View Poll Results: Ovako sam glasao/glasala:

Voters
219. You may not vote on this poll
  • VUJANOVIĆ

37 16.89%
  • LEKIĆ

156 71.23%
  • biće nevažeći listić

26 11.87%
Page 13 of 43 FirstFirst ... 39101112131415161723 ... LastLast
Results 301 to 325 of 1070

Thread: ovako sam glasao/glasala

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Milo je sve zavrsio,u 18:30 proglasava se Vujanovic za pre$ednika,nema potrebe da se uzbudjujete,mene je zao,ali tako je kako je,mi se ne pitamo

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    35 Posts

Mene samo zanima kako to da su neki toliko privilegovani da etiketiraju ostale ucesnike diskusije raznoraznim "epitetima" i da nikako ne popiju upozorenje ili ban na nedelju-dvije?
    Ili to ne vazi za "odabrane", "produhovljene" itd itsl apstinente?

Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    4 Posts

Proglasice poltroni DI(c)K-ovi Vujanovica, ali nece se ovo na tome zavrsit'. Jednostavno ne smije. Nadam se da ce narod imati snage da se odupre lazima, pa i po cijenu crnogorskog "5-og oktobra".
    zbog cega primatima nikad ne iskljucuju elektriku,
    oni u principu ionako rijetko citaju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da nece biti negdje prenosa ove konferencije?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Stvarno ljudi, kako je Milo (tj. Filip, vazda se zbunim) moga sinoć proglasiti rezultat na osnovu 100% glasačkih listića, kad ima nekih mjesta đe je zvanično podnešen prigovor, kao ono đe se prigovorilo da je jedna osoba ubačila u kutiju 20 listova.
    Znači on je sve to izbrojao i sabrao izgleda.

Jesam li ja blesav što pisah sinoć o nekom čudnom scenariju i razvoju događaja što se tiče objave rezultata?

http://www.forum.cdm.me/showthread.p...93#post3263293

http://www.forum.cdm.me/showthread.p...97#post3263297

http://www.forum.cdm.me/showthread.p...02#post3263302

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Jesmo li makar jednog ultraSrbina uspjeli preobratit u finog Crnogorca ? Ako jesmo onda ovaj cdm forum ima istorijski uspjeh !!!
    Nije ovo nista bez dokaz price da Fica u ogromnom broju podrzavaju Srbi.Cardozo klasican primjer vise se na forum raduje pobjedama Srbije nego nego goloj zeni a glasa Vujanovica I DPS.

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Kad ne citate sta ta gospodja kaze i navodi DATUME.. Njoj se obratite, valjda vise zna o tome nego Vi.. Ili grijesim?
    Nazvala je g. Lekica khm.. I to stoji do demanta, a Datume ne mogu demantovati.
    Ne obracajte se meni za tudje tekstove, ma koliko Vam nacionalno isla na nerve.. Znam da ste extremni nacional-sovinista i to se ne mijenja..

Hvala Lepo
    Vidio sam da navodi datume, i da apostrofira da nije Lekić prvi reagovao 1994. od kada datira pismo, što je koliko shvatih, fokus njenog reagovanja. Ja samo primijetih da niko u tekstu u kojem je objavljeno pismo nije tvrdio da je Lekić prvi reagovao. A za to ekstremni nacional šovinista, tja, kad vi kažete koji ste prošli decenijski put od srbovanja, pa preko crnogorčenja i branjenja vlastodržaca, uz po koju kritiku u zadnje vrijeme, sa autoreklamerskom pozadinom, onda to shvatam kao kompliment. Hvala lijepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    ti ko da sam ga ja glasao pa meni uzdravlje, uzdravlje i meni i tebi i svima nama.
    a znas kad ce se smjeniti ovi faraoni sa vlasti, kada se budes poceo pitati zasto se skandira nezavisnom kandidatu Srbija Srbija. i kada ti to pocne smetati jer su izbori bili u CG a ne u SRB, i Lekic je odmah sam sebe diskreditovao kod crnogoraca sa takvim ljudima oko sebe.
    a zar Lekic nije nezavistan kandidat pa cemu onda takvi uzvici?
    a Vujanovic je kandidat DPS a Milo je predsjednik te partije pa se oze razumjeti klicanje zar ne.
    Pa i da ga nisi glasao vjerovatno su oni glasali za tebe tako da sam morao uruciti cestitke. Radi mene mogu vikati "Diznilend Diznilend" samo da se bolje zivi i da ima neke buducnosti za nas omladinu a ne samo prazna obecanja koja su ista iz godine u godinu a bas se nista ne desava ili ja to ne umijem da vidim na pravi nacin ?Eto ja najvise zalim za djecijim dodatkom i jedva sam cekao postara da pokuca na vrata i da me obraduje sa nekim paricama,a sad mi jedino moze urucit neki poziv za sud ili racun za koricenje struje koja me kosta kao da mi je kesama neko donosi na stan. Ti kao da si se nasitio zivota ili ti odgovara ova vlast zbog posla ili zbog nekih tebe bitnih stvari sto podrzavam ali hvatas se za neke stvari koje su apsurdne ,tebe toliko zaboli kad vidis zastavu srbije ja mislim da nebi mogao prosetat beogradom...
    Nije do mene bez tebe

Thanks Thanks Given 
    8,786
    Thanks Thanks Received 
    3,900
    Thanked in
    2,332 Posts

Quote Originally Posted by cardozo View Post
    jesmo jesmo hahahaahahahhaa
    E onda te moram poljubit i zvat na pice
    ...

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by Superhik View Post
    Vidio sam da navodi datume, i da apostrofira da nije Lekić prvi reagovao 1994. od kada datira pismo, što je koliko shvatih, fokus njenog reagovanja. Ja samo primijetih da niko u tekstu u kojem je objavljeno pismo nije tvrdio da je Lekić prvi reagovao. A za to ekstremni nacional šovinista, tja, kad vi kažete koji ste prošli decenijski put od srbovanja, pa preko crnogorčenja i branjenja vlastodržaca, uz po koju kritiku u zadnje vrijeme, sa autoreklamerskom pozadinom, onda to shvatam kao kompliment. Hvala lijepo
    I zasto ste se meni obratili oko tog teksta? Gospodja sigurno bolje zna i od mene i od Vas, a i od prozvanih u tekstu.. Kao i obicno, nije bitno nista sem prilika da pokazete sta? Kompliment je to za Vas, znam odavno, iako sve sto ste naveli nema veze sa realnoscu, ali to je tipicno za vas extremiste - podvaljivanje...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by fLjasKo View Post
    Pa i da ga nisi glasao vjerovatno su oni glasali za tebe tako da sam morao uruciti cestitke. Radi mene mogu vikati "Diznilend Diznilend" samo da se bolje zivi i da ima neke buducnosti za nas omladinu a ne samo prazna obecanja koja su ista iz godine u godinu a bas se nista ne desava ili ja to ne umijem da vidim na pravi nacin ?Eto ja najvise zalim za djecijim dodatkom i jedva sam cekao postara da pokuca na vrata i da me obraduje sa nekim paricama,a sad mi jedino moze urucit neki poziv za sud ili racun za koricenje struje koja me kosta kao da mi je kesama neko donosi na stan. Ti kao da si se nasitio zivota ili ti odgovara ova vlast zbog posla ili zbog nekih tebe bitnih stvari sto podrzavam ali hvatas se za neke stvari koje su apsurdne ,tebe toliko zaboli kad vidis zastavu srbije ja mislim da nebi mogao prosetat beogradom...
    ako si citao nekad sto sam ovdje pisao znao bi da sa bas iz tog razloga izasao na izbore i zaokruzio obojicu. a eni zastava Srbije ne smeta cak naprotiv mila mi je i sestra i zivi gore i udata je u BG. zasto bi mi smetala zastava jedne zemlje u njenoj zemlji. a nesto ne vidjeh da se na predsjednicke izbore u Srbiji skandiralo Crna Gora, Madjarska ili bilo koja manjina gore.
    meni smeta zasto se kod nezavisnog kandidata CG uzvikuje Srbija i sta to govori o njemu? i zasto on nije reagovao npr da se malo klice i zemlji u kojoj je kandidat.
    ako ce da se kandiduje za predsjednika Srbije onda razumijem zasto to klicu ovako ne. da je Lekic sinoc fino reagovao da ukaze na to da ovo nema veze sa Srbijom ja bi sam sebi m... pojeo sto ga nisa mglasao ovako mi samo potvrdio moje sumnje da se nista ne pita.
    jos vidim osmjeh Mandica kada pocinje skandiranje
    Last edited by lepetanac; 08-04-13 at 17:26.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    86 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    E onda te moram poljubit i zvat na pice
    nema problema tu smo

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    59
    Thanked in
    28 Posts

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    25
    Thanked in
    11 Posts

Glasao sam za Vujanovica, a Lekic je katastrofa i to je bilo jasno uocljivo. Medjutim, njegovo ponasanje, a narocito onih karikatura oko njega, sinoc je bilo mnogo gore nego sto sam ocekivao. Jasno je da je Vujanovic pobijedio (to ce se na kraju i utvrditi), a znali su to i u stabu Lekica i zato su istrcavali sa njihovim laznim procentima tvrdeci da Lekic vodi. I pazite cudo, stadose bas na 97% ... Ljudi koji bi zeljeli da vode ovu drzavu javno, i u samom startu, lazu sve gradjane CG i prezentuju nam njihovo divljastvo, netoleranciju, odsustvo bilo kakve demokratije i elementarne kulture, nepostenje i jos su podizali tenziju, sto znam, kao da su im na umu bili neki sukobi – potpuno nepotrebno.
    Da li zaista smatrate da su to pozeljne odlike koje treba da ima predsjednicki kandidat?
    Iz njihovog izrazajnog ponasanja jasno se moglo uociti da se radi o gomili patoloskih lazova, a sta i ocekivati od Bulatovica, Mandica, Meda, Danilovica... Ukocenog Kocu necu ni da komentarisem, ali da sam na njegovom mjestu pobjegao bih na neko pusto ostrvo. Dakle, takvi ljudi nece nikad imati moj glas. Sve u svemu, ako uzmem u obzir opoziciju i trenutnu gradjansku svijest, pocetak progresije u CG ocekujem 2212. god.
    Sto se tice ankete CDM foruma, hm, ne znam. Ali, ako forumasi smatraju da je Lekic i njegova vesela druzina rjesenje za probleme CG, onda je situacija jos gora...
    Tamo gdje postoji volja, postoji i način...​

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    I zasto ste se meni obratili oko tog teksta? Gospodja sigurno bolje zna i od mene i od Vas, a i od prozvanih u tekstu.. Kao i obicno, nije bitno nista sem prilika da pokazete sta? Kompliment je to za Vas, znam odavno, iako sve sto ste naveli nema veze sa realnoscu, ali to je tipicno za vas extremiste - podvaljivanje...

Hvala Lepo
    Podesite frekvencije. Koliko vidjeh vi ste izvadili fragmente tog teksta, sa jasnom namjerom. Onako jednostrano i manipulatorksi, kao za sve uostalom, kao što priliči intelektualcu i promoteru civilizacijskih vrijednosti za kakvog se izdajete. Ako su vam sudbina tih ljudi, nedostižna pravda za njihove dželate i šićardžijski pristup obje strane povod za ubiranje nekog poena vađenjem fragmenata reagovanja, samo naprijed. Rekoh, što se više piše, više ostaje svjedočanstava i manje prostora za podvaljivanje.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Opet sam Vam ja kriva za taj tekst? hahahahaha
    Opet "ovakvica onakvica", a veze sa izjavom gospodje koja argumentovano navodi lazi DF tima i g. Lekica koji je proturio tekst koji ne odgovara ni vremenu ni situaciji..
    Zato, molim Vas da me se klonite sa Vasom opsesijom i opterecenjima.. I Vas tekst na pm sam procitala, ali .. ni tamo niste bili pozvani da pisete, pa..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo dobismo pre$ednika...

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    122
    Thanked in
    46 Posts

Evo izadje bijeli dim iz di(c)k a
    (╯°□°)╯ ︵ ┻━┻

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

7650 glasova razlike

Thanks Thanks Given 
    8,786
    Thanks Thanks Received 
    3,900
    Thanked in
    2,332 Posts

Zahvaljujuci cardozu ,novopechenom Crnogorcu,bratu mom
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

aj pa da nauci R u novome mandatu

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Vidji Kalezu utucenoga,sto su ga iscukali danas,uh

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Na osnovu člana 14 Zakona o izboru Predsjednika Crne Gore ("Službeni list CG",
    br. 17/07 i 08/09), Državna izborna komisija, na sjednici od 8. aprila 2013. godine, utvrdila
    je
    PRIVREMENE REZULTATE
    IZBORA ZA PREDSJEDNIKA CRNE GORE
    I Izbori za Predsjednika Crne Gore, raspisani Odlukom o raspisivanju izbora za
    Predsjednika Crne Gore (“Sl.list CG”, br. 4/13), održani su 7. aprila 2013. godine.
    Na izborima su učestvovala dva kandidata za Predsjednika Crne Gore, i to:
    1. FILIP VUJANOVIĆ, kandidat Demokratske partije socijalista Crne Gore i
    2. MIODRAG LEKIĆ, nezavisni kandidat
    II Na izborima održanim 7. aprila 2013. godine, biračko pravo imalo je 511.405
    građana, upisanih u birački spisak Crne Gore.
    III Na osnovu izbornog materijala dobijenog od opštinskih izbornih komisija,
    utvrđuje se:
    Ukupno je glasalo 326.793 birača, od čega:
    - na biračkim mjestima 315113 birača.
    - van biračkih mjesta, odnosno putem pisma 11683 birača.
    Ukupno je primljeno 512436 glasačka listića.
    Ukupno je upotrijebljeno 326793 glasačka listića.
    Ukupno je bilo 185639 neupotrijebljenih glasačkih listića.
    Ukupno je bilo 10563 nevažećih glasačkih listića.
    Ukupno je bilo 316230 važećih glasačkih listića.
    IV Kandidati za Predsjednika Crne Gore dobili su sljedeći broj glasova:
    1. FILIP VUJANOVIĆ 161.940 glasova
    2. MIODRAG LEKIĆ 154.290 glasova
    Broj 371
    Podgorica, 8. aprila 2013. godine
    DRŽAVNA IZBORNA KOMISIJA
    SEKRETAR PREDSJEDNIK
    Milisav Ćorić Ivan Kalezić

Thanks Thanks Given 
    685
    Thanks Thanks Received 
    1,194
    Thanked in
    474 Posts

10 i kusur iljada nevazecih,cestitam )

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

...200 iljada nije glasalo...bravo mi

Page 13 of 43 FirstFirst ... 39101112131415161723 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)