View Poll Results: Ovako sam glasao/glasala:

Voters
219. You may not vote on this poll
  • VUJANOVIĆ

37 16.89%
  • LEKIĆ

156 71.23%
  • biće nevažeći listić

26 11.87%
Page 42 of 43 FirstFirst ... 32383940414243 LastLast
Results 1,026 to 1,050 of 1070

Thread: ovako sam glasao/glasala

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by autoput View Post
    Lekic je dobio Podgoricu, Bar, Herceg Novi, Niksic.. dok je Filip "dominirao" u Ziks, Konik, Rozaje, PTT...
    Lekić je pobijedio u značajnom broju većih gradova. To samo po sebi ništa ne znači, ali su simptomatični rezultati iz dva najveća grada. U Nikšiću pobjeđuje nakon ubjedljive pobjede DPS-a na nedavnim lokalnim izborima. U Podgorici, đe je najveći broj zapošljenih na budžetu (ministarstva i razne ostale republičke i opštinske institucije) i đe neko očekuje značajan broj DPS-ovih sigurnih/interesnih/preplašenih glasača, Lekić u gradskoj zoni bukvalno masakrira Vujanovića- gledao sam rezultate po svim izbornim mjestima... i to nisu bilo kakve razlike u broju glasova između njih... praktično na svakom biračkom mjestu Lekić je bio bolji od Vujanovića a razlike su redom bile prilične, pa i više nego duple razlike u broju glasova na pojedinim biračkim mjestima.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,998
    Thanked in
    4,013 Posts

Još jedan dokaz nesposobnosti i pričanja samo radi priče. Dosta ljudi je, uključujući i forumaše, apostrofiralo riječi Gvozdenovića koji govori o glasovima putem pisma kao o velikom potencijalu. I svi to kapiraju (mnogo stvari iz afere snimak je nedvosmisleno katastrofalno, ali priča oko pisma se lagano može shvatit kao potreba da se dps potrudi da dođe do svakog glasača koji ne može da se pojavi na biralištu, odnosno da ne potcijene njihov broj), a opozicija to saznanje iskoristila tako što na 1122 od 1169 biračkih mjesta (na toliko mjesta prvi korak u procesu glasanja putem pisma nije odrađen, po obrazloženju opozicije) imala članove odbora koji NISU ZNALI proceduru za glasanje putem pisma.

Ako mi kao potpuni laici nailazimo na ovoliko šupljina u opozicionim radnjama, kako to da cijela njihova partijska elita sa sve infrastrukturom pravi ovakve kikseve? A samo se time bave?

Opet, dps niko ne pominje jer niko nema šta lijepo da kaže za njih. Sve ovo je kritika iskazanog neopravdano nekritičkog odnosa prema opoziciji.
    Last edited by NHM; 14-04-13 at 22:10.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by maratonac88 View Post
    Malo off topic :
    Da li mislite da bi neka nova koalicija i novi blok koji bi recimo sacinjavali SNP - SDP - Pozitivna imali vece sanse da zbace ove sa vlasti nego DF ?
    davno sam rekao da bi Lekić utukao Vujanovića da nema džukele iza sebe
    Kombinacija od dvije crnogorsko/građanske partije i jedna srpsko/građanska sa (vjerovatnom) koalicijom sa manjinskim strankama sa Lekićem na čelu
    Mislim da je to više nego idealna (skoro pa sigurna) kombinacija za rušenje DPS-a
    Last edited by Rakun; 14-04-13 at 22:10.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    vidim da im je glavni krivac poraza glasanjem putem pisma. tu su valjda jedino mogli nesto prigovoriti kao glasalo 11 000 itd a nedje sam cuo podatak da je na prosle parlametarne izbore putem pisma glasalo 15 000 tako da ta brojka cak i nije prevelika kada to uporedis. tada im je bilo to regularno a sada sa manje glasaca istim putem nije.
    Po analogiji sa ovim izborima, ništa me ne bi čudilo da su i parlamentarni bili malo naštimovani, no se DPS nekako provuka sa koalicionim savezom. Evo sad se śetih da pitam nešto: kad se neka utakmica namjesti i jedna ekipa dobije 1:0, jel' se onda kaže nema veze, idemo dalje, ili se poništava utakmica (i još se po malo i kazni prevarant)? Na papiru je 1:0, što jes jes, ne možemo reći da je ona druga ekipa pobijedila. Misle li DPS-ovci i aktivni "neutralci" da se u tim slučajevima utakmica ponavlja?

meni bas zaniljivo sa obziro da me briga koji ce od njih dvojice sjesti na tu fotelju, kako ce se ovo odvijati.
    Epa fino od tebe. Korektno. Znači ti nemaš ništa protiv ako Lekić postane predsjednik, ako se tako situacija bude razvijala? Prihvatio bi to bez problema? Pitam, jer je nekim "neutralnim" apstinentima (kao što sambio i predvidio prije izbora) očigledno laknulo što Lekić nije pobijedio. Skoro pa da su egzaltirani zbog toga.

samo me zanima jos , ko ce da finansira te proteste posto ce to tesko ici kao samofinansiranje, evo ja prvi ne bi mogao svaki dan do PG dolaziti, treba para ovo dijete hraniti obuci i sl.
    Pošto se ovakav protest ne dešava često u Crnoj Gori (da podsjetim, radi se o protestu protiv izborne mutljavine), nego je od krucijalne važnosti po demokratiju i po Crnu Goru (pretežno smo se složili da DPS muti na izborima), kad bi ti se stvarno dolazilo ne bi marilo vala da se nategneš za to malo troška, već kad bi to značilo da potencijalno učestvuješ u istorijskom događaju. Pa ako se ne završi u jedan dan, kad ti prifali para ti nazad kući.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by hop View Post
    Po analogiji sa ovim izborima, ništa me ne bi čudilo da su i parlamentarni bili malo naštimovani, no se DPS nekako provuka sa koalicionim savezom. Evo sad se śetih da pitam nešto: kad se neka utakmica namjesti i jedna ekipa dobije 1:0, jel' se onda kaže nema veze, idemo dalje, ili se poništava utakmica (i još se po malo i kazni prevarant)? Na papiru je 1:0, što jes jes, ne možemo reći da je ona druga ekipa pobijedila. Misle li DPS-ovci i aktivni "neutralci" da se u tim slučajevima utakmica ponavlja?
    Bezveze ti je poređenje.
    U odnosu na sudbinu čitave zemlje jebeš fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Ako mi kao potpuni laici nailazimo na ovoliko šupljina u opozicionim radnjama, kako to da cijela njihova partijska elita sa sve infrastrukturom pravi ovakve kikseve? A samo se time bave?

Opet, dps niko ne pominje jer niko nema šta lijepo da kaže za njih. Sve ovo je kritika iskazanog neopravdano nekritičkog odnosa prema opoziciji.
    Primjeti li ti sve one napade od nekih Lekićevih glasača na opozicione stranke, uključujući i DF? Ne vjerujem da nisi primijetio, jer su bili veoma ilustrativni- toliko da su išli i do pljuvanja... i o njima kao ljudima i o njima kao nesposobnjakovićima.

Bili ili nebili oni takvi, što ćemo sa DPS-ovim izbornim mutljavinama- smije li se povodom toga protestovati?

Ja da nisam glasao ni za koga, prvi bih se makar verbalno pobunio, ako ne bih izlazio na ulicu, što predsjednik treba da mi bude čovjek koji po ustavu nema na to pravo. To što sud kaže da ima, tumačeći zakon po partijskoj direktivi i praveći od nas ovce... znate li koliko bi me to spriječilo da stanem na stranu onog drugog...

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Pravno gledano ima prava koliko i lečić.
    Ni za jednog ni za drugog nije pošteno i ljudski da se kandiduju, ali pravno gledano se provukoše.
    Vujanović je bio predsjednik države Crne Gore jednom.
    Faktički krši ustav jer mu je ovo treći mandat, a pravno gledano ovo bi trebalo da mu je drugi mandat u državi Crnoj Gori

Lečić većinu života nije ni živio u CG.
    Smije da se kandiduje ako je državljanin i građanin Crne Gore koji je u zadnjih 15 god. 10 godina živio u Crnoj Gori što on nije već je većinu života proveo van CG
    Nikad nije odjavio mjesto boravka
    Faktički krši ustav jer nije živio u Crnoj Gori, a pravno gledano nikad nije odjavio mjesto boravka pa se računa da je bio tu.

I jedan i drugi nemaju moralno pravo da im padne na pamet da se kandiduju, ali pravno imaju.

Epilog:
    Imali smo da biramo između dvije nemoralne džukele, pa se pitate zašto je bilo apstinenata

PS.
    Vidim DF-ovcima su (sa razlogom) puna usta toga što se vujanović kandiduje po treći put što da je sreće i bez rupa u ustavu ne bi mogao ali prećutkuju to što se Lekić kandiduje što da je sreće i bez rupa u ustavu ne bi mogao
    Last edited by Rakun; 14-04-13 at 22:50.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Hop samo nemoj zestoko na te proteste a nije valjda da se bojis za brojnost pa sad zoves i apstinente koji glavni krivci Kad Medo pozove, a Danilovic objasni rezultate nema da fali samo od svega će opet krivac ispasti zalosni SNP

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Hop samo nemoj zestoko na te proteste a nije valjda da se bojis za brojnost pa sad zoves i apstinente koji glavni krivci Kad Medo pozove, a Danilovic objasni rezultate nema da fali samo od svega će opet krivac ispasti zalosni SNP
    kako rece Danilovic jeste da su podrzali njihovog (nezavisnog) kandidata ali im on bas i ne vjeruje. nisu im bas ljudi od povjerenja, i nisu to njihovi ljudi pa ako su oni sta potpisali to se ne broji
    opet ce jadan SNP da na,ebe ,ni kriv ni duzan. dali podrsku Lekicu a ovi ce ih opet ocerupati , da ce na kraj ostati samo dugmici od ovih.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Imali smo da biramo između dvije nemoralne džukele, pa se pitate zašto je bilo apstinenata
    A zaaato znaaači...

E sad znam.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by hop View Post
    A zaaato znaaači...

E sad znam.
    E pa nadajmo se da si utuvio nesto u glavu a ne non-stop spominjes nekakve teorije zavjere medju apstinentim , one i da postoje nema ih medju 'obicnim' gradjanima Crne Gore vec je to u samom vrhu Vlasti a potencijalno i parlamenta

Protest nakon naseg gubitka izbora ? Posle e*anja nema kajanja , sami su krivi sto su uopste izasli na izbore i mi krivi sto smo se nadali u pobjedu.
    DPS je masinerija i to nema samo u okviru partije zapamtite to

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mi moramo raščistiti jedno u Crnoj Gori se pod zastavama drugih država ne može osvajati vlast, a da to nije juriš na Crnu Goru direktno“, rekao je profesor Radonjić.

Ne treba nam opozicija drzavi vec nam treba opozicija vlasti.Do tada nema i ne moze biti promjena.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by xxl View Post
    Mi moramo raščistiti jedno u Crnoj Gori se pod zastavama drugih država ne može osvajati vlast, a da to nije juriš na Crnu Goru direktno“, rekao je profesor Radonjić.

Ne treba nam opozicija drzavi vec nam treba opozicija vlasti.Do tada nema i ne moze biti promjena.
    To je to

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

+1 , ali sada ce se opet neko naci ugrozen i poceti da smara kako svako ima pravo da nosi zastavu koju hoce , bla bla ..

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,634
    Thanked in
    2,734 Posts

Može da nosi zastavu koju hoće ali mora biti i zastava naše zmlje uz nju.
    Ne može recimo na DF u Nikšiću, da bude zastava DF i srpska, a nema niđe crnogorske. To je da bude blag uvreda...
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Tako ide sve do onog momenta dok ta drzava ima pozitivnog socijalnog efekta na svoje gradjane, a u protivnom se prilagodjava potrebama vecine.
    Ova nasa se ovaj put izvuce za dlaku, za malo da se pralagodjava i uredjuje prema frontu, ali budimo objektivni stavljena je u funkciju domacih familija i pojedinaca koji ce umrijeti gladni i stranih lupeza i kao takva nece dugo jos biti potrebna vecini glasaca i ako ode u ruka fronta front je najmanje kriv sto ce je pripojiti ili bolje reci ugasiti.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Tako ide sve do onog momenta dok ta drzava ima pozitivnog socijalnog efekta na svoje gradjane, a u protivnom se prilagodjava potrebama vecine.
    Ova nasa se ovaj put izvuce za dlaku, za malo da se pralagodjava i uredjuje prema frontu, ali budimo objektivni stavljena je u funkciju domacih familija i pojedinaca koji ce umrijeti gladni i stranih lupeza i kao takva nece dugo jos biti potrebna vecini glasaca i ako ode u ruka fronta front je najmanje kriv sto ce je pripojiti ili bolje reci ugasiti.
    Slažem se sa svim sto front priča za dps.Na to ja mogu samo još da dodajem.Ipak dok su god oni alternativa vladajuca koalicija je sigurna.Ti nesrecnici radije bi nogu slomili nego da pokazu jednu malu dozu patriotizma i recimo pođu na utakmicu reprezentacije. Dakle nije narod lud ili iz ljubavi glasa dps vec nece opoziciju drzavi vec vlasti.Narod je željan CRNOGORSKE OPOZICIJE.Sjeti se Medojevića kako je prošao kad se pojavio,cim se Mandicu i kompaniji priklonio propao.Isti slucaj je sa Pozitivnom.Sledece izbore mozda ih i ne bude u skupstini.
    Last edited by xxl; 16-04-13 at 09:36.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Medo je pukao tek kad je glasao za diskriminatorski ustav, i napustili ga Srbi. Dobro je tada poslužio svrsi, a evo i danas u okviru Fronta. Ništa bolji nisu ni ovi iz NOVE. Milo to modelira kako hoće, dovodi Lekića, bivšeg ministra svoje vlade, "strahovitog protivnika režima", okuplja ove jade od stranaka koje su maltene ostale bez narodnog povjerenja, pravi front, koji je poslužio svrsi, uskoro će to da se razbije, pa tako do nekih novih izbora. Vidite ovu anketu gore, na "najpatriotskijem" forumu čak i ova lažna nada Lekić, dobija nevjerovatnu podršku, onda možete misliti kakve su manipulacije ovim narodom u pitanju.

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by araon View Post
    Medo je pukao tek kad je glasao za diskriminatorski ustav, i napustili ga Srbi. Dobro je tada poslužio svrsi, a evo i danas u okviru Fronta. Ništa bolji nisu ni ovi iz NOVE. Milo to modelira kako hoće, dovodi Lekića, bivšeg ministra svoje vlade, "strahovitog protivnika režima", okuplja ove jade od stranaka koje su maltene ostale bez narodnog povjerenja, pravi front, koji je poslužio svrsi, uskoro će to da se razbije, pa tako do nekih novih izbora. Vidite ovu anketu gore, na "najpatriotskijem" forumu čak i ova lažna nada Lekić, dobija nevjerovatnu podršku, onda možete misliti kakve su manipulacije ovim narodom u pitanju.
    Pa to što je PzP glasao za ustav nije nikakav grijeh nego ispada da se u privatnoj državi ni ustav ne poštuje ali se od gradjana očekuje da poštuju zakone !!! Čak EU čestita što DPS ne poštuje ustav a tobož se zalažu za pravnu državu !!! Kako je moguća vladavina prava ako se zakoni ne poštuju ??? Nevjerovatno ali istinito ...
    ps: nikakvu čudo nije ni da se EU raspane kad se zalažu za anarhiju jer to ide jedno sa drugim ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Objasnio sam xxl da Medo nije propao zbog toga što se pridružio Mandiću. Opet znajuci da su svi oni marionete lutkarskog pozorišta M.Đ., bespredmetno je o tome raspravljati. Simulacija demokratije je na djelu, a sve sa ciljem da narod ne može da kazni na izborima lošu upravu. Tako da priča o politici u CG je mazohizam.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

ja pošto sam na brodu,zna se ko mi je uzeo listić i glasić......

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Thanks Thanks Given 
    56
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    ...moli se isti sa potjernice da se sam vrati,makar kao komarac,ima ove stetne krvi ihaaaa...

poslato sa Kapadžića mosta using gumerabicu

Page 42 of 43 FirstFirst ... 32383940414243 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)