Bio je prošlo ljeto na Jaz ispred hotela jedno vrijeme parkiran bijeli sa crvenim i zelenim linijama
Okle sad bijeli? Bila su dva na primorje, jedan na strane table i jedan na budvanske nesto je islo BD*458.. :courage:
EDIT: oba paprika crveni
Bio je prošlo ljeto na Jaz ispred hotela jedno vrijeme parkiran bijeli sa crvenim i zelenim linijama
Zanimljivo da su mi cesto naelektrisana vrata kad izadjem iz kola, ono da zalupim i pecnem me struja! Desava li se kome to?
Tik,tak,tik...
Prije ce biti da si ti naelektrisan![]()
Ne bih rekao da je najnormalnija, ne znam koja je muka..
Tik,tak,tik...
desava se i meni, ali uglavnom kad nosim pamucnu majcu duksericu itd.
mada svakako sam se navikao da ih zatvaram nogominteresantno mi je zasto se to desava samo kad izlazim a nikad kad ulazim u auto...
She is only here to annoy herself!
Ja ti ozbiljno kazem, do tebe je. Naelektrises se, nosis sintetiku ili nesto, sjeverni vjetar, biraj![]()
@ E to,to vazda kad izlazim.
Ja kad mi neke zene recu zracis nekom energijom Nodi, moram na lijevu stranu da stojim, pomislim da su lude, a vidis i nisu bas![]()
Tik,tak,tik...
to mi se desavalo isto kad igram basket na betonu po vrucini pa me pecne lopta...
She is only here to annoy herself!
Kao shto ti je useruseruser rekao nosish neshto sintetichko od garderobe.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
TAKUMI
Pošto sam sad čitao MR forum, viđeh na prvim stranama da trebaju neku uslovi da se ispune a muka mi je da čitam do kraja.
Što je odlučeno ? Treba li prezime, ime, porijeklo i nadimak auta, članska karta Medojevića, određeni dreskod ? Ne razumijem. Mogu li ja doć sa drugom, pa da uhvatimo neku vezu i kod koga ?
svako je pozvan, nema uslova![]()
Sto to pricas Jole?
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Tebe citiram: Napravi se spisak pozvanih ljudi koji bi izgledao nesto kao - Ime/prezime i(ili) model automobila i tablice.
Evo reče Stevan da je u pitanju samo predlog, znači svi mogu. A za ovo ostalo sam se šalio malo, da se ko ne uvrijedi.
kako cu te banovat ja tebe
ti, mene ?
Ima li ko da zna ko je nadležan za stelovanje semafora, njihov tajming i sinhronitaciju sa ostalim semaforima u našem selu zvanom Podgorica? Znači ta osoba ili više njih su sve najgore što ne smijem napisat ođe.
Pricao sam sa Stoxom prije neki dan, mozda ce bit nesto...
TAKUMI
Kakve veze ima Stox sa semaforima?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks