Ljeti zbog guzvi ima preticanja na punu...krene jedan i onda krenu svi, a Passat blica, pretice sve, stopira i uzme somu - somu i po za 15 min posla.
A realno ljeti i nr možeš od gužvi ni preko ograničenja
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2
Ljeti zbog guzvi ima preticanja na punu...krene jedan i onda krenu svi, a Passat blica, pretice sve, stopira i uzme somu - somu i po za 15 min posla.
TAKUMI
Bolje da kaznjavaju one m00dashe sto kontra trakom preticu duplu kolonu kod splendida.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
A bolje i da kažnjavaju za preticanje kolone vozila ili na lunu, nego zbog toga što je ograničenje 50 a ti voziš 60,a pravina..
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2
Passat te nece zaustavit za 10 preko...
TAKUMI
Pasatu si bas neinteresantan na npr 80,90 vjeruj mi. Idu direktno na vece brzine i puno, gdje se oduzima vozacka
f6
Last edited by Fabia_Elegance!; 09-04-13 at 12:22.
TAKUMI
A imas i zivaca![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Jel' bolje to ili 150-200 evropskih iz dzepa bez *****ti?
TAKUMI
:lolblue: :lolblue:
TAKUMI
A makar 10 preko, cisto da budem OUTLAW![]()
ne isplati se ni 10 preko vozit,zaustavice te i sa 10 preko i napisat 60e jer su to ***** teska
Mene su davno za 12 preko pisali kaznu. I to 12preko uz tri trake a nenaseljeno mjesto, prije ovih poostrenih mjera.![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Na kruzni kod Aerodroma stoji radar na desnu traku od pravca Podgorice.
Provalili da iza Kalije onamo kad stoje zna narod pa nasli novo mjesto. Ogranicenje na onu pravinu 50km/h (onamo moze minimum 70km/h da se stavi).
50 je zbog raskrsnica na tu deonicu, a i tamo je vec naseljeno mjesto.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
A mi smo svaki moguci metar asfalta naselili!
Ja bih stavio 50 na tih 4-5 strana ulaska u drzavu i zavrseno vise s tim.
A bijela e klasa ceka kod kipsa na petrovacki put ili cijevna kako li se vec zove,tako da ko proleti tuda donji je![]()
Parking kod plantaza restorana na jezero krije e-klasu
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
A kako te nije uhvatio...
TAKUMI
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks