Koliko prije isteka moze da se izvrsi produzenje registracije? Mjesec?
Za voznu na polisu si na srecu, neki pisu kaznu, neki ne pisu.
Koliko prije isteka moze da se izvrsi produzenje registracije? Mjesec?
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Super, hvalavazda me zakaci cuveni 21. Maj i onda danima cekam saobracajnu, pa da predam ranije. A i cujem da ce da poskupi, pa pravac Radulovici. Ako niste nasli dje povoljnije?
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Ljudi ne mogu da vas kazne na polisu i racun od tehnickog pregleda, nemaju nikakvog osnova i moze do 30 dana da se vozi tako
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Danas su bili bas aktivni, znaci od kad sam posao u grad oko 10h do sad. Za pjesake, nepropisno parkiranje, prestrojavanje itd.
Pazite se.
Pokrali novac iz drzavne kase, pa sad malo i pjesake po dzepu![]()
Every man dies. Not every man lives.
eee kakva situacija danas na kruzni kod aerodroma. Policajci stoje i pucaju radarom u ove sto dolaze iz grada, pisu kazne masakriraju, a sa aerodroma Mrk E klasa crna PG*MN005 bez rotacije i pratnje, siba to sto moze, upada, pretice sto volis..
Kod katolicke zaustavljaju iz pravca zlatice, ali stavili auto nesto daleko od ulice i onda jedan na ulicu a drugi na radar , medjutim ovaj sto stoji na ulicu nesto se bio zamislio e ljudi kad je potrcao od auta da zaustavi jednu astru drxi palicu i kapu da mu ne panu i trk , ja sam plakao od smijeha...
f6
Nije to za smijeh brate. Kad počnu vrućinčine i kad budemo vozili 50 na sat do mora neće nam bit smiješno. Pućikaju ih šefovi da što više se marva stegne i popuni budžet.
Svaki policajac koji mi napise kaznu kao pjesaku poljubicu ga u prkno!
Jes da nijesam pravnik, pa cu ovo da sagledam kao obichan uchesnik u saobracaju...
I ovo bi trebalo neshto da predstavlja? Da bude neki kao validni dokument? Chime ti garantuje davalac potvrde ovu tvrdnju? Koliko vidim nije se pozvao na nikakav zakon, na nikakvu uredbu, pravilnik i slichno. Ako je na rijech, odlichno nema shto
Dakle, ocesh da kazhesh da je privatna firma iznad drzhave i njenih zakona, i da mozhe ad acta da stavi zakone i Ustav Crne Gore?
Vec vidim policajca kako kazhe: "Super, ti plati ovu kaznu a poslije je prefakturihi na te koji su ti dali ovaj papir." Moj ti je savjet da ne zaboravish PDV da im urachunash na tu fakturu i dodatno troshkove za pruzhenu uslugu.
No kako je pravno uredjena drzhava, ovo i ne chudi da se dogadja.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
A ti sipas 10 eur u ML![]()
Dobro je to.
Na pitanje odgovorit pitanjem. I ochekviat odogvor. Cccccc. Dosta je bilo tih igrica, prepravljanja postova i ostalog.
Znamo mi da svi vi prepametni, mudonje, frajeri itd.
Na kraj bude da se vecina tresu ka' prut i na rutinske kontrole, i plate ko zna koliko kazni.
Sve to lichi na onu srce bi htjelo, al muda se skupila.
Da oprosti zhenski dio populacije na izrazhavanju.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ovdje su ti svi zakoni: http://www.upravapolicije.com/index....=336&jezik=lat E sad, ti meni nadji gdje pise da ja NE SMIJEM DA UPRAVLJAM AUTOMOBILOM BEZ SAOBRACAJNE AKO KOD SEBE IMAM POLISU OSIGURANJA, RACUN I SVE?
TAKUMI
Na sudu pada svaka prijava za voznju na polisu, toliko o zakonu....
Ja mislim da svaki sudija, čim vidi keDown-a da ulazi u sudnicu, odmah odbacuje svaku prijavu protiv njega. :lolblue: Ušao im je u sistem maksimalno.![]()
Pa da, kaznili su ga, moze im se, vidjeli su da ne zna zakon i te stvari i naravno da su ga kaznili. Mislis li da sam ja podigao saobracajnu odmah, i mislis li da nisam vozio auto na polisu?
TAKUMI
hahahah,
Po tom osnovu sto policajac pise prijavu, u kojoj tebe smatra kao neregistrovano vozilo, i u prijavi samo stoji da nisi posjedovao saobraćajnu dozvolu , sto je radnja koja je kažnjiva po zakonu. U prijavi ne stoji da ti imas placenu polisu i sve ostalo sto je potrebno i da samo čekaš plasticnu karticu... Oni to rade jer im nekad hvali da ispune dnevnu normu... Nikad se ne raspravljam sa policajcima.. sve rjesavam na sudu, koji mora po zakonu da radi, jer Sudija zna da on može da najebe...
Last edited by kEDOWN; 17-04-13 at 01:17.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks