Pa ti vidi koja je svrha...Bitno je da ljudi umiru od SMEHA...
Jesam naravno, za takve stvari ce ti i moneybookers raditi posao.
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
takva je situacija bila sa BiH u pocetku pa su im posle 2 god dali i prijem novca....
Ali ja želim da primim novac putem PP-a... A koristim i radim na mnogo drugih servisa đe mi se nakupilo dosta para, a isplaćuju isključivo na PP... I, što ćemo sad?
ne velim da je to nebitna opcija, samo ne vidjet benefite i kod placanja samo je suludoza primanje novca alternativa imas, dok na ebay 1% prodavaca ce ti prihvatit bilo koji vid trgovine lise paypala.
Naravno... Moje obraćanje je bilo upućeno samo ovim što umiru od SMEHA...
Da li paypal bez opcije uplate na račun znači nemogućnost povlačenja refund-a ?
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ne ne, refund ide direktno na karticu s kojom je povezan paypal, ne "zadrzava" se na paypal racunu.
Odavno nijesam uzimao nista na ebay. Vidim sad na paypal su mi blokirali entropay vizu. Sto je muka zna li se?
Oce li ikad toga paypal-a mrcenog kod nas bit?
Pitanje...
Oće li da funkcioniše ako moj drug koji živi u NS izvadi karticu? Na nju napravim e-banking i ja sve lijepo odavde vodim i dopunjam?
Oće li prihvatiti ako je IP iz Crne Gore?
I na PP stavim njegovu adresu a na e-bay moju u CG?
Ovo bi bilo dobro kad bi moglo...
Last edited by sparky; 11-04-13 at 14:56.
This time next year we'll be millionaires
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
ČINJANICA je da je Srbija kočila do prije 5-6 mjeseci, a to što je ušla istog trena kad je stvorila uslove je stvar većeg tržišta. Sve mnogoljudnije zemlje iz grupe su ušle u sistem, a mi i Makedonija nismo(premalo nas ima). Da su naši krivi jer nisu ispunili uslove ne bi se bunili već ušima pokrili
Last edited by Rakun; 11-04-13 at 15:15.
Mora da radi, sta ako si na ljetovanju, sta ako radis u CG a primas platu u Srb....
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Rakune kako nas je to Srbija kocila?
Tako što smo u prijemnoj grupi sa njom i bez obzira što smo mi davno ispunili sve uslove Srbija ih je ispunila prije neki mjesec (ČINJENICA)dok jedna zemlja koči čitava grupa je zakočena.
Mi nismo primljeni jer smo po riječima PayPal-a malo tržište, a Srbija je primljena praktično istog momenta kad je ispunila uslove jer je veliko tržište(i pored toga što nisu uskladili carinu i uvoz iz EU)
Nego nema veze, davno smo naučili da nema pravde u svijetu.
Po ugledu na opoziciju predlažem bojkot PayPal-a i imam osjećaj da bi imao isti efekat kao bojkot opozicije(pojeo vuk magarca)
Last edited by Rakun; 11-04-13 at 17:11.
E Rakune prosto me izazivas da ti kazem "ne se*i vise"!!!! Opet ti je Srbija kriva sto nemas PP u Crnoj Gori??? Ne zelim da vjerujem da i dalje mislis da nas Srbija koci. Zapamti, od kad je Crna Gora dobila svoju nezavisnost 2006 god, nema te Srbije koja nas je kocila i koja nas dalje moze kociti. Zato tu pricu pricaj onima koji su te tako naucili kad nemas mozga da razmislis.
Da Vlada Crne gore hoce da uvede PP, uvela bi je te 2006 god, jer ima i manjih zemalja koje imaju PP i zemalja koje sigurno prave manji promet nego sto bi mozda pravili gradjani CG. Prihvati odgovornost, preduzmi nesto i ne ponasaj se kao da ti je 7 god pa da za svoj neuspjeh krivis uciteljicu.
E Milose ne ++++ ti. Rakun je djelimicno u pravu.
[/QUOTE]
NIJE MI SRBIJA KRIVA. SAD JE KRIV PAYPAL
Što se tiče toga što ima manjih zemalja koje su u PayPal sistemu pogledaj kad su te zemlje primljene tj. kad je PayPal počinjao. Sada kada je gigant boli ga uvo za zemlju od 600.000 szanovnika ali su NORMALNO požurili da prime zemlju sa 9 miliona ČIM JE ISPUNILA USLOVE
Što se tiče toga "zašto nas nisu davno uveli" prost odgovor je TADA NISMO ISPUNJAVALI USLOVE
A što se tiče toga tvoga za PayPal nas Srbija nije kočila UKAPIRAJ PANJU pošto smo u grupi sa njima kočila bi nas pa da ne znamo gdje je na mapi svijeta. Nije kočila samo nas nego i Egipat. Kako sam pričao da je Srbija kriva tako bih pričao i da je Jermenija kriva(u našoj je grupi) a trebao bi mi minut da je nađem na mapi.
Last edited by Rakun; 11-04-13 at 17:40.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks