Rusi. Ništa više ne treba reći. 94.6% Ruskog sadržaja na YouTube je čudno, a u 100% slučajeva su pijani.
Rusi. Ništa više ne treba reći. 94.6% Ruskog sadržaja na YouTube je čudno, a u 100% slučajeva su pijani.
prelud narod nema sta![]()
ipak, pobjedu nosi video dje lik vozi prepolovljeno auto (toyota cini mi se)... bolestina
...
http://www.index.hr/vijesti/clanak/d...ot/674641.aspx
"Vozač nije bio alkoholiziran, no upravljao je BMW-om, iako nije imao dozvolu za vožnju automobila takve snage."
Sa 20-godina kod nas možeš aventadora da voziš pa se ipak ovakve stvari dešavaju više po regionu nego kod nas.
Sparco CG, raspitaj se za siber.
TAKUMI
Ovi ruski video klipovi na youtube me vazda rasplaču od smijeha.
90% udesa se moglo izbjeci,ali ovo je smijesno kako oni voze,prosto nevjerovatno
Ja ne znam koja je muka tamo sa vozačima ali ovo teško da se ne nasmije čoek na pojedine situacije.
Oni cekaju da im se primakne auto pa mu onda ulete,a do tad kuliraju,ali najace je sto skoro u svaki udes ucestvuje LADA![]()
I nasi taksisti se ponasaju kao ovi rusi:
Ladno je mogao da pokupi ove pjesake samo da ne bi morao da stane na crveno.
Last edited by Fabia_Elegance!; 29-04-13 at 11:15.
TAKUMI
Taksisti su najgori, prije par dana jedan je pokusao da pobjegne nakon sto je imao da udari mene pa jos jednog lika iz suprotnog smjera, City Taxi.
But if you never try, you'll never know..
A to ja vidim danas Fabia ne vozi no moram da mu blicam. Snima čoek.
Bijo si poziw koi se neodbija
A ti si bio sa onim Pugom?
Nisam snimio nego sam pisao poruku![]()
TAKUMI
kucas sms dok vozis![]()
Originally Posted by my name is ...
ja kada gledam ove kompilacije sa udesima ni jedno auto u koje je kamera zabiljezila udes nije stalo nego lagano produzi kako da nista nije bilo tako i sa vecinom drugih na malo koji snimak se vidi da je neko stao da pomogne...![]()
Opa Fabia za volanom mečke?
to zbog schumachera, upalila im je reklama bar za fabiu![]()
She is only here to annoy herself!
Sad na Konik kod Katolicke crkve bjehu kola hitne pomoci sa upaljenom rotacijom (kolko vidjeh u prolazu 2 lica lezala u hitnu) u desnu traku gledajuci od Starog Aerodroma bjese golf 2 sa upaljena 4 zmigavca (izgleda digao 2 pjesaka) i pored njega jos jedno auto stojalo. Ovi iz hitne upalise svirenu i sa pratnjom policije odose u hitnu ili bolnicu...
Ondje sam prije neki dan imao izginut ka pjesak. Covjek nije htio da koci vec je ladno prosao pored mene koji trcim preko pjesackog i nervozno mi trubio. Ja sam ga onako u afektu zweknuo nogom u vrata u trenutku kad je prolazio pored mene. Minimum je vozio 70-80 km/h. Poslije jedno tries cetres metara je podigao rucnu i izasao iz auta sa nekom palicom da me bije. Sa njim su bila djeca od jedno 12-13 godina koja su pocela da vriste tako da sam ga iskulirao. Kakvih sve budala ima majko mila.
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks