Ne znam kako bih ovo nazvao ironija ili parodija, u novoj reklami t-com, momci gledaju formulu 1, a sto bi gajo rekao kako kad nema :P
Ne znam kako bih ovo nazvao ironija ili parodija, u novoj reklami t-com, momci gledaju formulu 1, a sto bi gajo rekao kako kad nema :P
Last edited by Sale; 27-04-13 at 20:50.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
xaxa to sam i ja pomislio.
Hoće li Extra TV korisnicima biti besplatno uključen Pink paket od 30 kanala koji se reklamira ovih dana?
Послато са HTC One S користећи Тапаток 2
Danas na nekoj reklami najavise prvo 30 kanala besplatno od 1.05. Moguće da će drugih 30 ići uz naplatu...
Послато са HTC One S користећи Тапаток 2
Izmijenjena je reklama ide prvo 30 , a uskoro jos 30 kanala. Sad je bila najava na PINK Srbija, a na Pink M ide stara najava
Pink nudi svim provajderima te kanale, a šta će od svega koji provajder uvrstiti u svoju ponudu, to je još uvijek pitanje.
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
i najbolje od svega sto ce na svim kanalima da repreziraju emisije sa ovog osnovnog![]()
znacuji ove iz t-coma ukljucice ove smrdljive pink kanale, a izbacice nesto tipa discovery ili history
AJMO CRNA GORO !!!
Nece valjda na Pink History reprizirat Grand SHow ili zvezde granda?![]()
Who let the dogs out
zanima me ovaj pink erotikaoce li tu bit nesto domace ?
![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Kolege forumashi, ukoliko imate problema u radu Extra TV/ADSL sevisa, javite se na PM sa podacima (username, broj za koji je vezan servis, kontakt telefon).
Pozdrav,
helpdesk![]()
kolega forumash, da li imate u planu neke pinkove kanale, bar ove filmsko-serijske da emitujete...
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Jos uvijek nemamo informaciju o bilo kakvom dogovoru CT-a sa pinkom oko dodatnih pink kanala.
Zanimljivo je da je sa reklamama i informacijama o novim kanalima izašao Pink, a ne kablovski operateri.
To se u marketingu zove "pull" strategija. :-)
http://en.m.wikipedia.org/wiki/Push%...3pull_strategy
Послато са HTC One X користећи Тапаток 2
Treba pisati peticiju da se ta smeća od pink kanala nigdje ne ubacuju...
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Mitrović je u onom opširnom obraćanju rekao da svi gledaoci imaju pravo na besplatni paket pinkovih kanala, i da samo treba da se obrate svom operateru da im ga uključi.
funkcionise li kome mediabox aplikacija na iPhone?
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
067/852-466 & 068/405-403
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks