Strijelac oba pogotka za ekipu iz Krakova bio je nekadašnji fudbaler Zete Vladimir Boljević.
On je najprije u 2. minutu meča zatresao mrežu domaćina, da bi u 83. minutu postavio konačan rezultat.
Krakovija se nakon 26. odigranih kola nalazi na prvoj poziciji u Poljskoj drugoj ligi i najozbiljniji je kandidat za ulazak u Ekstraklasu.
Boljević je ove sezone 10 puta tresao
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ne, taj mali od 17 godina je Aleksandar Boljevic, on je valjda potpisao predugovor sa PSV-om. Ovo je Vladimir Boljevic, takodje bivsi igrac Zete, zadnji vezni. Onaj sa raketom u desnoj nozi.
To je Aleksandar, valjda budući član PSV-a.
Oh, koleza me je preteknuo.
Bijo si poziw koi se neodbija
A, ok, ok.
Deserve's got nothing to do with it.
Damjanovic ponovo trese mreze, ovoga puta u 88 minutu za pobjedu Seula 3:2 u preokretu.
Dijeli prvo mjesto liste strijelaca u ovogodisnjem sampionatu sa 6 golova u 9 utakmica.
Last edited by Samo Niksic; 28-04-13 at 09:59.
Fin gol, od 6:09
Fenomenalan šut, ali zašto ga niko ne čuva?! Sprdnja.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
ima li ko da ce ici put londona u oktobru ?
Kako god bilo - strasan gol. Majstorski. Klasican ubica u sesnaestercu, sto ipak ni Mirku ni Stevanu nije glavna odlika. Trebalo bi naci model da igraju sva trojica u prvih 11, pogotovo u mecevima dje su 3 boda neophodna. Bas me zanima kako bi izgledalo kad bi se preslo iz klasicne 4-4-2 u romb formaciju, pa da Jovetic igra trekvartistu, Vucinic polulijevo a Damjanovic prvog spica, a vezni red napuniti trkacima. Bas me zanima kako bi to izgledalo, na papiru izgleda dosta fino.
Lijepo je imati ovakve igrace u 16m i okolini..obadvojica Damjanovic a i onaj Radoncic (koji nikad nije pozivan u repki a mislim da ga dobro imati barem na spisku da se ima u bazenu) su takvi igraci a Vucinic i Jovetic su igraci vise izvan 16-20m koji mogu dar mar da naprvae..mislim da Jovetic moze igrati u bilo kakvoj formaciji jer trci i bori se a Vucinic nisam siguran da moze vise od 60m da igra jacim tempom gdje mora trcati po strani i pravi nesto za spiceve ali ko zna
elsaaaaaad!!!!
Cukra i vode.
Bijo si poziw koi se neodbija
Elsad BOMBA Zverotic![]()
elsad kad ga ubode onda ga stvarno ubode![]()
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Kako je ovo ušlo,kukala ti majka..
Arsenal no longer see Villa, who'd want to leave if not guaranteed more playing time, as their first option, which is now Jovetic. [mirror]
Prva meta Arsenala za narednu sezonu - Joveta.Ako se iskešira' 30 milki.Ide sigurno.
Arsenal da da 30 miliona za nekog igraca? Aj da vidimo i to cudo. Cisto sumnjam![]()
Deserve's got nothing to do with it.
Kakav gol Zverotica.....
Vjeruj mi da ih je zanimljivo slusat i ako nista ne razumijem![]()
lakse ti je njih slusat nego Kustudica i kompaniju![]()
Last edited by amnesiac; 03-05-13 at 18:30.
Dick Laurent is dead!
Makar neka dobra vijest, evo Volkov vec tri meca igra u prvih jedanest, a danas je cak dao i gol....
Grbic takodje dns dao gol
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks