Izguraj taj pocetak, jes' da smaraju tu prvu sezonu ali kasnije su odlicni. Rijetko dobra glumacka postava za sitkom. Meni uz It's always sunny in Philadelphia najbolja komedija trenutno, s obzirom da Louie-a ne smatram cistom komedijom.
Izguraj taj pocetak, jes' da smaraju tu prvu sezonu ali kasnije su odlicni. Rijetko dobra glumacka postava za sitkom. Meni uz It's always sunny in Philadelphia najbolja komedija trenutno, s obzirom da Louie-a ne smatram cistom komedijom.
E odlično, hvala, da ne pitah prestao bi da je gledam ..
inace, Person of Interest nastavlja da dominira
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
naravno, kad igra tu benjamin linus![]()
E ako mi je jasna situacija sa Modern Family-em, 'ebite mi oca. Po mjesec dana izmedju svake epizode.
DICIOTTO
Tako ti na serije televizijskih kuca (abc, cbs, nbc...), drugi dio sezone je vazda razbacan.
Sto ovaj Person of Interest je slabo zastupljen na torrentu poceo da gledam 2 epizoda nema 720p nidje sa dobrim seedreima,eztv nema uopste 720p
Mogu reć da je ova revolution sasvim dobra serija.
Kakva je serija Lie To Me?
odlicna. steta sto je kratka...
nothing comes from violence and nothing ever could
Person of interest nema? Po 100ti put ljudi, skidajte s publichd, nema sto nema(ko nema akaunt na neki pwt tracker) Sto se tice Revolution, sve je bolja i bolja, sad mogu rec sasvim solidna iako u pocetku je to djelovalo dosta plitko s obzirom na odlicnu ideju.
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Ali sto je najjace samo dva posta iznad recem dje sve zivo ima i dzaba![]()
Preporucujem seriju Hannibal. Sad se daje 1 sezona, izaslo je 6 epizoda. Pogledala sam ih sve sinoc, i odusevljena sam.
You're so special. Why aren't you dead?
Kad smo kod preporuka, da se i ja oglasim- animirana serija Archer http://www.imdb.com/title/tt1486217/ . IMDB opis:biggrin: Odgledao sam tek nekoliko epizoda (pilot sam preskočio jer sam na jednom forumu pročitao da nije vrijedan gledanja) i ima ludački dobrih scena, da znate. Eto tako.At ISIS, an international spy agency, global crises are merely opportunities for its highly trained employees to confuse, undermine, betray and royally screw each other.
1993-2020
gleda li ko?
не пада ми на памет ни један потпис
Odgledao sam nekoliko epizoda Defiance i mogu reći da mi se jako svidjela.
Neki govore da ima loše specijalne efekte ali što se mene tiče sasvim su dobri, imaju neki dobro ukomponirani Babilon 5 feeling. Priča je zanimljiva i obećava.
Zanimljiv koncept koji obuhvata vrijeme poslje jako lošeg prvog kontakta (dali je bila invazija od strane vanzemaljaca ili je rat izbio zbog drugih razloga poslje prvog kontakta to još nije objašnjeno, barem ne u seriji igru nisam igrao).
Serija ima dobar vibe, osijeća se Babilon 5, Firefly, Andromeda, Farscape i zera Fallouta i čini se da će bit dobra.
No to je samo moje mišljenje.
http://www.imdb.com/title/tt2189221/
Hoće li mi neko objasnit' odakle vam vremena da gledate sve te serije i filmove i da imate život ?
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
:lolblue::lolblue:
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks