View Poll Results: Ovako sam glasao/glasala:

Voters
219. You may not vote on this poll
  • VUJANOVIĆ

37 16.89%
  • LEKIĆ

156 71.23%
  • biće nevažeći listić

26 11.87%
Page 18 of 43 FirstFirst ... 814151617181920212228 ... LastLast
Results 426 to 450 of 1070

Thread: ovako sam glasao/glasala

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

11.000 glasacha putem pisma? sluchajno ili ne, ovaj podatak se poklapa sa brojem onih gradjana koji se potpisuju prstom.

EDIT: Ako sam i bila raspolozhena da glasam, posle onog nesrecnog TV duela mi je bilo potpuno svejedno. Ali! Sad kad sagledam zashto sam izashla juche i glasala, shvatam da nisam glasala ZA onoga no PROTIV onoga. Shto nije isto kao kad u neshto jako vjerujesh.
    Last edited by luv_is_a_verb; 08-04-13 at 20:50.
    "ujutro je bilo jutro i josh sam bio zhiv"

Thanks Thanks Given 
    28
    Thanks Thanks Received 
    57
    Thanked in
    37 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna
    Nema povoljnog vjetra za onog koji ne zna kud plovi
    Zna li apstinent sta mu odgovara ili zna samo sta mu NE odgovara?
    Last edited by volimdakucam; 08-04-13 at 20:42.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    a apstinenti nikoga ne krive, ne ljute se sto vecina izabrala i jednostvno cekaju dako bude kandidat po njihovoj volji. Ako ne bude nikome nista jer na to navikli, a ako bude svi sretni pa na biralista.
    Griješiš Hari prilično
    Apstinenti bi prestali da to budu kad bi se pojavio neko dostojan njihovog glasa

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne razumijem ovoliko razglabanje o grupi ljudi koji su dobrovoljno sebe iskljucili iz politickog procesa. Nekome je muka da glasa, neko je proda' licnu, nekome je fino kako jes, nekoga ne zanima politika uopste, neko je volio nekoga treceg.Ne mozete sve apstinente u jednu kategoriju stavit...sta tu ima vise da se kaze?

Da oce ovi glavari DF-a sad rec: "Vidji, ovaj Lekic bolji no mi svi zajedno...ajmo polako, neka pametniji vode." E to bi bio najbolji rezultat ovih, inace precijenjenih, izbora.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Samo ne znam kako ijedno relevantno tijelo ovlasceno za davanje takvih ocjena moze reci da su ovi izbori protekli u demokratskoj atmosferi. Ovo vidjelo demokratije nije.
    Ali da ne bude price "svaki put je tako, nista novo, o prodavanju karata se vazda pricalo, to je nas folklor..", nije ovako bilo ranije nikad. Dokaza nikad vise nije bilo, kao i sa skorijom aferom "snimak", prica o diskriminaciji neglasaca prilikom zaposlenja je uvijek postojala i uvijek bila opravdana, ali kao samo prica bila nedovoljna.. ali sad prste dokazi o svim tim doskorasnjim "mitovima", namjere za njihovu realizaciju, planovi, kriminalne agende, fotografije dokaza, svjedocenja aktivista, bivsih i sadasnjih...
    I ko god kaze da se ovakvim parlamentarnim i predsjednickim izborima postigla politicka stabilnost, taj veze s mozgom nema. Ovo je sve samo ne stabilno, klimava je i Vlada i fotelja Predsjednika, a za ovo prvo mislim da ce narod vrlo brzo na ponovno izjasnjavanje, ali sa malo drugacije pretumbanim listama, odnosno koalicijama.
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Ne svrstavaj Pozitivnu u DF jer ona to NIJE. To što je dala podršku Lekiću nema veze sa DF-om
    Zaista kako neko reče zbog čega Lekiću ne smeta da ga slave srpskom zastavom i poklikom Srbija ?

Možda zato što je "Istorija majka mudrosti". Ni pod jednom zastavom CG nije hebana kao pod srpskom.
    I pored toga što meni nevjerovatno smeta podizanje tuđih zastava od ostalih ne prijeti nikakva opasnost.

Zakonom zabraniti dizanje tuđih zastava(osim na Ambasadama i udruženjima građana)

Znaci u pitanju je stra' od srpskih zastava?! Dobro se vise neko sjetio da kaze, da znamo u cemu je problem.

E sad kad si vec tu da pitam je li postoji i neka fobija od stare crnogorske trobojke sa grbom?

#Pozitivna: Ako su mu dali podrsku znaci da su saglasni sa njegovim stavovima i programom, tako da nema potrebe izdvajati ih.

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Što se prepirete oko apstinenata. Njih uvijek i svuda ima i uvijek će imati. Kad je na našim izborima sa konstantno lošom ponudom izlaznost uvijek od 65-75%, ta brojka dovoljno govori o kapacitetu apstinenata. Uzgred, ne tako davno su bili mnogo značajniji izbori nego za ovu protokolarnu figuru pa su se apstinenti pokazali u pravom broju. Minoran dio u onako minornom glasačkom tijelu. Ovdje razliku ne prave apstinenti, nego zloupotrebe koje su ogoljene do srži i niko da se fokusira na to. Naravno da neće nepostojeće institucije, ali ko je kriv onima koji pristaju na tu igru. Onda ne znam čemu žalopojke i zamagljivanje očiglednog, skretanje sa prave teme na apstinente kojih realno politički zainteresovanih nema ni 2000

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by shonzi View Post
    Znaci u pitanju je stra' od srpskih zastava?! Dobro se vise neko sjetio da kaze, da znamo u cemu je problem.
    Tačno tako, postoji blaga opasnost puškaranja zbog toga što neko voli drugu uemlju više od svoje i pljuje po svemu što je Crnogorsko.
    Nikad mi nije bilo jasno što ti mozgovi ne odu u svoju zemlju
    E sad kad si vec tu da pitam je li postoji i neka fobija od stare crnogorske trobojke sa grbom?
    Malo si žešće ograničen
    Naravno da ne smeta CRNOGORSKA trobojka.
    Ako bolje pogledaš trobojka koja se koristila u CG nema neke veze sa Srpskom, na Srpskoj postoji PLAVA boja, a na Crnogorskoj PLAVETNA a.k.a. svijetlo plava a.k.a. nebo plava.

A osim toga trobojku je koristila jedna jedina dinastija, a dvoglavog orla imamo još od Vojislavljevića(doduše umjesto lava je bio vuk ali da mu ne gledamo u zube)

#Pozitivna: Ako su mu dali podrsku znaci da su saglasni sa njegovim stavovima i programom, tako da nema potrebe izdvajati ih.
    Daj taj kompjuter nekome kome su sve na broju

Last edited by Rakun; 08-04-13 at 21:01.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    9,163
    Thanks Thanks Received 
    3,995
    Thanked in
    2,398 Posts

Uhhh ... a ko tebi dade PC ...nevjerovatno...
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@Rakun Ako moze neki edit posta, cisto zbog preglednosti i jasnoce.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Glenn_Q View Post
    Pa naravno da ne krive jer su apstinencijom poslali poruku da im je svejedno?

Koliko kapiram citanjem ovog topic-a za Vas je kandidat po volji bio Bojovic?? Eto kolika moc cuci u 200 hiljada apstinenata, niste mu mogli 7000 potpisa skupit..
    U pravu si da je moć nikakva ili jos manje, ali kad je tako zasto okrivljujes one bez ikakve moći, a ne svemoćne glasace
    Tvrdili ste da Bojović nema sanse, amater... i vidje li kakva je sansa Lekića kad ga Filip pocisti bez Radze lijevog krila i jos ponekog pomoćnika. Logikom okrivljavanja drugog bi se moglo tvrditi da bi Bojović pocistio Vujanovića ubjedljivije nego on Lekića, ali to tesko provjeriti.
    Na demokratiju nema ljutnje (ako se ne racuna ona "ko gubi ima pravo da se ljuti") jer takva su pravila pa nam je preśednika izabralo 31,67% odraslih gradjana, a za 36% nije bilo kandidata pa su preskocili izbore do neke druge prilike, 2% otislo da naprave nevazeći listić, ostatak se śekira, ali tako je kako je.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Uhhh ... a ko tebi dade PC ...nevjerovatno...
    Kupila mi vlast.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tačno tako, postoji blaga opasnost puškaranja zbog toga što neko voli drugu uemlju više od svoje i pljuje po svemu što je Crnogorsko.
    Nikad mi nije bilo jasno što ti mozgovi ne odu u svoju zemlju

Malo si žešće ograničen
    Naravno da ne smeta CRNOGORSKA trobojka.
    Ako bolje pogledaš trobojka koja se koristila u CG nema neke veze sa Srpskom, na Srpskoj postoji PLAVA boja, a na Crnogorskoj PLAVETNA a.k.a. svijetlo plava a.k.a. nebo plava.

A osim toga trobojku je koristila jedna jedina dinastija, a dvoglavog orla imamo još od Vojislavljevića(doduše umjesto lava je bio vuk ali da mu ne gledamo u zube)

Daj taj kompjuter nekome kome su sve na broju

Neka si mi rekao.

Stavicu sjutra zastavu na sunce ako ga bude da izblijedi malo ova tamna plava a.k.a. plava da mi se ne strecas kad je vidis, posto sad kad dam komp nekome imacu vise vremena da se posvetim 'puskaranju' .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by volimdakucam View Post
    Tesko da ja mogu tvrditi za sve apstinente, ali ta logika da se ne glasa "za" već protiv onog drugog odje se citala od glasaca, a ne apstinenata pa bolje njih pitaj. Da li si ti glasao za kandidata koji ti odgovara i sta bi uradio da nije bio on već neki drugi? Da li i taj bio odgovarajući, pa i neki peti, deseti... Da se biralo izmedju Steva Vucinica i Ranka Krivokapića za koga bi glasao?
    Griješiš Hari prilično
    Apstinenti bi prestali da to budu kad bi se pojavio neko dostojan njihovog glasa
    pa i napisao sam da cekaju dako se pojavi neko ko im se svidja mada se kaze da "dako i ako najgori ljudi"

Thanks Thanks Given 
    625
    Thanks Thanks Received 
    2,093
    Thanked in
    779 Posts

Citam nesto sto se ovdje vise puta provlaci, a to je stav velikog broja ljudi da Lekic ne moze biti predsjednik zato sto iza (ili ispred) njega stoje srbi (ili cetnici), sto se u njegovom stabu nekad vide srpske zastave, zato sto je navodno bio protiv nezavisnosti itd. Birajuci rijeci, i ne zeleci nikoga da uvrijedim, moram reci da je ovo jedan izuzetno primitivan i malogradjanski, ali i nacionalisticki pristup. Mogu iza Lekica stajati i albanci i muslimani, i ko god drugi hoce, ali je vaznije od toga sto on odaje utisak covjeka koji bi bio jednak prema svim ljudima, bez obzira na njihovu pripadnost bilo kojoj, pa i etnickoj grupaciji. To sa Vujanovicem, i strujom koja stoji iza njega, nije slucaj, sto je u bezbroj slucajeva dokazano. Ja jesam crnogorac, ali cu radije za predsjednika vidjeti albanca ili srbina koji ce biti jednak za sve, nego crnogorca koji ce biti dobar samo za njemu slicne i bliske.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by volimdakucam View Post
    Zna.

Mnogo bolje je pitanje znaju li oni koji glasaju za šta glasaju, ili znaju samo protiv čega glasaju?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Djed_Djuro View Post
    Citam nesto sto se ovdje vise puta provlaci, a to je stav velikog broja ljudi da Lekic ne moze biti predsjednik zato sto iza (ili ispred) njega stoje srbi (ili cetnici), sto se u njegovom stabu nekad vide srpske zastave, zato sto je navodno bio protiv nezavisnosti itd. Birajuci rijeci, i ne zeleci nikoga da uvrijedim, moram reci da je ovo jedan izuzetno primitivan i malogradjanski, ali i nacionalisticki pristup. Mogu iza Lekica stajati i albanci i muslimani, i ko god drugi hoce, ali je vaznije od toga sto on odaje utisak covjeka koji bi bio jednak prema svim ljudima, bez obzira na njihovu pripadnost bilo kojoj, pa i etnickoj grupaciji. To sa Vujanovicem, i strujom koja stoji iza njega, nije slucaj, sto je u bezbroj slucajeva dokazano. Ja jesam crnogorac, ali cu radije za predsjednika vidjeti albanca ili srbina koji ce biti jednak za sve, nego crnogorca koji ce biti dobar samo za njemu slicne i bliske.

Rijetki su dani kada ovoliko vremena provedem doma , a kamoli za ovom makinom, no danasnji dan je bio "specifican" i nacitah se sve stampe i foruma sto ne pamtim , tako da mi je slabo sto promaklo i zaista ne mogu reci da je bilo ko rekao da lekic ne moze "biti" ..zbog toga i toga , vec da ga zbog toga i toga ne zeli glasati ( ovako se i Filip ogradjivao ...sad se sjetih )...ali sto jest , jest ..i to je ipak velika razlika u znacenju

Thanks Thanks Given 
    625
    Thanks Thanks Received 
    2,093
    Thanked in
    779 Posts

Quote Originally Posted by blokteatar View Post
    Rijetki su dani kada ovoliko vremena provedem doma , a kamoli za ovom makinom, no danasnji dan je bio "specifican" i nacitah se sve stampe i foruma sto ne pamtim , tako da mi je slabo sto promaklo i zaista ne mogu reci da je bilo ko rekao da lekic ne moze "biti" ..zbog toga i toga , vec da ga zbog toga i toga ne zeli glasati ( ovako se i Filip ogradjivao ...sad se sjetih )...ali sto jest , jest ..i to je ipak velika razlika u znacenju
    Sustina je ista. Ako ja za nekoga necu da glasam to je onda zato sto smatram da taj neko iz odredjenog razloga ne moze biti dobar predsjednik.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Djed_Djuro View Post
    Sustina je ista. Ako ja za nekoga necu da glasam to je onda zato sto smatram da taj neko iz odredjenog razloga ne moze biti dobar predsjednik.
    Pa ako kazemo da ne moze biti , onda osporavamo njegovo pravo da bude , a ako kazemo da mi se zbog necega cini da ne treba da bude onda je to ipak velika razlika .

Thanks Thanks Given 
    9,163
    Thanks Thanks Received 
    3,995
    Thanked in
    2,398 Posts

Kupila mi vlast.
    Pretpostavljao sam ,i to vlast V.Koshtunice ...
    ...

Thanks Thanks Given 
    625
    Thanks Thanks Received 
    2,093
    Thanked in
    779 Posts

Quote Originally Posted by blokteatar View Post
    Pa ako kazemo da ne moze biti , onda osporavamo njegovo pravo da bude , a ako kazemo da mi se zbog necega cini da ne treba da bude onda je to ipak velika razlika .
    Mislim da znas na sta sam mislio. Ne dovodi se u pitanje legitimitet, ali se cuje cesto "kako on da bude predsjednik kad mu se srpske zastave vijore, kako kad nije bio za nezavisnost" i sl.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Pa svak sebi valjda nadje neki razlog zasto glasa osobu X a ne osobu Y

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

tresla se gora rodio se mis...

ajde zakljucajte ovo
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Chu mis... nije bogomi nego jedan zestoki Dukljanin

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

[QUOTE=vladimirpg;3264017]
    Quote Originally Posted by lepetanac View Post

Jeste smucilo mi se da iko u drzavi Crnoj Gori ista ospirava i jezik i simbole, ali isto tako treba bit posten i reagovat na isti nacin kad Mandic trazi izmjenu simbola i kad to trazi Mustafic! Ja samo kazem da mi se ne svidja to da kad si u koaliciju sa jednom strankom da se tvrdi da su oni patriote a opozicija neprijatelji! Sto sjutra da Nova udje umjesto Sdp u koaliciju sa Dps-om? Ne zelim da me ljudi odje pogresno shvate ali mi moramo prihvatit da i 45 % ljudi koji su rekli NE nisu svi neprijatelji, dok god njih ne integrisemo u cjelinu nema srece. Politika treba da se svede na ponudu gradjanima da zive bolje da imaju posao i da od tog posla mogu normalno da zive. Bez ekstremizma bilo koje vrste.
    Ja ne znam samo odakle vi izvlacite te informacije da su Crnogorcima samo krivi Srbi , da samo njima ne daju neka prava i ne reaguju isto ?
    Sta ,mislis da cemo dozvoliti promjenu zastave zbog necije politicke ucjene ?
    A sve mi se cini da ce tako nesto biti ..

Page 18 of 43 FirstFirst ... 814151617181920212228 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)