Jedan lagani tiket..
Leicester-Bolton 1 @2.00
Swindon- Crewe 1 @1.55
Brescia-Grosseto 1 @1.40
Reggina-Sassuolo 2 @2.40
...kv 10.4
Biga bez uvrjede ali si mi pomalo smijesan sa tvojim procentima sigurnosti70 % ovo ne moze bit nikako
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Jedan lagani tiket..
Leicester-Bolton 1 @2.00
Swindon- Crewe 1 @1.55
Brescia-Grosseto 1 @1.40
Reggina-Sassuolo 2 @2.40
...kv 10.4
Ad astra.
Prošli put je bilo 80% pa je skoro sve promašioZnači ovdje će 1 da pogodi ili 2 ^^
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Biga je odje izbacao dobitne tikete,ne tako rijetko dok tebe nisam nesto zapazio KrstooOO
dajte nesto da se dobijaju te pare danas,sjutra...
Sastavio sam sad za vikend bio tiket kvote oko 80 i muka mi bilo da odem da uplatim.. I ka baksuz sve potrefih..
I can't explain and I won't even try
Dobitne 3 kv. ... Ja sam izbačao fixeve sa tim kvotama ehhejj
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Vidim, gađete se sa tim Lesterom ka da je već dobio.
Carl Zeiss Jena - L. Leipzig X2 2.30
Maccabi Tel Aviv - Real Madrid 1 2.10
Empoli - Juve Stabia 0-2 1.90
Peterborough - Brighton X 3.40
Chesterfield - Plymouth 3+ 1.85
Leicster - dfx
Cardif-gg
Blackburn-dfx
Hull-2
St.Etiene-1
Lanciano-1
Brackley-gg
Solihull-dfx
Last edited by Mrga; 16-04-13 at 15:24.
Empoli - Juve Stabia / X2 @1.85 / 2 @4.00 / 1-2 @32
Duel cetvrte i osme ekipe na tabeli.Empoli je trenutno cetvrti, debelo u zoni baraza (10 bodova iznad) a za drugim mjestom koje direktno vodi u seriju A kasne takodje 10 bodova 6 kola prije kraja prvenstva.Tako da se za njih moze reci da bezbrizno cekaju kraj i baraz u kome ce odlucivati o svojoj sudbini.S druge strane u goste im dolazi Juve Stabia koja za mjestom koje vodi u baraz kasni 4 boda, tako da njeni snovi i dalje traju i sasvim su realni.
Takodje radi se o dvije ekipe koje su u dosta dobrim odnosima sto potvrdjuju i njihovi medjusobni mecevi.Prosle godine ova dva tima ostvarila su pobjede, svako na svom terenu. Prvi mec u prvom dijelu ove sezone dobio je Empoli rezultatom 1-3 i mislim da je sad vrijeme za pobjedu popularnih "vespi" na sta ce uticati i opustenost Empolia koji ne moze ni gore ni dolje na tabeli.
Takodje kuriozitet je da su od poslednje njihove 3 medjusobne utakmice cak dvije zavrsavale prelazima iz 2-1 i 1-2, sto naravno ne znaci da ce opet doci ali valja probati rekreativno.
Srecno svima...
Last edited by mok4; 16-04-13 at 15:25.
Ad astra.
Stavio sam izmedju 50 i 70%,Zasto kolega Kotoranin ne stavis na koji tiket koju ti sigurnost ocekujes,a ne meni prigovaras,stvarno nema smisla.Mnogo dobitnih tiketa je bilo na koje sam stavio sigurnost 80%,a na poluvrijeme je vec bio dobitaj tj 100%,znaci na neke tikete ocekujem da su laski neki tezi,to je sve.Zato kolega odje smo da dobijemo zato molim bez pokusavanja ismijavanja.
BIGa, ne diraj mi Lava!
Meni je svaki tiket dobitni 100%. A zašto npr. stavljaš nešto u šta nisi siguran?
Tipa igram 5 parova,3 para po meni su 90%,preostala 2 70%,i nadjem se izmedju da je tiket nekih 80%,e tako
Pa zašto igraš ta 2 od 70%?Računam, ta 2 od 90% su ustvari 100%..
Vjerovatno da bih mozda kvotu povecao i da malo rizikujem?
nesto za veceras:
Glentoran-cliftonville T2 2+
makabi-real 1
Gap conahs-afan lido T2 1+
OLIMP kv.7,6
Pravda za Bigu![]()
---Chelsea Fc---
arsenal 1
leicester 1
sligo 2
bastia 1
linfield x2
cliftoville x2
Russia!
Eo narode, sad imamo i TIGRA. :mrgreen: :lolblue:
https://www.facebook.com/pages/Mogu-...445998?fref=ts
Reggina-Sassuolo pp gg
Ahaha.. Ovo je BIGa tigar 100%..
Jesi, jesi.. Maji tigrić.
Moglo bi se probat ovaj Partick - Raith 2-1..
Dobri ste, jos koju paru da izvucem od vas :P
Every man dies. Not every man lives.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks