VUJANOVIĆ
LEKIĆ
biće nevažeći listić
Samo tako.. Molice se apstinenti da se pridruze...![]()
Sad vrijedjate, i vrijedjali ste.. i eto vam rezultat.
A DPS-ovci sad slave u bazi..
Da..ima nas 200 000........ Dovoljno...
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 08-04-13 at 18:44.
Coolirali bi i mi da nas placaju da ...khm, po forumima i pecamo neodlucne glasace i pretvaramo ih u odlucne apstinente.
Odličan post, u 2-3 rečenice si objasnio zašto stojimo u mjesto već duže vrijeme. Jedan moj drug koji je politički zadrt je izjavio nešto slično, tipa, neću ja za Lekića za njega Srbi glasaju itd...
A kako dobi Filip u BP, Berane i Andrijevicu a ovaj u Bar, PG i Kotor? Govori li to što?
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Ne znam za sve,ali dio tih ima "obavezu" prema nekom ili ima u porodici ili okruzenju nekog kome bi pomoglo da izadje,pa nek razmisljaju partijski vojnici za koga je glasao.Pa zar nije najljepse da izadjes i zaokruzis i jednog i drugog i onda kad te pitaju jesi li glasao za Filipa ili Lekica,odgovoris ka Marovic svojevremeno-jesam,jesam.
Ovo je neozbiljna prica nekog za koga mi se cini da je glasao PROTIV,a ne ZA jednog od kandidata.Svaka ti cast sto si glasala,veliku si stvar napravila,ali nemoj ovako ostro da osudjujes ljude koji drugacije misle i kojima netrpeljivost prema jednom ili drugom kandidatu/partiji nije tolika da bi glasali onog drugog bez obzira na sve.Ja tacno znam i mogu da nabrojim ljude za koje bih bez dileme i iz uvjerenja glasao da se kandiduju na izborima.Jedan od njih je i probao,ali nije skupio glasove i sta sad da se radi?Ne zavisim ni od Lekica ni od Vujanovica,namam nikakvu licnu korist od pobjede jednog ili drugog,a oba su mi izrazito nesimpaticni.Sta sad da radim?
I da,ovaj dio "ako vam se ne svidja izbor koji imate - sto se sami ne kandidujete i sto ga sami ne stvorite?" je cisti bezobrazluk.
Sasvim je jasno da je apstiniralo 200 000 gradjana.. A to je vise od broja podrzavalaca g. Vujanovica, i naravno vise nego sto ih je bilo za g. Lekica...
Hvala Lepo
doci ce dan kad ce ovi apstinenti i ovi "apstinenti" koji su mislili da ce ih 50/100 eura spasiti (duze od tih 10tak dana koliko ce im potrajat te pare) reci sebi: mogli smo nesto promijeniti jos ONDA.
eto, mi koji smo juce izasli i glasali za lekica (ispred koga god on bio), mozemo sebi makar reci (iako nije neka utjeha) da smo makar probali nesto da promijenimo.
pitam se samo sta ce "apstinenti" misliti o sebe i kako ce se osjecati kad prodju pare...
Da je Lekic nezavisni kandidat vjerovatno bih ga i ja glasao, ovako mi ne pada na pamet da glasam coeka koji stoji ispred one horde cetnika koji jedva cekaju fotelja da se docepaju, da se razumijemo nisam ni izlazio na izbore, puca mi za to eo vec drugi izbori. Krivokapic, koliko se god sprdali sa njim, vrlo iskusno!
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Rizikova bi ja rado s njim, ali s njima NIKAD![]()
Je li mu stari saborac Risto čestita?
Ko jedva čeka da se dokopa fotelje? Ovo je fotelja predsjednika Crne Gore i Lekić se bori za nju. Kad već spominješ četnike, to ti je ovaj gospodin koji će ukrast glasove da bi dobio, koji je četničario devedesetih zajedno sa Svetom, Milom i Slobom, slao gorivo za tenkove, partijski kolega odgovornih za napad na Dubrovnik a Lekić je bio njihov protivnik i zajedno sa liberalima zagovornik nezavisne Crne Gore.
Ako ne znaš o čemu se radi ćuti i bleni u taj Ajfon 5
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Bravo za apstinente, da ste na vrijeme poceli da kaznjavate vlast koja ne radi u intresu naroda do sad bi se vjerovatno stvari iskristalisale do te mjere da I vi "ponosni apstinenti" imate na glasackom listicu nekoga sa cijim se stavovima I programom slazete.. ali jbg Vi ste ljudi od "principa" I necete da birate "manje zlo".. Za mene ste vazda bili I ostali kljucni igraci rezima.
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Pobjedi filipjos par pobjeda slicnih i mogu da pakuju kofere
![]()
Ne svrstavaj Pozitivnu u DF jer ona to NIJE. To što je dala podršku Lekiću nema veze sa DF-om
Zaista kako neko reče zbog čega Lekiću ne smeta da ga slave srpskom zastavom i poklikom Srbija ?
Možda zato što je "Istorija majka mudrosti". Ni pod jednom zastavom CG nije hebana kao pod srpskom.
I pored toga što meni nevjerovatno smeta podizanje tuđih zastava od ostalih ne prijeti nikakva opasnost.
Zakonom zabraniti dizanje tuđih zastava(osim na Ambasadama i udruženjima građana)
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
Last edited by Rakun; 08-04-13 at 19:26.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Licno mi je nudjeno 80 eura za licnu kartu.Sticajem okolnosti poznajem tu osobu,pa bih mogao reci o kome se radi..a znam da je ta osoba isla po $everu u cetvrtak i petak i skupljala licne karte...a mogu misliti koliko je bilo jos takvih osoba...nego ne znam,glupo je o tome pricat',ja se ponavljam iz dana u dan sa istom pricom,ali popizdim kad vidim da DPS tvrdi na TV da nije tako,a ja licno sam se svojim ocima uvjerio u to
Eto snp na proljece u koaliciju sa dps
Poslato sa Samsung S3
Podgorica Podgoricanima!
Pa mi smo u vecini .. Demokratski to znaci nesto. Vi ste ipak na trecem mjestu.. Nas je najvise, pa Vujanovicevaca, i na kraju vas koji ste podrzali ovu farsu i nekulturnu kampanju.
I naravno da vas krivimo sto ste vasim glasanjem dali legitimitet g. Vujanovicu..
A za te sto prikupite onako, pa da uvalite kao vi bolje znate procijeniti nekoga nego mi ostali.. E pa ne moze da bude..
Vi vas put..a vidi se kako to izvodite.
Hvala Lepo
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks