Ništa bez Rumunskog scenarija![]()
VUJANOVIĆ
LEKIĆ
biće nevažeći listić
Apstinenti, ponositi, istrajni, inteligentni, apoliticni, ... cestitam vam svima vama vaseg (jer glasali, ne glasali - opet je vash) predsjednika.
Meni apstinencija od ucesca u jedinoj vrsti odluka u drzavi, koju toliko vole, nema nikakvog smisla.
Ko voli svoju drzavu barem pokusava, na jedini moguci nacin u demokratskom drustvu, da ucini nesto.
A prica kako ''niko nam ne odgovara'', ''nemamo izbora'', ''ih kakvi su svi ne vidjeli se'' ne pije vodu,
jer, ako vam se ne svidja izbor koji imate - sto se sami ne kandidujete i sto ga sami ne stvorite?
Ali lijenost je cudo - apstinenti samo posmatraju sa strane cekajuci da im neko iz njihove maste dodje i da izbor ili rijesi sve probleme.
Jos jednom cestitke Milu Djukanovicu!!!! Ne Filipu. Milu. To je jedini pravi predsjednik i vrhovni gospodar, kao i vlasnik ove drzave.
Treba i to znati. Decenijama raspolagati sa ovih 600 000 kako mu se prohtje i da mu niko nista ne moze.... Nevjerovatno.
Da njega nema svi drugi iz DPS, pa ni Filip, ne bi bili tu gdje jesu. Tako da je ovo, na ovaj nacin, samo njegova pobjeda. Cestitam mu.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
zar nije bio bolji nacin da se zastitis od tih kojima ne vjerujes da glasas za drugog kanditata, kakav god on bio i ispred koga god bio.
daleko od toga da su mi medojevic/mandic ekipa 1% simpaticni, al ovo sto ovi rade godinama je pre*ralo vise i ovo je bio najbezbolniji nacin da se toj bagri poruci da ovako vise ne moze!
Vi sve g. Bojovic.. a nesto mi se cini da ovi Vujanovicevi jedva izmolise za 7000 glasova, a Mandicevi padose za isti broj (gdje odose ti iz familije i komsiluka).. Mi bar stameno do kraja 2044 potpisa javno i jasno.. A vi ni tajno niste smjeli za vase .. Eh "vojska"
Hvala Lepo
Maja ne moze Bojovica prezalit, ka'da joj je iz kuce, ranu ce u grudima zadugo nositi izgleda![]()
Meni se cini da je g. Lekic platio to oko g. Bojovica...
No vidimo se za parlamentarne.. Ovi vasi nesto 23 godine ni makac...
Pravedna!
Hvala Lepo
Zna se dobro zbog čega se u Crnoj Gori ''apstinira'', no se svi ludi pravimo...
To je osnovno pravilo demokratije koje niko ne dovodi u pitanje, kao ni pravo da neko ne ucestvuje na izboruima koji "mirisu" na farsu ili glasa za kandidate koje smatraju neodgovarajućim za tu funkciju. Znaci apstinenti imali puno povjerenje u tebe da ćes dobro izabrati i za sebe i za njih.
Moze se to posmatrati i sa druge strane. Mozda previse vole tu svoju drzavu da bi morali birati izmedju onih za koje misle da ne odgovaraju.
Ta prica "sto se sami ne kandiduju.." moze se razumjeti da ti kad ti se ne svidja zubar sam uzmes busilicu pa vrtis sa svakojake bande po vazdan. Vjerujem da nije tako, ali ne tvrdim jer sve je stvar izbora
Što se mog pogleda na Lekića tiče. Ne smeta mi toliko to što je proveo radni vijek u Slobovoj i Koštunicinoj službi i radio protiv CG u nekoliko navrata (ko to od političara nije radio)ali zašto ooo zašto stati na parlamentarnim izborima stade ispred deklarisanih četnika. Da je stao ispred pozitivne fantastično.
Last edited by Rakun; 08-04-13 at 18:30.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ja bi da se pripoji ovo rozaje kosvu ako moze![]()
Kako Big Daddy gura svog malog do pobjede :
![]()
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
hahahaha odlican gif
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Srećna vam pobjeda crnogorci,bošnjaci, albanci.... kakvi ste ovakvu je i zaslužujete. Neka vas Fićo vodi putu pomirenja kako samo on zna.
Čestitke i tebi majo, bila si i ostala "kvalitetan" DPSov "apstinent".
Hari, znači ipak sam bio u pravu u onoj PM..
Pa u narednih par godina sam miran, šta da kažem..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks