Sto je narod danas raspolozen fino. Onaj puca i pali, ovaj bjezi...
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
Mozda covjek nije imao pametnija posla za praznike![]()
Vrćemo se u devedesete u svakom pogledu... Čekam samo da opet moderno postane uvlačenje šuškavac trenerki u farmerice i srebrni kaiševi a na nogama maxerice.
Nemam ništa protiv makserica jer su dobre, kvalitetne i lijepe sportske patike ali ostalo... Htjedoh da pitam jel stvarno tačna info da je lik zapalio ljuma gumu jer nisu htjeli da mu operu auto?
Lik je zapalio ljumu gumu nakon sto je vitla pistoljem po centru ... Naravno moze mu bit jer je dosad isto radio, ako mu ne das 5e vadi noz itd. Nista specijalno dobice 5-6 mjeseci i opet po starom. Sledeci put kad izbode nekog bice samo dio statistike...
f6
Tik,tak,tik...
Ne znam je li ko vidio sajta www.budiodgovoran.me, ima i Android app, slika se posaljes i izadje na sajtInace je glupo sto ne mozes fino link poslat nego moras po soruce-u kopat da bi izvukao sliku
Evo ovaj dosao u jebacinu
![]()
shta ce ima i on kitu koju s vremena na vrijeme mora nedje provuc...
Imam i ja kitu pa nemam sluzbeno auto i sluzbeno gorivo da ga przim do beskonacnosti.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Maserati quatroporte koji ubistveno radi nesto. Nije obican izduv sig
Sent from my Smart_HD using Forum Runner
Zamisli, sluzbenim autom na fuk.
TAKUMI
Pa nije nego, vidi se da u auto nema nikoga i sad tu napadoste covjeka ni kriva ni duzna.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
svaki maser ima brutalan zvuk na izduv..vidio sam ovoga sinoc bez tablica
Originally Posted by my name is ...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks