Samo da nije neka ozbiljnija povreda kod Jovete i Savica.
Samo da nije neka ozbiljnija povreda kod Jovete i Savica.
I da jeste relativno ozbiljna, šanse su jake da ih ne bi isključila iz meča.
Dva mjeseca je dosta.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Dvije nedelje, nista strasno.
Dvije sedmice pauze za Jovetića i Savića
Učinak naših internacionalaca proteklog vikenda
Portal CG FUDBAL vam donosi učinak naših internacionalaca u fudbalskim ligama širom svijeta.
AUSTRIJA
Nikola Vujadinović (Šturm) – Igrao svih 90 minuta u porazu od Salcburga 0:3.
Argzim Redžović (Kapfenberg) – U igru ušao u posljednjim trenucima meča na gostovanju Gredigu. Kapfenberg slavio 1:0.
BELGIJA
Predrag Filipović (Alst) – Odigrao svih 90 minuta u važnoj pobjedi nad Briselom 2:1.
Uroš Delić (Alst) – Ustalio se u startnih 11 Alsta. Protiv Brisela igrao cio meč.
Petar Bojović (Virton) – I pored poraza na gostovanju Patrou (3:2) Virton zadržao prvo mjesto. Naš internacionalac igrao svih 90 minuta.
HRVATSKA
Fatos Bećiraj (Dinamo) – U igru ušao na startu drugog poluvremena. Nakon samo tri minuta donio prednost Dinamu koji je na kraju slavio sa 3:0 na gostovanju Zagrebu.
KIPAR
Srđan Blažić (Nea Salamis) – Ostano nesavladan na gostovanju Olimpijakosu 0:0.
FRANCUSKA
Marko Baša (Francuska) – Lil je na svom terenu demolirao ekipu Loriena sa 5:0. Tandem u odbrani Baša-Beria besprekoran tokom svih 90 minuta.
NJEMAČKA
Miloš Mandić (Obernojland) – Obernojland igra odlično u nastavku šampionata i već su pobjegli iz „crvene“ zone. Mandić nesavladan na gostovanju rezervama Sent Paulija, meč okončan bez golova.
GRČKA
Mladen Kašćelan (Pantrakikos) – Odigrao cio meč protiv OFI-ja. Pantarkikos trijumfom od 3:1 zadržao šanse za opstanak, sada imaju bod više od Arisa koji je prvi ispod „crte“.
MAĐARSKA
Marko Vidović (Eger) – Vidovićev Eger sve bliži durgoj ligi. Poraz od MTK-a na svom terenu 0:3 ih je zacementirao na dnu tabele. Naš internacionalaca igrao cio meč.
Marko Vukasović (Kečkemet) – Na terenu protiv Lombard Pape prove svih 90 minuta. Kečkemet osvojio sva tri boda pobijedivši sa 2:0.
Vladan Savić (Kečkemet) – U igru ušao 20 minuta prije kraja.
Mladen Božović (Videoton) – Porazom na gostovanju Diosđeru 2:1 Videoton izgubio šanse za osvajanje titule. Božović nije uspio da spriječi poraz svog tima.
IZRAEL
Vladimir Gluščević (Hapoel Haifa) – Zamijenjen na poluvremenu meča protiv imenjaka iz Ramat Gana. Tim iz Haife slavio 1:0.
ITALIJA
Mirko Vučinić (Juventus) – Vučinić je sa dva postignuta gola donio pobjedu Juventusu nad Peskarom 2:1. Nakon drugog gola u 79.minutu Konte ga je zamijenio.
Stevan Jovetić (Fiorentina) – Doživio povredu u 45.minutu meča sa Milanom. Još uvijek nije poznato koliko će trajati oporavak. Fiorentina osvojila bod odigravši 2:2.
Stefan Savić (Fiorentina) – Kao i Jovetić i Savić je na meču sa Milanom teren napustio zbog povrede. On je iz igre izašao u 30.minutu.
JUŽNA KOREJA
Dejan Damjanović (Seul) – Nastavlja se loša forma Seula i dobra forma Damjanovića. Seul je remizirao 2:2 sa Ulsanom, a Damjanović je postigao gol za 2:0.
Bogdan Milić (Suvon Siti) – Postigao izjednačujući gol za svoj tim na gostovanju Gvanžuu. Suvon je na kraju slavio sa 4:3.
MOLDAVIJA
Miloš Krkotić (Dačija) – Postigao pogodak za 2:0 protiv Sperance, a onda je zamijenjen na poluvremenu.
Janko Tumbasević (Dačija) – Igrao svih 90 minuta protiv Sperance, pogodio za 1:0 u 28.minutu. Dačija slavila sa 3:2.
POLJSKA
Marko Ćetković (Podbeskidze) – Zamijenjen u 69.minutu na gostovanju Ruhu iz Horcova. Podbeskidze slavile na gostovanju 3:1.
Vladimir Boljević (Krakovija) – Odigrao cio meč protiv Dolčana. Krakovija doživjela i drugi uzastopni poraz, ovoga puta bodove iz Krakova je odnio tim Dolčana koji je slavio sa 2:0.
RUMUNIJA
Branko Grahovac (Ocelul) – Nesavladan na gostovanju Vitorulu, meč okončan bez golova.
RUSIJA
Vladimir Božović (Morodovija) – Proveo svih 90 minuta na terenu. Morodovija remizirala 0:0 protiv Krasnodara.
SRBIJA
Boban Bajković (C.Zvezda) – Sačuvao svoj gol na gostovanju Smederevu. Zvezda slavila 1:0.
Marko Vešović (C.Zvezda) – Odigrao cio meč protiv Smedereva.
Milko Novaković (BSK Borča) – Odigrao cio meč protiv Radničkog.
Srđan Ajković (BSK Borča) – Iz igre izašao u 83.minutu. BSK slavio na svom terenu protiv Radničkog iz Niša sa 2:1.
Vladan Adžić (OFK Beograd) – Odigrao dobar meč protiv Javora, proveo svih 90 minuta na terenu.
Petar Grbić (OFK Beograd) – Ponovo strijelac za „romantičare“ koji su zahvaljujući jegovom golu osvojili bod protiv Javora (1:1).
Igor Ivanović (OFK Beograd) – Zamijenjen u 72.minutu na meču sa Javorom.
Luka Petričević (Jagodina) – U igru protiv Rada ušao u 87.minutu. Jagodina slavila sa ubjedljivih 3:0.
Nebojša Kosović (Vojvodina) – Odigrao posljednjih par minuta u velikoj pobjedi nad Partizanom u Beogradu 2:1.
Jovan Vučinić (Čukarički) – U igru ušao u 65.minutu. Čukarički remizirao bez golova protiv Bežanije.
Šaleta Kordić (Novi Sad) – Zamijenjen tri minuta prije kraja meča protiv Proletera. Novi Sad ubjedljivo poražen 3:0.
Darko Božović (Bežanija) – Ostao nesavladan na gostovanju Čukaričkom.
Radisav Sekulić (Bežanija) – Igrao cio meč protiv Čukaričkog.
Mirko Mustur (Bežanija) – Odigrao svih 90 minuta.
Igor Zonjić (Teleoptik) – Standardno dobar protiv Kolubare (0:0), igrao cio meč.
Marko Janković (Teleoptik) – Izborio mjesto standardnog igrača u Teleoptiku. Protiv Kolubare igrao svih 90 minuta.
Gojko Žižić (Banat) – Odigrao cio meč protiv Borca iz Čačka. Banat slavio sa 1:0.
Marko Mugoša (Borac Čačak) – Dejan Vukićević ga je zamijenio nakon 55.minuta igre. Borac sve dalje od povratka u Prvu ligu Srbije.
SLOVENIJA
Nikola Nikezić (Olimpija) – Dvostruki strijelac za Olimpiju koja je na gostovanju sa 4:0 savladala Triglav.
ŠVAJCARSKA
Elsad Zverotić (Jang bojs) – Zamijenjen u 73.minutu meča protiv Serveta. Jang bojs nastavlja sa lošom formom, Servet slavio sa 2:0.
TURSKA
Ivan Kecojević (Gaziantep) – Odigrao svih 90 minuta na gostovanju Genčerbirliđiju (2:2).
UKRAJINA
Mirko Raičević (Hoverla) – U igru protiv Tavrije (2:0) ušao u sudijskoj nadokandi.
http://cg-fudbal.com/ucinak-nasih-in...log-vikenda-8/
Dick Laurent is dead!
Dvije nedjelje?
:lolblue:
Vukčević u Fulhamu?!
Montenegro Star on Trial
In these times when it pays to be financially prudent, thereby freeing up funds for other purposes, it`s always nice to latch onto the possibility of picking up a player who is a free agent. This morning, the red-top press are inferring that Fulham could be about to do something of that nature. Reports suggest that Fulham are giving a trial to the former Blackburn Rovers midfielder Simon Vukcevic. Vukcevic is a Montenegro international and will be hoping that he performs well enough, in his trial, to earn a contract with us. We`ll report further if anything concrete becomes of this.
Dobre vijesti za...
Pa, ni za koga.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Simon, realno, u ovom momentu nema kvalitet ni za Ukrajinu a ne za Fulam.
Bijo si poziw koi se neodbija
Zar ne igra on nedje u Ukrajinu?
Ovaj spisak učinka Crnogoraca u inostranstvu što sam postavio iz CG Fudbal nije potpun, ali mi je dusa da kopiram iz Dnevnih novina pošto bi mi to oduzelo po ure, tako da ko želi kompletan spisak može to viđet na njihovom sajtu.
Razlog što se javljam je drugi. Veljko Batrović dao prvi gol za Widzew Łódź. To mu je i prvi odigrani meč od prvog minuta. Neđe je golman Miloš Dragojević koji brani u istom klubu (doduše, sad je rezerva otkako je dobio crveni prije 5 kola), govorio za Batrovića da ga tamo vrlo cijene, ali da je kuburio s nekom povredom. Sad je zamijenjen na poluvremenu zbog povrede, ali izgleda da nije ništa ozbiljno jer to ni ne pominje na twitter nalogu. Valjalo bi da se ustali i da ima kontinuitet igara. Napunio nedavno 19 godina.
Dick Laurent is dead!
Kakav je igrac Lagator iz Mogrena ?
Gledao sam ga davno, ne znam, možda ima i godina od tad.
Prava mašinica, veznjak koji se vrati i baš traži loptu, ne krije se iza igrača i slično. Nisam ga od tad gledao, ali ne vjerujem da će Brano puštit "to" a da se ne napravi dobar transfer.
Bijo si poziw koi se neodbija
Simon Vukcevic izgleda ide u Fulam.
Deserve's got nothing to do with it.
Nemoguce...
Vjerovatno zadnja sansa da postigne nesto vise u karijeri...
Deserve's got nothing to do with it.
CRNOGORSKI REPREZENTATIVAC PONOVO NA OSTRVU?
Jol želi Simona Vukčevića u Fulamu
"Mnogi se pitaju zašto? Kažu i da nijesu puno dobrog čuli o igrama Vukčevića. Ali ja imam spreman odgovor. Vukčević je bio jedan od crnogorskih reprezentativaca pored kojeg su zvijezde Gordog Albiona izgledali kao potpuno opijene muve", kazao je trener Fulama, Martin Jol.
Sva čast za trenera Fulama a nadamo se da će Vukčević opet uć u dobru seriju partija kao nekad![]()
deuscroix
Ovo mu je bukvalno zadnja sansa da napreduje u karijeri.
E ako podje u Fulam ***** cu sebi da izijem..
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks