Pa meni i nisu tako losi efekti, s obzirom ipak da se radi o seriji (budzet i tako to). Za moje neke standarde, to je dobro.
Defiance ima dosta loše efekte, ali je jako ambiciozna serija pa nije tako strašno. Najveći dio scena iz pilota ima teške efekte.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Pa meni i nisu tako losi efekti, s obzirom ipak da se radi o seriji (budzet i tako to). Za moje neke standarde, to je dobro.
DICIOTTO
Neke stvari su odlične, ali, kao što rekoh, pošto ima toliko toga, neke scene su presmiješne.
izasla je i druga epizoda, al ne stizem da je odgledam... Taman sam mislio da skinem 1080p web dl, al vidim nema jos
Inace, nije mi jasno bas: epizoda 2 se pojavila na netu u subotu, sto valjda znaci da je emitovana u petak vece? Ko prati, zna sta se desava sa epizodama koje dobiju taj termin (citak: ubrzo budu otkazane u 90% slucajeva). A i inace ima samo 8 epizoda za ovu sezonu...![]()
(nečitko)
Druga epizoda Da Vincijevih demona mnogo mnogo bolja od prve![]()
zbog cega primatima nikad ne iskljucuju elektriku,
oni u principu ionako rijetko citaju
Slucajno vidjeh, koga interesuje, nocas pocela druga sezona Continuum-a. Po meni prilicno simpatican Sci fi, ali nemojte me drzat za rijec, svaki sci fi mi odgovara, pogotovo sad kad ih dobijamo na kasicicu
Meni odgovara svaki Sci fi.
Hannibal sexy, Psych odličan, Shameless svrših, Californication svrših, počeh Sons of Anarchy (sexy), Modern Family - ne znam što se dešava s ovim epizodama, ali dobri su kao po običaju, Community kako koja epizoda, dobri su, Workaholics kraljevi ..
E ovako moNci i djevojke. Od kreatora "Breaking Bad", dolazi nova stvar, pod imenom Rectify. Ja sam tek danas od Aaron Paula saznao za ovo, a izasle su vec tri epizode. Procitah par rivjua (od gledalaca), i zvuce vrlo obecavajuce. Tako da, ne znam je li iko gledao odavde to, pa da me prosvijetli, a ako ne, mnim da bi joj trebali dat sansu s obzirom na pedigre ljudi koji ucestvuju u tom projektu.
Huffington post i Metacritic isto preporucuju seriju, eto, koga interesuje malo strucniji kriterij.
DICIOTTO
Je li ko gledao Terminator: The Sarah Connor Chronicles (TV Series 2008–2009 ... ? Da li da skidam?
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Odlična. Po meni puno bolja ideja od zadnjeg filma, trebalo je da je nastave. Nema zadovoljavajući kraj, ali ono što je snimljeno definitivno vrijedi.
Lena Headey odlična kao Sarah Connor, Summer Glau iz Firefly genijalna, Garret Dillahunt fenomenalan, Shirley Manson (Garbage), Brian Austin Green...
Bear McCreary (Battlestar Galactica) napravio odličan soundtrack... definitivno vrijedi pogledati. Nastavlja se na Terminator 2 i definitivno je trebalo nastaviti.
Comedy Central has decided not to renew Futurama, which means that the 31st-century-set animated comedy will end its 140-episode run on Sept. 4. The final 13 episodes, which represent the second half of season 7, begin airing on June 19 at 10 p.m.
\\OFL•GIC
Vikings sve bolji i bolji,kakva li ce druga sezona bit
pogledao sam samo letimicno, ali ne vidim nikakvu vezu sa B. Bad, narocito ne sa "kreatorom"
http://www.imdb.com/name/nm0571964/?...t_ov_wr#Writer
AFAIK, za BB je to Vins Giligan...
(nečitko)
Ja tako procitah. Moguce da su producenti u pitanju, pa da je lose preneseno. A znam da tematika nije ista, no eto.
DICIOTTO
Aaron Paul @aaronpaul_8 22 Apr
The producers of Breaking Bad have a new show "Rectify" on Sundance channel and it's incredible. Check it out and let me know your thoughts.
Evo sto je Aaron Paul na tviteru napisao, tamo i cuh za ovaj projekat.
Nego, je li iko upucen u ovu zbunjazu sa Hannibal serijom? Nema 4 epizode, ne shvatam... Valjda je to neki web-episode, pojma nemam, pa ako je neko upucen, neka objasni. Zahvaljujem.
DICIOTTO
Episode 4 was pulled from the schedule in the aftermath of the Newtown massacre and just before the
Boston Marathon bombings. Portions of Episode 4 are available online as a Web series on NBC.com
(nbc.com/hannibal/video/categories/web-series/736808/). The webisodes will serve as a bridge
between Episode 3 and Episode 5.
The full version of the episode will air outside the U.S. -- However, I do not yet know when or where.
Ako ne izađe ranije biće puštena 30. aprila u Aziji...
#fakenews
A valja li što Real Humans dal da je skidam ha?
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks