View Poll Results: Ovako sam glasao/glasala:

Voters
219. You may not vote on this poll
  • VUJANOVIĆ

37 16.89%
  • LEKIĆ

156 71.23%
  • biće nevažeći listić

26 11.87%
Page 39 of 43 FirstFirst ... 29353637383940414243 LastLast
Results 951 to 975 of 1070

Thread: ovako sam glasao/glasala

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovo je suština svake politike....odbrana investicije!Ma nemam ja ništa protiv, ali samo da ljudi ne prdnjeve i ne pominju mnogo demokratiju, pravdu, istinu (ah, ta kukala, silovana istina i Justicija )i druge "više ciljeve".
    Kad se ova izjava Danilovića cijeni zajdno sa nedavnim ručkom u "Kužini", na kojem su ručali i planirali finansijeri Perović i Ivanović sa Mandićem i Medojevićem, onda je tako očigledno da je sve biznis....
    Amerikanci više otvoreni i iskreni od nas Evropljana kad kažu (mislim,kažu intelektualci, i to kad steknu povjerenje u tebe, jer ovo javno ne smiju reć!)- da je cijela US jedan veliki biznis...od familije do vojske, od ljubavi do ljudskih prava, od načela slobode...PA DO PRAVDE SAME! A i u drugim zemljama je to isto tako....

Danilović: Dio DF-a za bojkot i demonstracije

,,Neki od konstituenata Demokratskog fronta već su donijeli stranačke odluke da se napuste i delegitimišu institucije i povedu demonstracije, napisao je na Fejsbuk profilu Goran Danilović, šef izbornog štaba Miodraga Lekića.

DF

„Brzo ćemo vidjeti šta predlažu drugi koji su podržali Lekića i čuvali mu kutije kao i mi. Brzo će istina na vidjelo, a i lažovi će dobiti priliku“, napisao je Danilović.
    On je napisao i da su na biračkim mjestima, gdje je DF ima po jednog opunomoćenog predstavnika „malverzacije bile brojne“.
    „Te ljude plaćamo mi iz DF dižući kredite i dajući vlastite stanove i kuće pod hipoteku. Niko od ovih navodnih "obožavalaca Miodraga Lekića" nije priložio ni cent za njegovu nezavisnu kandidaturu ni lijepu riječ, ni savjet. Kad se napravio dobar rezultat, pokvarenjaci i hijene krenuli su u kritiku nas koji mjesecima, danima i danima, radimo najiskrenije i najodanije. Lažovi moraju znati da je DF spreman da brani pobjedu“, poručio je Danilović na Fejsbuk
    Last edited by Old Bone; 12-04-13 at 17:54.
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Ne volim da diskutujem o politici, ali mi nije jasna ova priča ''dok je ovakve opozicije, ovi će vječno vladati''.

O čemu se tu radi? Mora li sljedeći kojeg izabere Crna Gora (ako ga ikad izabere) da vlada isto 25 godina?

Izabere se novi, odsluži mandat, na kraju mandata ako ne bude valjao - izabere se neki drugi, ili se vrati stari. Ne vidim problem u tome.

Po nekom mom mišljenju, ključ svega je PROMJENA. Makar i na gore. Poenta je poslati poruku da nikome mjesto nije zacementirano na neodređeno vrijeme, ma šta radio sa državom.

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Thanks Thanks Given 
    4,207
    Thanks Thanks Received 
    2,043
    Thanked in
    646 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    ovo kad milo gura filipa je na snimku vijesti bilo mnogo bolje. mislim da su to bile vijesti u pola 7 sjutra nakon izbora pa nek neko nadje...
    Meni je Filip izgledao kao da su ga tukli sat vremena prije tog izlaska na binu. Kako je bio tužan, mrčen i nikakav, a ovaj ga gurnuo u stilu ''izlazi bre, da te ne...''
    Od cijelog tog slavlja jedino je taj trenutak na mene ostavio utisak, kao i Filipovo snebivanje tokom Milovog govora. Meni je tog covjeka istinski žao.

Nema gif ima samo video
    Last edited by Kliker17; 12-04-13 at 19:14.
    Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
    Fransoa la Rošfuko, francuski filozof

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,006
    Thanked in
    4,017 Posts

Quote Originally Posted by Old Bone View Post
    Danilović: Dio DF-a za bojkot i demonstracije

,,Neki od konstituenata Demokratskog fronta već su donijeli stranačke odluke da se napuste i delegitimišu institucije i povedu demonstracije, napisao je na Fejsbuk profilu Goran Danilović, šef izbornog štaba Miodraga Lekića.
    DF
    „Brzo ćemo vidjeti šta predlažu drugi koji su podržali Lekića i čuvali mu kutije kao i mi. Brzo će istina na vidjelo, a i lažovi će dobiti priliku“, napisao je Danilović.
    On je napisao i da su na biračkim mjestima, gdje je DF ima po jednog opunomoćenog predstavnika „malverzacije bile brojne“.
    „Te ljude plaćamo mi iz DF dižući kredite i dajući vlastite stanove i kuće pod hipoteku. Niko od ovih navodnih "obožavalaca Miodraga Lekića" nije priložio ni cent za njegovu nezavisnu kandidaturu ni lijepu riječ, ni savjet. Kad se napravio dobar rezultat, pokvarenjaci i hijene krenuli su u kritiku nas koji mjesecima, danima i danima, radimo najiskrenije i najodanije. Lažovi moraju znati da je DF spreman da brani pobjedu“, poručio je Danilović na Fejsbuk
    Ili sam poludio ili Danilović ladno oće da prikači etiketu lažova svakome ko ne izađe na eventualne proteste. Isti m.o. kao i objavljivanje rezultata u izbornoj noći.

No Cetinjani već patentiraše, inače opozicija nikad u dom.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

kako je rekao Danilovic na kraju i naravno samo potvrdio sto ovdje mnogi negiraju." Miodrag Lekic je ipak predsjednik Demokratskog Fronta"
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

DEDEIĆ: Danilović da kaže koliko je Lekić dobio glasova
    13. april 2013.

Share

P
    redsjednik Srpske liste Dobrilo Dedeić pozvao je Demokratski front da saopši koliko je predsjednički kandidat Miodrag Lekić dobio glasova.
    - Šef Izbornog štaba koji je dobio golem bruh od višemjesečnih predizbornih obaveza, umjesto što mlati praznu slamu, treba konačno i precizno da nas obavijesti koliko je, shodno zapisnicima koje posjeduje, Miodrag Lekić dobio glasova. 154.290 koliko mu priznaje DIK ili je u pitanju više glasova? Vrijeme je da saopšti da li se presabrao oko preostala tri procenta koji ,,vise'' od nedjelje uveče. Time bi bila demistifikovana Danilovićeva uloga u postizbornom periodu jer se u njega najviše sumnja da je prodao pobjedu DPS-u, s obzirom da je on, a ne neko drugi, u nedjelju uveče proglasio trijumf, naveo je u Dedeić u svom reagovanju na jučerašnji istup Danilovića na društvenoj mreži Fejsbuk.
    Da je Danilović, kako dodaje Dedeić, zaista odradio svoj posao kao opozicionar, onda bi se javnost kako joj se neće, danas pripremala za Lekićevu inauguraciju.
    - Za razliku od šefa štaba kome je časno zarađeni stan pod hipotekom, neću uvredama odgovoriti na njegove nervozne prostakluke jer znam u koliko je nezahvalnoj poziciji između režima i naroda. Na njegove uvrede reagovaću kada se budemo sreli, osim ukoliko ne bude brzonog i istrči sto metara za 9,8 sekundi. Do tada, podsjećam da je nezajažljivi komandant štaba u petak, 5. aprila, obećao da DPS ne može pokrasti izbore jer je on lično organizovao ,,armiju čuvara'' od 5.000 ljudi za odbranu narodne volje. Nekoliko hiljada poštenih opozicionara i časnih ljudi pored kutija danas su odgovorni ,,sa propustima'', dok je ,,štabni'' u pravu. Zato od nedjelje provjereva i isleđuje upravo armiju koja mu je već otkazala poslušnost u Danilovgradu i Herceg Novom, iako je, recimo, imao na raspolaganju 40 odsto predsjednika biračkih odbora na nivou Crne Gore. Armija je posebno kriva jer je svjesna da se dešava trgovina, a očigledno joj slijedi i metoda ,,sijalica u oči'', naveo je Dedeić.
    Dedeića ne čudi da je s obzirom da je, nakon rascjepa u DPS-u 1997. godine, u svojstvu velikog Crnogorca i još većeg komuniste, ,,štabni'' imao člansku kartu pod rednim brojem 36 partije Mila Đukanovića u Kolašinu.
    -Što bi rekao Nebojša Medojević: ,,JednomDPS-ovac, uvijek DPS-ovac''. Nego, ima šansu da se ispravi i da sruši vlast Mila Đukanovića sa ulice. Obećao je, može da se iskupi. Sve oči su uprte u njega, zaključio je Dedeić.
    Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    2,332
    Thanks Thanks Received 
    2,094
    Thanked in
    946 Posts

A ovaj tip baš ima kredibilitet da bi bio citiran?

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Nemam pojma. Veze nemam ni ko je lik, jer se vi pljujete po CG za bilo sta, i kredibilitet je kako se kome cefne.. Samo citam pitanja, i logicna su, a i reagovanje je na juce komentarisani tekst g. Danilovica..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Svakog gradjanina interesuje odgovor na ta pitanja.. Zasto ne kazu jasno rezultat i broj glasova za g. Lekica?
    Sad sto je to ovaj covjek pitao javno, ili bilo ko drugi da je postavio takva pitanja - totalno je svejedno...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Svakog gradjanina interesuje odgovor na ta pitanja.. Zasto ne kazu jasno rezultat i broj glasova za g. Lekica?
    Sad sto je to ovaj covjek pitao javno, ili bilo ko drugi da je postavio takva pitanja - totalno je svejedno...

Hvala Lepo
    Evo je Dobrila i na dnevnik !!! Nije ni čudo što se svakome digne na CG kad mi jednostavno sve propagiramo i pridajemo važnost ljudima koji su potpuno nebitni a i njihov feedback je katastrofalan !!! Odakle DPS iskopava ove ljude kad ih na ulicama nema u ovom broju koliko na tv ??? Nevjerovatno ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    Evo je Dobrila i na dnevnik !!! Nije ni čudo što se svakome digne na CG kad mi jednostavno sve propagiramo i pridajemo važnost ljudima koji su potpuno nebitni a i njihov feedback je katastrofalan !!! Odakle DPS iskopava ove ljude kad ih na ulicama nema u ovom broju koliko na tv ??? Nevjerovatno ...

haha, sad ce Mandic da ga ukopa sa svojim feedbackom i vaznoscu... no ga nema nesto , pozelio sam ga ..je li u CG ?

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    Jel poenta u tom liku ili u pitanjima koje je postavio? Vi ne citate sta je napisano?

Znate li Vi odgovore na ta pitanja?

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Jel poenta u tom liku ili u pitanjima koje je postavio? Vi ne citate sta je napisano?

Znate li Vi odgovore na ta pitanja?

Hvala Lepo
    Isto što sam mislio za kandidaturu Bojovića mislim i za pitanja Dobrila !!! Petljaju se nedje dje im nije mjesto ali nisu oni krivi nego oni koji im daju publicitet a to je u ovom slučaju javni servis koji plaćasju svi gradjani !!! Ima odje dovoljno harizmatičnih i pametnih ljudi koji bi nešto rekli ali šta reći kad se pobjednik još ne zna ??? Da sačekamo stav EU jer i ovo što je Lajčak rekao ne daje za pravo ni jednom kandidatu da proglasi pobjedu i sad je SDP na potezu da ispita sve navode o kradji i donese odluku o pobjedniku ali isto treba svi da imaju na umu da eventualno degradiranje prof. Lekića nije Evropska vrijednost !!!
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Za mene je to gradjanin CG koji je postavio logicna pitanja i portal analitika je proesionalno objavila kao odgovor na objavljene komentare g. Danilovica.. A sto Vi skrecete paznju sa sustine zaista nije ni bitno. Ocigledno Vas odgovori i ne zanimaju, a eto mene zanima odgovor od strane g. Danilovica koliko je ljudi glasalo ukupno za g. Lekica.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

maja zastupa dobrilaaa aaaaaaa
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ocigledno da Vijesti, Portal Analitika, RTCG portal --------> http://www.rtcg.me/vijesti/politika/...ezultate-.html
    i Pobjeda ----> http://www.pobjeda.me/2013/04/13/dob...-tri-procenta/

"podrzavaju" tog covjeka pa objavljuju njegove izjave...

http://www.vijesti.me/vijesti/dobril...-clanak-123205

SUMNJAJU U NJEGA

Dobrilo Dedeić pozvao Danilovića da saopšti rezultate izbora

Dedeić je naveo da bi time bila demistifikovana Danilovićeva uloga u postizbornom periodu

Uvecaj!
    Proglasio pobjedu: Goran Danilović (Foto: Facebook)

Predsjednik Srpske liste, Dobrilo Dedeić, pozvao je Gorana Danilovića, šefa Izbornog štaba Miodraga Lekića, da precizno obavijesti javnost koliko je taj kandidat dobio glasova na izborima, shodno zapisnicima koje posjeduje.

„Da li je to 154.290 koliko mu priznaje Državna izborna komisija ili je u pitanju više glasova? Vrijeme je da saopšti da li se presabrao oko preostala tri procenta koji ,"vise" od nedjelje uveče", kaže se u saopštenju Dedeića.

On je naveo da bi time bila demistifikovana Danilovićeva uloga u postizbornom periodu. "Jer se u njega najviše sumnja da je prodao pobjedu DPS-u, s obzirom da je on, a ne neko drugi, u nedjelju uveče proglasio trijumf“

"Jer se u njega najviše sumnja da je prodao pobjedu DPS-u, s obzirom da je on, a ne neko drugi, u nedjelju uveče proglasio trijumf“, kazao je Dedeić.

Prema njegovim riječima, da je Danilović zaista odradio svoj posao kao opozicionar, onda bi se javnost danas pripremala za Lekićevu inauguraciju.

Dedeić je naveo da je Danilović pred izbore obećao da ih DPS ne može pokrasti „jer je on lično organizovao armiju čuvara od pet hiljada ljudi za odbranu narodne volje“.

„Nekoliko hiljada poštenih opozicionara i časnih ljudi pored kutija danas su odgovorni "sa propustima", dok je "štabni" u pravu. Zato od nedjelje provjereva i isleđuje upravo armiju koja mu je već otkazala poslušnost u Danilovgradu i Herceg Novom, iako je, recimo, imao na raspolaganju 40 odsto predsjednika biračkih odbora na nivou Crne Gore“, kazao je on.

Dedeić je podsjetio da je Danilović , nakon rascjepa u DPS-u 1997. godine, imao člansku kartu pod rednim brojem 36 partije Mila Đukanovića u Kolašinu.

„Nego, ima šansu da se ispravi i da sruši vlast Mila Đukanovića sa ulice. Obećao je, može da se iskupi. Sve oči su uprte u njega“, zaključio je on.

Nego, da ocekujemo precizne odgovore od g. Danilovica.. Bas zanimljivo..

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 13-04-13 at 16:00.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Za mene je to gradjanin CG koji je postavio logicna pitanja i portal analitika je proesionalno objavila kao odgovor na objavljene komentare g. Danilovica.. A sto Vi skrecete paznju sa sustine zaista nije ni bitno. Ocigledno Vas odgovori i ne zanimaju, a eto mene zanima odgovor od strane g. Danilovica koliko je ljudi glasalo ukupno za g. Lekica.

Hvala Lepo
    Mene zanima, da li si ti Majo gradjanka Crne Gore? I nisi mi odgovorila na pitanje cime se bavis?
    Ja zvacem tvoju kosu.
    Ti zvaces moju krv.
    Ja zvacem tvoje ruke.
    Ti zvaces moje srce.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Stijepović: Ako laže izborni štab,ne laže digitron

Slavoljub Stijepović

... Laž je da je nezavisni kandidat Demokratskog fronta pobjednik izbora, jer on ne broji glasove svih građana Crne Gore, nego samo one koji mu se sviđaju, a misli da je pravi predsjednik. Ko vjeruje onome ko za čas prebroji 97 odsto glasova, a ni nakon 6 dana ne može da izračuna ostala 3 odsto. Ako laže izborni štab, ne laže digitron",ističe se u reagovanju Stijepovića dostavljenog CdM-u.
    Hm..zar i dalje koriste racunare/kalkulatore marke digitron...
    A jeste blesavo sto nece da kazu koliko je glasova dobio g. Lekic..

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 13-04-13 at 17:55.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A jeste blesavo sto nece da kazu koliko je glasova dobio g. Lekic..

Hvala Lepo

Ma nose oni jos Pume , spavaju na Jogi i voze "kola", al bar znaju da pomaze ...

Thanks Thanks Given 
    4,228
    Thanks Thanks Received 
    3,267
    Thanked in
    1,408 Posts

Vrlo smislen komentar... Koliko profesora na tehnickim fakultetima dan danas za projektor kaze proksima pa nikom nista...

Ranije ljude opominjes da skrecu sa sustine a sada dajes ovakav komentar...

Hvala lijepo...;-)

Ps iliti napisano nakon reputation komentara - a kako se to vaspitano cita???
    Last edited by Ben Dover; 13-04-13 at 20:26.
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,006
    Thanked in
    4,017 Posts

- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    165
    Thanks Thanks Received 
    900
    Thanked in
    375 Posts

Kupovinu ličnih karti i prodavanje glasova bi lako eliminisali kad bi bilo političke volje da se to uradi.
    Te nesrećnike koji prodaju LK treba kažnjavati oduzimanjem prava na glasanje u trajanju od 10 godina. A ako prijave i dokažu kome su prodali LK uz prethodnu kaznu koja ostaje dodatno ih nagraditi sa 500 Eura. Pa toga što kupuje 10 godina na robiju osim ako dokaže kome ih je nosio, pa toga sledećeg 20 godina osim ako.....itd. Brzo bi se to razmotalo.....jednom zauvijek.
    Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
    tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu

Thanks Thanks Given 
    170
    Thanks Thanks Received 
    297
    Thanked in
    99 Posts

"Gusinjanin Nedžad Šujak je kazao da je za predsjedničke izbore dolazio izNjemačke u Crnu Gori da glasa za Filipa Vujanovića i da je za to dobio putnetroškove od Demokartske partije partije.
    “Svima daju putne troškove. Plate mi gorivo od 150 eura”, kazao je Šujak,ali nije mogao da precizira ko je osoba koja mu u rodnom gradu za parlamentarnei predsjedničke izbore isplaćuje novac:“Ja dolje nikog ne znam, samo idem daglasam, završavam poslove i vratim se”.
    Upitan da li ga po dolasku u Crnu Goru isplaćuje predsjednik OO DPS-a uPlavu Husnija Šabović, Šujak je kazao da ni ne zna ko je on.
    “Ko je taj? Ja nikog tamo ne znam...Meni je sa ovim predsjednikom dobro...”,kazao je Šujak."

Evo brate, dođeš iz Njemačke za gorivo daš 148 eura ostane ti 2 eura za žvaku...
    I još ti bude nirvana sa ovim predsjednikom...
    Ono, mora mu i biti dobro sa ovim predsjednikom kad živi u Njemačkoj..

Thanks Thanks Given 
    689
    Thanks Thanks Received 
    710
    Thanked in
    465 Posts

Molim pristalice DF da mi kažu koliko je Lekić osvojio glasova?

edit:Od neđelje toga podatka nema.
    Last edited by Markys; 14-04-13 at 10:12.
    "Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.

Page 39 of 43 FirstFirst ... 29353637383940414243 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)