VUJANOVIĆ
LEKIĆ
biće nevažeći listić
Nek mu je sa srecom... A to je dobar posao, mozda najbolji u Crnu Goru:-) Mada je malo nesiguran, no dako mu daju na neodredjeno naredni put:-)
Koji mi? Bravo Majo!
Fićko lagan narednih par godina. Sad znamo kome pisma da šaljemo, to me ubijalo evo 2 dana.
Što znači ljudima kad ne izađu na glasanje? Oće li mi ko reć što im to znači? Gori su mi od ovih plaćenih glasača.
"van biračkih mjesta, odnosno putem pisma 11683 birača" -mene je ovo dovoljno ,ja mislim da su ovi glasali preko fejsbukaSrecno nam bilo, do kad ,ne znam
![]()
Last edited by fLjasKo; 08-04-13 at 18:01. Reason: dodavanje zareza :)
Nije do mene bez tebe
Rade Bojovic vidjen oko Vampirica kako skuplja potpise.
Kaze fali mu jos 200 komaTa.
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Kad budete fini, dobri, pristojni, kulturni.. kad budete prestali da vrijedjate, da prozivate sve lose a nista dobro, i kad budete samo gradjani kao i mi ostali, nista vise ni manje od toga, kad budete cak i umiljati.. E onda, mozda i izadjemo na glasanje, naravno, ukoliko ste i odabrali prave predstavnike - primjere za CG drustvo..
Ah, da pozdrav za 2044 potpisnika za kandidaturu g. Bojovica...btw..ovi izgubise za 7000... sica de.. Sto su govorili, to se moze skupiti i u familiji..
Sta im bi onda?!
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 08-04-13 at 18:02.
Veliki diplomata, jos veći profesor, ugled, elegancija, kultura.... i ne zna cestitati vec sve ka' u lutkarskom pozoristu. Jad i tuga nasto su se gradjeni sveli i da su na izborima postavljeni Petrana i Mitrana izlaznost bi bila preko 60%, ali...
"Dakle"...
Hvala Lepo
Faca, tipa, "Milo majstore ladno si mi i ovo preko veze sredio"
![]()
Ja nisam izasao da glasam i nemam namjeru da izlazim na glasanje nikad dok sam ovako nezadovoljan kandidatima uz to nije mi ni bitno koji ce da dobije,sve jedno mi je.
Nego Lekoc i dalje tvrdi da je on dobio i da su ga pokrali..? Bla blabla..![]()
PROFIL VISE NIJE AKTIVAN!!!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks