Sad ce njegovi fanovi reci: "Ne broji se ovo, jer je na srpskom, nisu ga razumjeli"![]()
Sad ce njegovi fanovi reci: "Ne broji se ovo, jer je na srpskom, nisu ga razumjeli"![]()
bravo za dimitrova ali mislim da ce sledeci mec od vavrinke da izgubi glatko. tj mislim da je vavrinka pravi pobjednik ovog velikog meca.
pubika u madridu uzass desetak bugara na tribinama a skoro svi ostali su bili nadalovi fanovi. osnovno nepostovanje tenisa za vrijeme meca od strane publike. jedino nisu ubacivali nista u teren. samo da razjasnimo nesto, jesam novakov navijac ali ga ne branim. ono sto je rekao nije lijepo kao ni kulturno ali vjerujem da bi se svi onako iznervirali i manje vise ponjeli da smo bili na njegovom mjestu.
rezime:
dimitrov odlican, novak zasluzeno izgubio. spanska publika losa
Dimitrov ima kvalitet ali i Lukas Rosol je izbačio Nadala na daleko većem takmičenju na Vimbledonu pa poslije toga niko nije ni čuo za njega. Đoković će se posrat u Dimitrova na svaki naredni meč zbog ovog poraza, živi bili pa gledali.
A pazi , mozemo se iznervirati ja i ti i svasta reci onoj nesretnoj publici , ali ni ja ni ti nismo Novak Djokovic niti smo broj 1 na svjetskoj rang listi
Navijam i ja za Novaka i sve to , ali ono je iskljucivo njegov propust , prvo sto je dozvolio uopste da ga publika iznervira i sto je onako opsovao.
Mogao je on opsovati onako sebi u brke da se ne lazemo , ali ovo je isto seljacki ovakvo deranje , ovako ni ja ne bih opsovao a ne svjetski broj 1
Ipak nas balkanski mentalitet mora izaci na vidjelo , to je cudo
Kako ce danas Vavrinka da opuva ovog malog iz Bugarske...
Vavrinka je izuzetan teniser i šteta što je psihički nestabilan pa nije dogurao do top 3. I ja lično dajem prednost Vavrinki i slažem se sa prethodnim komentarima da je Đoković pretjerao sa onom negativnom emocijom ali ja iskreno nisam do sada gledao da se toliko zviždi povrijeđenom igraču i prilikom svakog servisa u tenisu. To je u tenisu nepoznanica. Na US Openu je slično bilo kada su igrali Novak i Federer kada je publika bila žestoko naklonjena Federeru nakon čega je uslijedio čuveni ritern Đokovića poslije kojeg je preokrenuo i dobio. Međutim, ja ne osuđujem Novaka za psovke, ima takav temperament i to je jednostavno kod većine ljudi sa ovih prostora teško popravljivo.
Inače na ovom turniru je moguće da će Federer osvojiti opet jer su ga mnogi zanemarili a Nadal je itekako ranjiv....
to je taj super korektni i nadasve dzentlmen djokovic.
ovo nadal uzima, lagamo!
Odradi Nisikori Fedexa rutinski...![]()
sto se desava sa federerom mnogo je grijesio zasluzeno prosao nishikori...sada je nadalu olaksan put do finala...
Velikani lagano eskiviraju Madrid,eto im sad nek gledaju Nadala kako igra sam sa sobom.
Još igra Marej evo 01:00 sat... nema što nego je zaslužio zlato na OI
![]()
Gledao sam Vavrinku i Dimitrova. Pobijedio je Vavrinka na iskustvo. Ono što me oduševilo jeste kako je Dimitrov dobar teniser ali nažalost previše se troši sa udarcima. U današnjem tenisu za onakve servise i udarce moraš biti supermen da bi izdržao 5 setova recimo. Dimitrov je vrhunski precizan na šljaci, odlično se kreće, ima sigurno jedan od najboljih bekhenda na svijetu ali njegovi dometi će biti samo neka četvrtfinala masters turnira. On ne taktizira puno, igra sa punom snagom i onda jednostavno se istroši fizički što je za neke grand slam turnire automatski osuđeno na poraz. Nevjerovatno je kako su oni bugarski navijači nekorektni ali tako je to kad se čistači ulica i javnih WC-a pojave prvi put da gledaju tenis i to uživo...
Šteta što Simon nije izbacio najdosadnijeg tenisera današnjice Endija Mareja... Kakav smor od defanzivnog tenisa.
ne znam sta je fora oko psovanja ja bi im ispsovao sve po spisku...ako je ko gledao mec uzivo razumije potpuno..oni aplazi kad novak pogrijesi servis stvarno su previse
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
Bravo Ana - pocistila je njemicu za polufinale!
Kako se Nadal izvukao majstorski...igraju treci set..
Aooo Davide Fereru sto ucinje...imao ga je kod 30:15 i onda promasi zicer i totalno stade...
Sad Nadala ceka kvalifikant Andujar za finale?...![]()
kako je mrcni ferer psihicki slab, prosto je nevjerovatno.
sve do momenta kad je promasio zicer za dvije mec lopte bio je bolji igrac na terenu.
nakon tiebreak-a sam znao da ce u treci set nadal da ga prospe.
Nije prvi put da Ferer ovako pukne. Ferer je kukavac vrhunski borac ali nema pobjednički mentalitet zato mu je ovo deseti put da bude bolji od Nadala i odjednom na pola "puta" pukne...
stvarno ferer (ili baljin kokot kako ga ja zovem) opet nije imao srece. igrao je odlicno citav mec ali nadal ga dobi na iskustvo. dokazao je jos jednom da mentalno zaostaje nekoliko svjetlosnih godina za velikom trojkom.
ne znam jeste li primjetili ali od pocetka turnira nadalu onaj povez sto je ispod povredjenog koljena je deblji nego kakav je bo na prethodnim turnirima...dal to znaci da mu se malo koljeno pogorsalo, pojma nemam!![]()
Nadam se da je ova zadnja recenica izraz zabrinutosti za stanje oko povrede koljena jednog od najvecih tenisera ikada...
Pa i ja se chudim shto ce mu taj smajli na kraju posta ...baljin kokot haha
...
Mala ispravka samoga sebe - Nije Andujar kvalifikant no je dobiowildcard (3 Spanca su dobili wildcard) i sad je spreman da statira u polufinalu...![]()
Malecka ispravka tebe - Anduhar ce da pruzi otpor Nadalu kao sto je uradio i na RG. Mec ce biti zanimljiv i na trenutke neizvjestan.
Rafael Nadal v Pablo Andujar 1.020 - 19.00
Kladionice takodje ocekuju neizvjesnost...![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks