Gdje?
![]()
I can't agree more.
Ali ides u tvorza, znas?
Ma ja sam bio siguran da si ti, iako sam kasno vidio ali kad sam vidio post Mad Doga poceo sam da sumnjam u sebe.
TAKUMI
Generalno su pjesaci GOVEDA koja ne gledaju ni lijevo ni desno,preko bulevara zakorace dje vide da je ogromna guzva,i znaju da moramo stati jer se zna kolke su kazne sad,ali pazi ovo,ja stanem na pjesackii moram KONSTANTNO da gledam u RETROVIZORE oce li ih ko udarit jer GOVEDA ne pogledaju ima li ko iz druge trake.I sto treba ja trebam takve penale da nosim na dusu?A to mi se X puta desava dnevno,na kraj samo moze covjek psihicki da popusti...
Sto se cini na 80 na sat je prosao pored tebe i ti si ga udario nogom![]()
Cujem da je neki bilde udario klinca nekod kod CNP-a i pobjegao.
TAKUMI
Kola nema, tako da ili pobjegao ili ga poveo do hitne. Onaj dio je uzas jer se pjesaci ne vide od onog rastinja na ostrvu
f6
ja ne znam koji mozak je posadio rastinje kod pjesackog dje su 4 trake...
She is only here to annoy herself!
Nije se naviklo na autoput
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
On nije vozio...
TAKUMI
Mene jeza svaki put uhvati kad vidim da je neko nesto postovao na ovaj topik...
To je jos veci bed, ali nisam znao za njih...![]()
TAKUMI
Jes, vidji.
Nego, zanima me, kakav je osjecaj ovome liku koji je vozio i snimao? Pristao je na trku i poveo dva zivota u smrt (recimo da je pristao a da nije on izazvao).
I am so post-rock I shit sad birds.
Mozda nije kriv za to, mozda je ovaj sa BMWom napravio neku glupost, ili je imao mehanicki kvar i izgubio kontrolu.
TAKUMI
ma izgubio je kontrolu na neravninu, ovome je stalno ukljucena kamera pretpostavljam cim je fiksirana, on je isao svojim putem i nicime nije ometao ovoga desno tako da ne vidim kako moze biti kriv a osjecat se kako moze kad neko pogine pored njega...
A da mu je sport bio upaljen, a DSC bio ugašen i da je odmah pustio gas i lupio kontru... Sad bi ispijao koktele nedje i mrsio tange skraj bazena nekoj gospodjici.
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks