Pa koje dimenzije da kupim tu naljepnicupoc cu ja do amscg sjutra da je nabavim
![]()
Ima li ko da mi preporuči servis za opela u PG (da nije osmanagić nego neki povoljniji)? Hvala.
Vlado Velimirović(mislim da se tako preziva) na stari aerodrom
Ako je iza onda iz gepeka. Provjeri oblogu gepeka da li je mokra
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
one question:
Tiptronik mjenjaci u Passatu 1.9 tdi B5.5 115 hp
dobro, lose, bjezi kol'ko te noge nose :/
Solidni, nista strasno. Ako je odrzavan kako treba ne bi trebalo da bude problem do 200-250 000 km.
TAKUMI
Posto to kod nas niko ne odrzava ja ga ne bih uzeo vise nikako imao sam golf 4 i passat 5.5 tiptronic na oba mi crkavao mjenjac po 500+e popravka a i budi spreman ako je dizel na minimum 10-12l potrosnje ako si lakse noge
imam problem sa centralnom bravom na bmw e 46, ponekad nece da otkljuca , zakljucava bez problema, otvara gepek ali vrata nece, vecinom se to desava posle pranja auta.
ima li ko da je imao slicnih problema ili neki savjet gdje da povedem auto da mi to naprave..
Koje ulje sipati u Toyotu 2,0 d4d motor. 85kw?
Servisi su do sada radjeni u Efel, a od sada kod nezavisnog majstora.
Probaj Eneos
Eneos sam do sada sipao u mog yarisa (benzinac), ali sam ga nabavljao u BG (samo tamo sam ga našao) a ovo otac oće da servisira i ulje mu treba danas-sutra, tako da nabavka iz BG-a ne dolazi u obzir, jedino ako ne znaš dje ima da se kupi u CG, i po kojoj cijeni.
Inače u efel-u su sipali prvo mobil 1 5w 30, (vidjeh sad ove prve fakture) a kasnije motul.
Mobil 5w30 je sad na akciji u Castellanu 20% popust, izadje oko 8€ litra.
Imaš u Nacional auto Eneos ulja, oni sada rade za CG 020/ 248 956 ; 067 90 77 777
Ima li ko da zna ko radi u PG peskarenje? Oće li pomagat ko?
Ne radi centralno na bravu, a unutra na ono dugme za zakljucavanje radi, sto moze bit? laguna 1996
General Module te zajebava. Mozda je dosla voda do poda. Podji kod Rasovica u Masline.
TAKUMI
Zvao sam ga ali nije imao broj toga što mu je radio. Ne treba mi za felne nego da ispod auta skinem koroziju od soli stvorene.
Mozda je bolje da to ne diras, da ne skines zastitni sloj koji je fabrika sigurno stavila. Naravno ako bi skidao taj sloj rdje obavezno odradi i zastitu protiv korizije, a nisam bas siguran ko bi to mogao da uradi kako treba.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Buraz, brusenje brusilicom i jedan sloj zastite i bok.
TAKUMI
Ima neki u NK koji radi peskarenje. Ovaj cryomont mi se čini skup ali rade pjeskarenje suvim ledom. Zaštitu nakon pjeskarenja bi mi odradio Radoš. Bio sam danas do njih. Ja bih da to skinem što može jer je so uzela danak ispod ividljivo je skinula sloj koji je ispucao po viljuškama trapova i nekih djelova. Po rubovima je ok i po sredini auta, dio rezervoara isto ima djelova koje je zahvatilo... Bolje da to maknem i budem miran dokle god se može voziti jer japanci mogu dosta.
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks