Page 554 of 832 FirstFirst ... 54454504544550551552553554555556557558564604654 ... LastLast
Results 13,826 to 13,850 of 20787

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mozete nam poslati na PM broj telefona za koji je vezan servis kao i GUID (koji se nalazi upisan sa donje strane STBa) kako bi se greska ispravila.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sale View Post
    Nacky, da li si se skoro preselio ili presao na optiku ili trio...? Moraju to da proslijede dje treba, pa ce ti srediti da mozes da mijenjas pakete. Posalji broj helpdesku.
    Ne greskom su mi bili iskljucili extra trio, pa od tada su problemi poceli. Kad su me ukljucivali prebacili su me na IMS platformu (ma sta to znacilo )
    Posle nisam mogao gledati arena paket, pa sam odjavio extra trio i ponovi prijavio, ali i dalje se javlja isti problem.
    Sad vidim da je moja greska, dao sam client id, umjesto guid no. Pogledat cu, pa saljem.
    Hvala na informacijama.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

arte-tv-od-danas-dostupan-extra-tv-korisnicima ! uzivajte !

Thanks Thanks Given 
    45
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by tonipf View Post
    arte-tv-od-danas-dostupan-extra-tv-korisnicima ! uzivajte !
    Sramota!
    Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    15
    Thanked in
    6 Posts

kakav je to kanal, sto je to ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Claudio CANIGGIA View Post
    kakav je to kanal, sto je to ?
    moraces cekat da se neko javi,od kada je majstor sale dao otkaz,ne znam ko ga mijenja?uglavnom bilo bi dobro da znas francuski ili njemacki :drunk:

Thanks Thanks Given 
    45
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by tonipf View Post
    moraces cekat da se neko javi,od kada je majstor sale dao otkaz,ne znam ko ga mijenja?uglavnom bilo bi dobro da znas francuski ili njemacki :drunk:
    Sve i da ga znaš, za mene je to najdosadniji kanal koji sam u životu gledao, a to datira još od vremena kad sam kupio prvu satelitsku antenu, prije milion godina...
    Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...

Thanks Thanks Given 
    2,295
    Thanks Thanks Received 
    3,114
    Thanked in
    1,316 Posts

Arte je ne nevidjena dosada od kanala.
    γνῶθι σαὐτόν

Thanks Thanks Given 
    1,764
    Thanks Thanks Received 
    617
    Thanked in
    465 Posts

Eto i francuski kanal...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    8 Posts

Hvala dobrim ljudima iz telekoma koji biraju kanale. Nastavite i dalje da se sprdate, samo sledeci put stavite neki izraelski kanal sa kineskim titlom, bice nam komad lakse. Nevjerovatno.

Sent from my iPhone5 using Tapatalk 2

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nijedna televizija u Crnoj Gori nece veceras prenositi utakmicu Barselona - PSG.
    Druga utakmica, Juventus - Bajern ce biti dostupna na RTCG-u, a ista utakmica ce biti zamracena na Areni3.
    Na snazi ce biti standardan blackout na kanalima RTS i HRT (na koji CT ne moze da utice).

*** Prava za prenos meceva srijedom ima RTCG, koja je za veceras odabrala prenos utakmice Juventus – Bayern.
    RTCG ima pravo da odabere utakmicu srijedom. Druga utakmica se prenosi na Arenisport. Posto su za ovu utakmicu sve ostale televizije u regiji odabrale Barcelona-PSG, Arenasport emituje utakmicu Juventus - Bayern na svojim kanalima.

Ova situacija se nece ponoviti za ostale utakmice Lige Sampiona koje ce biti prenosene u cjelosti na kanalima Arenasport.
    Utakmicu Barselona - PSG ne prenose ni ostali kablovski operateri u Crnoj Gori.
    Last edited by helpdesk; 10-04-13 at 13:44.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,439
    Thanked in
    396 Posts

Ko ima Total moze da bira. Na RTCG/ZDF Juventus - Bajern, a na OBN(onom koji ide nekodirano na satelitu i sa kojim Total veze nema, ne onom koji je u redovnu ponudu, taj ce biti zamrcen) Barselona - PSZ
    Dajite tacne i provjerene informacije. A ove situacije se mogu ponavljati naredne dvije godine u cetvrtfinalu. Sve zavisi sto ce odabrati RTS i OBN srijedom. Ako odaberu jednu, a RTCG neku drugu utakmicu Arena ce biti skremblovana ponovo. Bruka i sramota da skremblujete pay paket.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    3,612
    Thanks Thanks Received 
    6,053
    Thanked in
    2,925 Posts

Dakle Jakuza ti kažeš da ni TotalTV neće u ponudi imat kanal koji prenosi Barselona - PSG?
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,439
    Thanked in
    396 Posts

Samo prividno. OBN se na istom satelitu emituje nekodirano, znaci i onaj koji nema drugo oko moze da ga doda i da gleda Barsu - PSZ. U prevodu svako ko ima Total danas moze da gleda tu utakmicu.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,439
    Thanked in
    396 Posts

I nije prvi put da se Arena skrembluje, a kao ima sva prava sredjena i za teritoriju Crne Gore. Izgleda da im je Crna Gora zadnja rupa na svirali, posto imaju posebnu verziju kanala i za BiH i za Hrvatsku. U Makedoniji imaju dogovor sa T-Comom i isto ne moze doci do ove situacije. Da postoji verzija kanala za CG, odnosno Arena Sport 1 CG mogli bi danas bez problema da prenose Barselona - PSZ. Kao sto rekoh ovo se moze ponavljati i naredne dvije godine. Koliko god u ovom momentu bila atraktivnija utakmica Barselona - PSZ od Juventus - Bajern normalno je da RTCG odabere utakmicu u kojoj igra nas najveci as. Mozda ce sledece godine svi odabrati neki derbi, a RTCG ce zbog Vucinica ili pak Jovetica(koji se povezuje sa Arsenalom i Sitijem) prenositi neku manje atraktivnu utakmicu u najavi, pa ce opet doci do ove situacije.
    Inace od polufinala RTCG prenosi sve.
    Last edited by Jakuza; 10-04-13 at 14:01.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by helpdesk View Post
    Nijedna televizija u Crnoj Gori nece veceras prenositi utakmicu Barselona - PSG.
    Druga utakmica, Juventus - Bajern ce biti dostupna na RTCG-u, a ista utakmica ce biti zamracena na Areni3.
    Na snazi ce biti standardan blackout na kanalima RTS i HRT (na koji CT ne moze da utice).

*** Prava za prenos meceva srijedom ima RTCG, koja je za veceras odabrala prenos utakmice Juventus – Bayern.
    RTCG ima pravo da odabere utakmicu srijedom. Druga utakmica se prenosi na Arenisport. Posto su za ovu utakmicu sve ostale televizije u regiji odabrale Barcelona-PSG, Arenasport emituje utakmicu Juventus - Bayern na svojim kanalima.

Ova situacija se nece ponoviti za ostale utakmice Lige Sampiona koje ce biti prenosene u cjelosti na kanalima Arenasport.
    Utakmicu Barselona - PSG ne prenose ni ostali kablovski operateri u Crnoj Gori.
    druskane je si li taj novi umjesto majstora saleta?ko je nadlezan i odgovoran za ovu sprdnju od kanala sto ubacujete,dakle adresa treba,da se obratimo majstorima zanata svog tj. da im se zahvalimo,osim broj 1500 jer ti ne znaju ni dje se nalaze

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

ima da gasim arene cim dodjem kuci. ekskluzivni prenosi a ne prenose nista. pih.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

jakuza,

oli mi pomoc da napravimo jedan mejl - u Vijesti da shibnemo?
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    3,612
    Thanks Thanks Received 
    6,053
    Thanked in
    2,925 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Samo prividno. OBN se na istom satelitu emituje nekodirano, znaci i onaj koji nema drugo oko moze da ga doda i da gleda Barsu - PSZ. U prevodu svako ko ima Total danas moze da gleda tu utakmicu.
    Ajde da preciziram pitanje.
    Ako pretpostavimo da sam obični korisnik Total TV-a, mogu li ja da gledam utakmicu ili ne?
    Pod obični korisnik Total TV mislim da umijem da uzem daljinski od receivera u ruke i štrakam kanale. Dakle ne umijem da obrćem antenu - tanjir, ne znam kako se dodaje oko i slično.

Nemoj da pomisliš da imam nešto protiv tebe, naprotiv poenta je sasvim druga. Samo da vidim je li to ono što ja mislim ili ne pa ću ti reć što je pisac htio da kaže
    Last edited by hercules; 10-04-13 at 16:11.

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

ja sam pricao prije 100 godina jos kada su arene dosle, da bukvalno uzimaju nasim televizijama sansu da kupe prenose. Oni (Arena i SK) nemaju predstavnistva u Crnoj Gori a ubiraju prihod kao u sivm drugim zemljama. Da imaju poseban kanal za Crnu Goru do ovih problema ne bi doslo. Trebalo bi lijepo traziti da kada se vec reklamiraju ARena i SK kao kanali za CG da to i postanu, a ne ovako...

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Ako pretpostavimo da sam obični korisnik Total TV-a, mogu li ja da gledam utakmicu ili ne?
    Pod obični korisnik Total TV mislim da umijem da uzem daljinski od receivera u ruke u štrakam kanale. Dakle ne umijem da obrćem antenu - tanjir, ne znam kako se dodaje oko i slično.

Nemoj da pomisliš da imam nešto protiv tebe, naprotiv poenta je sasvim druga. Samo da vidim je li to ono što ja mislim ili ne pa ću ti reć što je pisac htio da kaže
    mozes jer je obn na istom satelitu kao i total tv, tako da je dovoljno da znas da strakas kanale :P

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,439
    Thanked in
    396 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    jakuza,

oli mi pomoc da napravimo jedan mejl - u Vijesti da shibnemo?
    Sibni na pm sve sto te zanima. Mada im se nista ne moze, kupili su prava. Ovo o cemu pumba prica je poenta. Ali nece nikakvih promjena tu bit'.
    Samo nisu razmisljali o ovakvoj situaciji i nikad se vise nece ponovit'. Moze se ponovit'. Pa ce gledaoci u Srbiji i BiH danas moci da gledaju obje utakmice, jednu preko nacionalnih televizija, drugu preko Arene, a vi se u CG jebite. Vi danas gledate jednu utakmicu. I do ovoga moze doci i narednih godina posto drze LS jos dvije sezone.
    Quote Originally Posted by hercules View Post
    Pod obični korisnik Total TV mislim da umijem da uzem daljinski od receivera u ruke u štrakam kanale. Dakle ne umijem da obrćem antenu - tanjir, ne znam kako se dodaje oko i slično.

To je kablovska, ne spejs satl
    Danas svi korisnici Total TVa mogu da gledaju utakmicu, objasnjeno je svima kad im je ugradjivan Total kako se dodaju FTA kanali, sve pise na srpskom, mislim da ima objasnjenje na sajtu, ubacivanje bilo kog FTA kanala traje minut i po.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

dje mi zivimo ovo je sramota...ne mogu da vjerujem da nema prenosa barse...jedina drzava koja ne prenosi barsu sigurno

Thanks Thanks Given 
    3,612
    Thanks Thanks Received 
    6,053
    Thanked in
    2,925 Posts

Quote Originally Posted by pumba View Post
    mozes jer je obn na istom satelitu kao i total tv, tako da je dovoljno da znas da strakas kanale :P
    Zahvaljujem.
    Quote Originally Posted by pumba View Post
    ja sam pricao prije 100 godina jos kada su arene dosle, da bukvalno uzimaju nasim televizijama sansu da kupe prenose. Oni (Arena i SK) nemaju predstavnistva u Crnoj Gori a ubiraju prihod kao u sivm drugim zemljama. Da imaju poseban kanal za Crnu Goru do ovih problema ne bi doslo. Trebalo bi lijepo traziti da kada se vec reklamiraju ARena i SK kao kanali za CG da to i postanu, a ne ovako...
    Fudbal im oprastam, ali Formula 1 i MotoGP nikad necu
    Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    To je kablovska, ne spejs satl
    Danas svi korisnici Total TVa mogu da gledaju utakmicu, objasnjeno je svima kad im je ugradjivan Total kako se dodaju FTA kanali, sve pise na srpskom, mislim da ima objasnjenje na sajtu, ubacivanje bilo kog FTA kanala traje minut i po.
    Pitam samo, laik sam i nikad nijesma iamo Total TV. Sad sve i da ocu ne mogu ga imat.
    Mislio sam da treba neshto dodatno chachkat da bi se gledao OBN, neshto shto prosjechni korisnik ne umije.
    Da je trebalo, bio bi u istoj situaciji kao korisnik Extra TV-a

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Je li moguće da se ovo dešava ?!

Page 554 of 832 FirstFirst ... 54454504544550551552553554555556557558564604654 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)