je milo zbog masse,ostali so so

Thanks Thanks Given 
    174
    Thanks Thanks Received 
    574
    Thanked in
    257 Posts

Mercedes kao prosle godine... kakvi jadovi. Prolaze ih danas i India i Toro Roso...
    "LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

jos jednom se pokazalo da vetel kad ne startuje iz prvog reda, kad nema najbrzi bolid i kad tim ne osmisli najbolju strategiju bude cisti prosjek na stazi.
    masa sa 9te poziciji sa istom strategijom (po broju zaustavljanja) zavrsava 10-15 sekundi ispred njega... a alonsa da ne spominjem.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Raikkonen kaže da nije bilo poente boriti se protiv Alonsa kada ga je Španac preticao

Raikkonen je bio na streategiji od tri zaustavljanja dok je Španac bio na jednom pit stopu više, ali je ipak uspeo da pre poslednjih odlazaka u boks da napravi razuliku koja je bila dovoljna da se vrati na lidersku poziciju i na kraju pobedi u trci.

Kada je upitan da li je pobeda bila moguća, Finac je odgovorio:" Možda, na polovini trke kada smo vodili, ali on je imao nove gume, a ja sam bio na korišćenim".

"Bilo je previše lako da pretičete, tako da nije bilo svrhe da se branim kada je on bio mnogo brži i pretekao bi me u svakom slučaju".

"Znao sam da ako budem uspeo da ostane blizu njega nekako, možda imam neke šanse za pobedu iako sam bio iza njega i sa starijim gumama. Ali na kraju se ispostavilo da su jednostavno bili brži".

Raikkonen je ukazao na početak trke, kada je pao iza Alonsa u krivini 3, kao prekretnica u tci.

"Imao sam loš prvi krug, i pao sam iza Alonsa, ali možda to i nije bilo najbitnije za rezultat na kraju. Nije bila pobeda, a mi smo srećni samo kad pobedimo, ali u pogledu šampionata, približio sam se Vettelu, a Alonso nas je stigao, ali nadamo se da ćemo na narednim trkama biti malo bolji, i ponovo pobediti".

Finac se sada nalazi samo 4 boda iza Vettela i pokušaće u narednim trkama da pobedi svog druga i tako ostane u trci za titulu šampiona.

"Ponekad imate loše dane, ali ipak iskoristite sve što vam se ponudi, a onda idete na druge staze i pokušate da pobedite".

"Ako stalno izvlačite maksimum iz bolida čak i kada vam dan nije najbolji, onda imate šanse za titulu. Prošlo je tek pet trka, i još dosta ima da se vozi, a na kraju ćemo videti gde se nalazimo".

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

a pitao sam se ko li je bio na telefonu:

http://formula1.ferrari.com/news/spa...o?origin=10212

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jel to Fernandova guma?

Thanks Thanks Given 
    868
    Thanks Thanks Received 
    2,941
    Thanked in
    1,360 Posts

Thanks Thanks Given 
    868
    Thanks Thanks Received 
    2,941
    Thanked in
    1,360 Posts

Last edited by E_K_V; 12-05-13 at 21:31.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

"Hamilton, koji zbog nesavršenog ˝hendlanja˝ guma (što drugo?) u kvalifikacijama nije niti ovaj put uspio sjesti na pole position, odradio je možda svoje najgore popodne u F1 životu. Na kraju svega, u cilj je stigao pet sekundi kasnije od momka koji je u (ove godine) unfancy Sauberu startao kao 19. i na kraju, uz najbrži krug utrke, za dlaku promašio svoj prvi bod u životu, Estebana Gutierreza. O prve do posljednje sekunde ove utrke Hamilton je bio nesretan vozač koji je jednostavno bio prisiljen voziti vezanih ruku, i to je nemilice pokazivao, riječima i djelom. Jesu li u Mercedesu sretni što su, nakon onakve brzine u kvalifikacijama, skoro predmet ismijavanja u utrci? Nisu. Biste li vi rado trošili 260 milijuna eura godišnje i znali da ste proizveli najbrži F1 bolid današnjice za vozača s istim atributima, i onda završili utrku iberundani? Ne biste. Nastavak slijedi."

http://mladenjergovic.com/formula-pirelli

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by antikvarnica View Post
    "Hamilton, koji zbog nesavršenog ˝hendlanja˝ guma (što drugo?) u kvalifikacijama nije niti ovaj put uspio sjesti na pole position, odradio je možda svoje najgore popodne u F1 životu. Na kraju svega, u cilj je stigao pet sekundi kasnije od momka koji je u (ove godine) unfancy Sauberu startao kao 19. i na kraju, uz najbrži krug utrke, za dlaku promašio svoj prvi bod u životu, Estebana Gutierreza. O prve do posljednje sekunde ove utrke Hamilton je bio nesretan vozač koji je jednostavno bio prisiljen voziti vezanih ruku, i to je nemilice pokazivao, riječima i djelom. Jesu li u Mercedesu sretni što su, nakon onakve brzine u kvalifikacijama, skoro predmet ismijavanja u utrci? Nisu. Biste li vi rado trošili 260 milijuna eura godišnje i znali da ste proizveli najbrži F1 bolid današnjice za vozača s istim atributima, i onda završili utrku iberundani? Ne biste. Nastavak slijedi."

http://mladenjergovic.com/formula-pirelli
    Taj Esteban Gutierrez ima 21 godinu i debitant je u F1!! 95% medija je pisalo kako je on u F1 zbog sponzora.I mislim da je sada svima dokazao zašto je u F1 !
    Još jedna zanimljivost,2-3 dana prije trke su pisali mediji,ko će zamjeniti Gutierreza u Sauberu,pošto je izgubljen u F1,i sam tim je odustao od njega,i eto začepio svima usta...Očito da ga je pecnulo ta priča i jer mu je ovo bila skoro zadnja prilika da nešto uradi.

Thanks Thanks Given 
    868
    Thanks Thanks Received 
    2,941
    Thanked in
    1,360 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Je li ovo zato sto je uzeo zastavu?
    A neka ne depr...

No1 Sebastian Vettel .
    Fact:Has flexy front wing.
    Decision:No further action.

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

koja glupost!
    najbolje bi bilo da su ga zbog zastave kaznili.

Thanks Thanks Given 
    868
    Thanks Thanks Received 
    2,941
    Thanked in
    1,360 Posts

da da, zbog zastave....ista prica je bila i prosle godine posle valensije...

Thanks Thanks Given 
    174
    Thanks Thanks Received 
    574
    Thanked in
    257 Posts

Stvarno bi bilo seljacki da ga kazne zbog zastave, pa i kad je Zalosni.
    Pa i NAJVECI je prosle godine nosio onu sa natpisom THANK YOU.

Sent from my GT-I9300
    "LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Baton testira Ladu za sezonu 2015

https://www.youtube.com/watch?featur...&v=baC-PM_1Ryw
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ko se bar nešto razumije u F1 nek mi se javi PP,nešto važno je u pitanju...
    ​UNAPRIJED HVALA

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

stavi javno što je u pitanju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ahahaha ,ne znam koliko ste upoznati sa činjenicom da srbija,hrvatska i bosna imaju forum ,vezano samo za F1 i skoro svi imaju web stranice,pa sam mislio da mi (iz CG) uradimo bar forum vezan za F1...bilo bi lijepo malo da se zanimamo

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

"bar nesto" se svi razumijemo!
    malo bolje se razumije njih nekolicina, ostali (kao ja) samo laprdaju odje - na granici trolovanja!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ma kopiraćemo vijesti iz ostalih foruma ahahahahaha
    ja sam krenuo da radim na tome ali mi je smoreno da ja sam radim...Glupo mi je da ja sam tamo brljam
    a vala bi mogao neko da mi pomogne,da zajedno lupamo

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

za podrucje CG i ova tema je previse

Page 509 of 1608 FirstFirst ... 940945949950550650750850951051151251351955960910091509 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)