PG*XSRBX
mercedes sa zabjela, cini mi se e klasa. da se zna ko je ko, da slucajno ljudi ne pomisle drugacije moja tiii
PG*XSRBX
mercedes sa zabjela, cini mi se e klasa. da se zna ko je ko, da slucajno ljudi ne pomisle drugacije moja tiii
this is pointless
Danas vidjeh ispred volija na starom neku AMG mecku PG*TG001 ... Uffffff :mrgreen:
HN GHOST
Nova Mercedes A klasa, koja izgleda odlicno.
\\OFL•GIC
a MASHA može u degenerike
![]()
društvo
ko je narko diler baš me zanima što vozi Ferrari F430, videh ga sad na Europetrol pumpu kod hrama ?
tablice
PG-FF430
Nije 'narko diler'.
Vjerovatno je npr prodao neku aplikaciju npr Googleu pa je zaradio taj ferari.
A cime bi se drugo mogao baviti, nekim legalnim poslovima?... ccc
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
možda mu je ćale 970 godina prosvjetni radnik ili vatrogasac a majka sestra u KBC ?? hahahahahahahaha
daj anonimni ne zezaj me, otac mi ima preko 30 godina radnog staža a majka manje, pa danas da nam istreseš džepove ne možeš naći 700 € a tako je i kod 95% naroda u CG. za mjesec dana dobijam vozačku i planiram pola ili golfa 4 ali uz kredit, a on FERRARI NA LEGALAN NAČIN U RASPADNUTU CG ? aha kako da ne
TITO VRATI SE !!!
Last edited by abc123; 14-04-13 at 22:43.
Moze legalno vjeruj mi, pogotovo ako je prodao nesto na primorje onda, ili pametno ulozio te pare pa sad ima.. Ili mu drze/drzi neku od ovih vecih firmi.
Tek ako je fudbaler...
Last edited by N_L; 15-04-13 at 00:36.
rm -rf /
Sin deja savicevica
f6
E pa abc123 nisi puno pogrijesio. Vjerovatno je kakav otac takav i sin
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
ok ako je Dejov sin, ali s obzirom da u CG skupe džipove i bolesna auta mogu kupiti samo likovi bliski Milunu,Šarićima,Kalićima,Keljmendijima normalno da moram prvo pomisliti na kriminalca da ga vozi.
pa jes ali kakvim parama, i koliko su morali omladine da navuku na iglu i šmrk šmrk da bi kupili tog kajena q7 x5 x6 ....
Last edited by abc123; 14-04-13 at 23:13.
Opet netacno.
rm -rf /
U jbt, znaci ako vozis skuplje auto zaradio si ga na nelegalan nacin?
Abc123, otvoreno i bez uvrede. Razmisljas bas pogresno, ali to i ne moze da razumije covjek koji radi od prvog do prvog i ne umije da se snadje za bolje u zivotu..
Potpis za Anonimusa, sve ti je rekao kako jeste.
Nego odosmo u off..
Sve su to drogaši masni i špijuni vatikanski
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Pustite vi njega no ko vozi sivi rs6 po CITAV dan svudje po gradu, cini mi se mladja osoba... Koji li on posao radi?![]()
Reklamira audi i oni mu plaćaju da ga vozi, ili je narko diler
kakva stuneska prica
koliko safre u jednoj rečenici.
nego, oće li mi neko reć ko je onaj što vozi megana sa zalijepljenom golom ženom pozadi? sigurno je neki manijak, Bože sačuvaj. pu pu pu.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks