e producenti, to je vec drugo
A i ja ispizdjeh zbog Hanibala, oni i super-osjetljivost americke nacije... Vec sam pripremio link da postujem, kad vidjeh da je vec pokrenuta prica...
http://tvline.com/2013/04/24/hanniba...-cannibalized/
(nečitko)
Moguće da pojma nemam ali neviđena je budalaština da neko ko voli seriju Doctor Who kritikuje drugu seriju zbog loših efekata (ili nedostataka istih).
Doctor Who je fakat odlična serija (odgledao sam par epizoda) uprkos tome što glavni negativci (Daleci) liče na zepter lonce
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Stvarno te ne shvatam. Novi serijal ima mahom odlične efekte. A dio gdje nemaš pojma je taj što se Doctor Who gleda i voli zbog svega drugog više nego zbog efekata. Stara serija i dalje ima šarma iako je bukvalno od kartona i kanapa. Novoj baš ništa ne fali.
Za Defiance komentarišite efekte jer je ambiciozna, i koštala je SyFy 100 miliona dolara. Pritom su odradili pilot pun šljaštećih efekata koji u pola slučajeva deluju kao Power Rangers. Očigledno nije sve istog kvaliteta. Konkretno, ne valja sve gdje su model oval ne samo vozila nego i pozadinu, pa imaš terenca koji piči i diže prašinu, a izgleda kao loša igračka.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Odgledao sam Battlestar Galactica:Blood and Chrome.Sto mi ide sada po redu?
CGI je stvarno tuga, pogotovo na scenama sa vozilima. Ali preveci neku paralelu sa Terra Nova i njihovim odlicnim CGI-om, moze se doci do zakljucka da CGI ne cini seriju. Defiance je vec na prvi pogled mnogo bolja od Terra Nove, koja je bila tako izvikana i najavljivana. Nego vidjecemo, meni je sad solidno srednje interesantna.
\\OFL•GIC
Moze preporuka za dobar sci-fi, ali od kojeg je izasla vec koja sezona ili cak citava serija ?
Da, bolja je druga epizoda, nije tragedija.
Samo mi se ne sviđa što je očigledno da su vanzemaljci razvijani više po logici klasa iz video igara nego naučnim osnovama (iz razumljivih razloga), a kompletan "look and feel" je kao da je neko uzeo sve one najmanje interesantne detalje iz Firefly, a izbacio sve što valja.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Opet po meni je Falling skies trenutno najbolja sci fi serija sa tematikom invazije vanzemaljaca jes malo naivna u nekim stvarima ali opravdava ocekivanja
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Hannibal anyone?
Takodje po preporuci poces davincis demons... Mada mi nije nesto
f6
Jbt odavno mi nije pao teze engleski od ovog u Da Vinci's Demons
Sent from my s3
Sate sate sate
Dajte neki predlog za seriju slicnu rome
Poslato sa Samsung S3
Podgorica Podgoricanima!
Ne znam za vas, ali meni se svidja Da Vinci
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Prati li neko Orphan Black?
http://www.imdb.com/title/tt2234222/reviews?ref_=tt_urv
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Kakav je Mads Mikkelsen! Cini mi se da bi zbog njega spansku seriju gledao
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Jesam li ja jedini kojem ovaj Parks And Recreation nije smiješan .. pogledah prvih 4,5 epizoda, pfff .. je li što bolja kasnije .. ?
There are currently 8 users browsing this thread. (1 members and 7 guests)
Bookmarks