Kako je samo postala nepouzdana ova kablovska... Trenutno se Rtcg1 pojavio umjesto jos dva kanala tako da ga ima na tri frekvencije... Total tv obavjestenje na par kanala... Bez tona na Exploreru... Slika na Kcn otisla najblaze receno dodjavola odavno.... Ne moze covjek ako odluci da uvece pogleda neku utakmicu ili film na kablovskoj biti siguran da ce to i moci, tj. hoce li ti kanali raditi... sinoc bez Sportkluba+, nocas bez Fox-a...
pa fino poredas kanale,a ono sjutra svaki na svoju stranu![]()
juce su mi dolazili da reklamiraju m-kabl, ima li ko taj prosireni paket. valja li cemu slika?
Valja.
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
TV kanali kvalitet 5/10, ali internet je brz odlican za 10e.
interesuje me, da li se i dalje preko lcd tv koji imaju dvb-c mogu pronaci neki digitalni kanali koji nisu u ponudi m-kabla ili je to sad sve u tom prosirenom paketu?![]()
Nisam znao da m kabal koristi cl modul a imaju li neku ponudu kao total tv da mogu da ga koristim na 2 tv-a?
PROFIL VISE NIJE AKTIVAN!!!
imas mogucnost da koristis na 3 tv-a po istoj cijeni, ja danas pitao u poslovnici. i ima cl modul
http://www.m-kabl.net/kablovska/osnovni
kakva je slika na dig?
onda je besplatno na osnovni paket, sto je i dovoljno.
Pa je li moguce ovo da nestane Sportklub+ u sred utakmice San antonio - Memfis, stalno im se desavaju ovakve stvari sa nestajanjem kanala koje primaju preko totala, evo i sad stoji total tv obavjestenje. Ne moze covek ni utakmicu pogledati.Dzaba stalne prijave da postoje ovakvi i drugi problemi, vise je nego ocigledno da ce se to u istom intezitetu desavati i ubuduce, kad ni za ovih pet godina rada to nisu uspjeli ni priblizno rijesiti.
Nista jos od digitalnih u ostale gradove?
Sent from my Lumia 800 using Board Express
Cekla was here!
je li vidljiva razlika između osnovnog i proširenog?
Je li bre, kakav je to način da se niko ne javlja više od po ure u korisničkom servisu???
Funkcioniše li taj servis uopšte?
Što mislite koliko eura dođe po ure slušanja one krasne muzike????
Ća je život vengo fantažija!
ja sam jednom zvala broj u pg. onda sam presla na drugi grad
nothing comes from violence and nothing ever could
Služba podrške bi trebala da im radi od 8 do 4. No sam i ja nekoliko puta zvao tako i tek iz ko zna kojeg pokušaja oko 12 javio neki momak.
Ovog 24.-tog su jednom mom komšiji ugasili internet zbog neplaćenog računa za ovaj mjesec koji je uplatio dan prije toga. Pri tome, računi nam nisu stigli, da bi naknadno jedva saznao od dosta uzdržane cure na šalteru da im je naš kraj nov i nepoznat, pa nisu dijelili račune još. Plus tome, kada sam pitao ima li načina da se račun dobije u elektronskoj formi, dobio sam odgovor da takva mogućnost ne postoji. Sve mu prosto, ali u kakvoj formi račune daju, na običnom papiru oštampani, i ne liče na račune, što mi nešto ne ide u glavu kad vidim koliko daju za reklamne materijale.
Moj se komšo inače dobro iznervirao, i kada je pokušao da dobije korisnički servis, naravno, niko se nije javljao. Zato je na kraju posao pravac u centar i tamo su mu javili da će servis biti ponovo aktiviran. I aktivirali su mu na kraju, ali me sve ovo baca u nedoumicu koliko mogu da budu neprofesionalni makar u tom korisničkom servisu. Za sad sve radi kako valja, da kucnem u drvo.
Opet sam ih danas zvala, i javiše se iz prve. Kažem im za pomenuti slučaj, njihovo nejavljanje, a oni kažu, korisnički servis radi 24 h! Nemoguće da se niko ne javlja...
Tako da ja lažem. I vi svi naravno.
Izluđuju me naše (ne)usluge. Niđe profesionalnosti, uslužnosti, sve je nekako polovično, jadno. Pih
Ća je život vengo fantažija!
Baš sramota. Nemam komentara više. Meni su potpuno drugu priču ispričali.
068 810 000 Ako vam se ne javljaju na Korisnicki tj ako vas stalno izbaca evo vam broj![]()
---Chelsea Fc---
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks